Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

Premium Scripter
  • Content Count

    4,047
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    15
  • Feedback

    100%

Everything posted by Aropupu

  1. I most likely need a screenshot of the exact situation (showing client screen size, camera position etc.) and if you can get one, a script stack trace of when it's happening. What was in your inventory when it happened might be useful too. I assume you are using the same settings, since those are the ones I used to test it.
  2. Should be fixed now in the latest version of the script. Thank you for providing the info.
  3. I tested death handler on v2 and worked without any issues. Please do make a proper bug report: - Send me your settings. You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aAgility2_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it here. - Tell me about your setup. Using v2 or v3? What Tribot version are you using? Are you using looking glass? If you are, what client are you using? Are you using the script in resizable mode or fixed mode? What is your client paint delay? - Send me full client debug and bot debug information after the issue happens. You can copypaste both by right-clicking on their tab and clicking Copy to Clipboard:
  4. Sent you a PM since I do need a bit more information from you.
  5. Scripters cannot issue refunds in the new store, admins need to be contacted for that. Read here:
  6. Yes but you need to select custom rocks and enable the setting for it under quarry settings. You can get to quarry settings after you select quarry as location.
  7. I believe they have said that they are planning to add free trial support in the new store at some point. No idea when that is though.
  8. When you purchase a script it should be automatically added to your account. You can start it in the tribot client when you go to start script. If for some reason it doesn't show up even after trying to restart tribot client, you should contact Tribot support. You can contact support by submitting a ticket in help desk: https://help.tribot.org/support/home
  9. The new store is currently being worked on by the admins. Bulk discounts should be coming soon but I don't think it has been confirmed yet how much those discounts are going to be. I would recommend waiting until then.
  10. Trial is literally there for this exact reason. Since you don't provide your settings or any other information, I can't know for sure what your issue is caused by. I'm going to assume you have ABC2 delays enabled since they are always enabled by default. Try disabling those under ABC2 settings.
  11. Since it has been such a short time since you purchased the script I am willing to refund you. Credit refund should be done now. You can see your credit balance in the repository under User Panel --> Transfer credits
  12. Select the breaking profile before you start the script. You can do this by clicking on the script you are starting and selecting "Start with config" in Tribot.
  13. While moving Tribot's clicking method can have problems clicking an obstacle especially when it's as small as rellekka's. High paint delay, low fps, zoom setting being far out and mouse speed all affect clicking. There is an option to change clicking method under Customization --> Misc settings that you can try. If you continue having the issue despite trying everything, I need a bit more information from you than this. Please do make a proper bug report:
  14. It could be caused by a certain setting or a setting combination you have. Please do make a proper bug report: - Send me your settings. You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aAgility2_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it here. > In Tribot 11 you can go to Settings --> View local scripts and then going a few folders back from there to get to the folder. - Tell me about your setup. What Tribot version are you using? Are you using looking glass? If you are, what client are you using? Are you using the script in resizable mode or fixed mode? What is your client paint delay? Screenshot/video of your client when the issue is happening. - Send me full client debug and bot debug information after the issue happens. You can copypaste both by right-clicking on their tab and clicking Copy to Clipboard: > If you don't see debug loggers in Tribot 11, you have to open them first. There's a button to open them in the upper right corner.
  15. You can find those settings when you select quarry as location and go to quarry settings. You also need to select custom rocks for it to mine sandstone.
  16. Moving mouse over next obstacle before being able to click it
  17. Sounds like you have enabled more deposits mode. Go through your motherlode settings and disable it. If this is not the case please do make a proper bug report: - Send me your settings. You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aMiner2_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it here. > In Tribot 11 you can go to Settings --> View local scripts and then going a few folders back from there to get to the folder. - Send me full client debug and bot debug information after the issue happens. You can copypaste both by right-clicking on their tab and clicking Copy to Clipboard: > If you don't see debug loggers in Tribot 11, you have to open them first. There's a button to open them in the upper right corner.
  18. Replied to your PM asking for more information.
  19. Should be updated now in the latest version of the script. You can find the option to enable it in General --> Misc settings. ("Talk to Genie to get XP lamp") To update the script make sure to either use refresh scripts button or restart tribot completely.
  20. Yes, can add that as an option EDIT: Should be added in the latest update to the script. Enable option under General settings --> "Loot chest before going to bank". To update script in Tribot 11, either use refresh button or restart tribot completely
  21. Maybe just maybe you should tell me a bit more information then. You still haven't even told me where you are using the script (wilderness maybe?). I also assume you are using v2. The option to stop script when out of food affects only when you are out of food in bank I believe. Can make it work to stop when out of food when banking is disabled. - Send me your settings. You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aAgility2_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it here. > In Tribot 11 you can go to Settings --> View local scripts and then going a few folders back from there to get to the folder.
  22. I tested it and the script doesn't spam home teleport when it's down. Something is most likely different on your end. Are you on a different spell book? Or did this issue happen for you in death's office? Could be something wrong with that too. Also, if your death spawn point is not in Lumbridge you should be able to completely avoid the issue if your death spawn point is in lumbridge. Can look into blindly adding a second failsafe for whatever caused your issue but without any more information from you (debugs, settings, etc.) I might not catch your issue. EDIT: I updated an additional failsafe to home teleport, hopefully this will fix your issue. To update the script in Tribot 11 either use the refresh scripts button or restart tribot completely.
  23. No, based on your account name you get a profile that generates antiban delays for your account. I believe most scripts do the same either through ABC or through custom methods.
  24. By default the script uses them always. You can reduce it by using that setting if you enable it. When not using them, it uses default reaction delays that aren't as long based on your generated profile.
×
×
  • Create New...