Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

turbocow

Registered
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

0 Neutral

About turbocow

  • Rank
    New Botter
  1. I got banned on 4 bots about an hour after i started botting fire runes i was botting earths till 30-40ish, all bots were completely separate as in different IP's vm's ect, except my main account which is all botted is still going strong, I never botted fire runes on my main to get the rc to 44 for natures, so do fire runes have a higher ban rate or something?
  2. hey dude the script stops when i get to the border [22:03:56] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1[22:03:56] at org.tribot.api2007.Projection.tileToScreen(ri:96)[22:03:56] at org.tribot.api2007.types.RSObject.isOnScreen(lj:659)[22:03:56] at scripts.exrunecrafter.a.mo.B(Abyss.java:903)[22:03:56] at scripts.exrunecrafter.ExRunecraft.run(ExRunecraft.java:573)[22:03:56] at java.lang.Thread.run(Unknown Source) stopped working right after the re-size update
  3. http://i.imgur.com/TapLEkF.png like this?
  4. Without proxy's the bot starts fine and i can load scripts, with proxy's the bot will start then close immediately after the loading screen... http://gyazo.com/9215cb4e4bed9fca9dcfdfcc3c4abd17 http://gyazo.com/1a957656b20649b307506650f4cec0b9 If i star the bot with no proxy, then start the proxy i manage to login, but then scripts don't load... http://gyazo.com/9215cb4e4bed9fca9dcfdfcc3c4abd17 With no proxy the bot and scripts load fine, I'm using proxifier & https proxy's. Proxy works fine, loads all webpages ect... Edit: I have the latest version of Java, it's a new VM windows 7 64bit home premium, tried deleting the .tribot folder, The weird thing is it works 100% with no proxy.
  5. Hi i was wondering if i could use different bots for the same instance. it says 2 instances per auth. what dose this mean exactly? cheers
×
×
  • Create New...