Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Ryan C

Registered
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Community Reputation

0 Neutral

About Ryan C

  • Rank
    New Botter

Recent Profile Visitors

638 profile views
  1. Ryan C

    Looking Glass help

    my computer is changing everything to 32bit. the 32bit version of JDK isnt working, so i have uninstalled it. removed all the folders and installed the 64bit version. gave the java folder permission. but it still cant find the client
  2. Ryan C

    Looking Glass help

    I have, i only have 64bit installed. no idea whats going on.
  3. Ryan C

    Looking Glass help

    osbuddy64.exe (32 bit) how do i change it to 64bit :/ ive tired installing the 32bit java and run on 84x but that didnt work either.
  4. Ryan C

    Looking Glass help

    [15:43:12] TRiBot Release 9.304_1 loaded. (1.8.0_121:C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_121\jre) [15:43:13] Loading human mouse movement data. [15:43:14] Successfully loaded human mouse data. [15:43:26] AGENT PATH: C:\Users\User\AppData\Local\Temp\t1_agent_1093040100.jar [15:43:26] No RuneScape client was found. same error. i have given java C:\program files\java full control on all. Users, admin etc.
  5. Ryan C

    Looking Glass help

    i have every thing uninstalled. all java folders have been deleted. im starting again from scratch and ill message back. thanks for the reply. should take about 5mins
  6. Ryan C

    Looking Glass help

    Ive tried OSBuddy but it does the same. tried osbuddy, internet explorer, firefox, runescape client. it now says running 64bit. i have given it full control etc but still not working
  7. Hey, 64 bit operating system -x64 based processor i7 - 12gb ram. i have it running on an old computer but its too laggy, so im trying to install it on this pc. i have JDK1.8.0_121 installed. when i run looking glass it says run runescape client in 32bit mode (probably is) run tribot in 32it mode (currently 32bit) all folders have permission. just not too sure why its not working. i have deleted all the folders, %appdata folders and started again with no luck. any ideas?
×
×
  • Create New...