Jump to content

machoflops

Registered
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About machoflops

  • Rank
    New Botter
  • Birthday 01/02/1997

Personal

  • Sex
    Male
  • Location
    LA
  • Bio
    My name is Machoflops
    I'm 33 years old. My house is in the northeast section of Morioh, where all the villas are, and I am not married. I work as an employee for the Kame Yu department stores, and I get home every day by 8 PM at the latest. I don't smoke, but I occasionally drink. I'm in bed by 11 PM, and make sure I get eight hours of sleep, no matter what. After having a glass of warm milk and doing about twenty minutes of stretches before going to bed, I usually have no problems sleeping until morning. Just like a baby, I wake up without any fatigue or stress in the morning. I was told there were no issues at my last check-up. I'm trying to explain that I'm a person who wishes to live a very quiet life. I take care not to trouble myself with any enemies, like winning and losing, that would cause me to lose sleep at night. That is how I deal with society, and I know that is what brings me happiness. Although, if I were to fight I wouldn't lose to anyone.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bug where sometimes when walking from draynor to varrock by going through the woods next to draynor manor, it will get completely stuck on the trees that attack you and not move and just die
  2. Ok, I'm having tons of bugs now but it may because its only working for me on fixed mode, so I have it on that setting. I look forward to the failsafe update and I'm sure that will fix my issues I'm having
  3. Is this supported on 10.25 client still? Script doesn't seem to work for me on tribot 11, this is what happens when I start it on 10.25 It just keeps clicking the zoom slider on the bottom right https://imgur.com/a/m2XY7ye Edit: changing the game to fixed window mode solved this nevermind it ran to draynor bank and took out cash and now is just standing still Yeah I've tried 5 times now, it will just run to the bank and say (missing : cadava berries) (activating buying phase), it will pull out cash and then just stop working completely and not run to
  4. Do you have a link to the 10.4 launcher by any chance sir?
  5. Having this exact same issue, client is not opening also not able to upload a gif cause im getting this message Edit : it appears to only not load when I start with a proxy from the main menu, I loaded with no proxy and the client booted up, then just switched over with "set proxy" at the top of the client window
  6. Sometimes right after it finishes Ernest the Chicken, and the "Quest complete" scroll thingy pops up on the screen, the bot just tries to click the stairs to leave which are blocked by the quest completion message, causing it to get stuck, would you be so kind as to maybe add a condition to close the "quest complete" message after its done? Thank you very much and have a great day
  7. I'm getting ready to set up a mule here and there for one of my farms, but its my first time doing it, I'm guessing you've extensively tested all your scripts, do you have any advice regarding mule setups? I was thinking maybe 5 bots per 1 mule, but I'm not sure and I really don't want to lose all my progress if all of these are chain banned, should I trade every day or maybe once a week, and how much is too much for a trade? Should I instead manually duel arena large amounts? Maybe a bot -> mule -> main mule connection would be more ideal? Would really appreciate a
  8. This is quite literally one of the most intelligent and versatile scripts ever created, I would expect this quality out of a top notch private script
  9. I may have a theory, it could have something to do with having "progressive mode" enabled as I have steel, mithril, and adamant enabled, I will try without this enabled and report the results when I can edit : after I logged over from a non blast furnace world to a blast furnace world, the conveyer belt pushed some bars into the furance and smelted them, just meaning that it logged out with some ore on the belt, it may be something on my end with world switching causing the bot not to see this happening Edit 2 : I am almost CERTAIN its something to do with my first edit and the worl
  10. It is only coal in there and it is always coal when I get this message, anywhere from 81-98 ish, number isnt always the same I tried fixing by buying iron ore equal to how much coal is in there so i can clear it out with making some steel bars when this happens, since its 1 : 1 coal/iron so that I could clear out the furnace, but it still is happening daily now
  11. CLIENT DEBUG - [09:48:37] [ABC2] Moving mouse [09:48:46] [ABC2] Sleeping for: 733 [09:48:47] [Debug] Looking for: 27 coal [09:48:51] [ABC2] Sleeping for: 84 [09:48:51] [Debug] Looking for: 27 of 449 [09:49:06] [Debug] Option 1: <col=ff9040>Adamantite bar</col> [09:49:07] [Debug] Space make-all option is target item, typing space [09:49:12] [ABC2] Sleeping for: 442 [09:49:13] [Debug] Looking for: 27 coal [09:49:17] [ABC2] Sleeping for: 54 [09:49:17] [Debug] Looking for: 27 of 453 [09:49:34] [ABC2] Sleeping for: 884 [09:49:35] [Debug] Looking for: 27 coal
×
×
  • Create New...