Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aMiner v2 [ MOTHERLODE / BANKING / POWERMINING / WORLDHOPPING ]

Recommended Posts

2 hours ago, wellscented said:

Does it mess up when banking iron in east varrock for anyone else? 

For me it walks next to the bank and steady keeps clicking in that area for no reason 

Varrock East is working without issues. Please check the "Are you having problems with the script?" part of the main post for the most common fixes to TRibot issues.

If those steps don't solve the issue, please make a proper bug report. Without information I cannot know what's wrong and possibly even fix it. Take a screenshot of the situation it gets stuck in. Tell me if you have changed any settings from the default (custom, walk methods etc.). 

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Aropupu said:

Varrock East is working without issues. Please check the "Are you having problems with the script?" part of the main post for the most common fixes to TRibot issues.

If those steps don't solve the issue, please make a proper bug report. Without information I cannot know what's wrong and possibly even fix it. Take a screenshot of the situation it gets stuck in. Tell me if you have changed any settings from the default (custom, walk methods etc.). 

Hey, just want to say thank you for making this script and the plunder script, they're great.

Also, is there any way to disable the ABC2 delays from activating so frequently?

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, OnAxis said:

this is slow as hell for m1d1.... gets to rock after a few secs and drops horribly.. wtf?

ABC2 is part of Tribot's antiban and it creates (sometimes very long) delays between mining rocks. These delays are different for each account. You can disable it in settings or make it happen less often.

ABC2 also interferes with the M1D1 method, but you can also change that in the Antiban settings. (Enable faster M1D1 method)

Antiban ---> ABC2 settings

Because you didn't make a proper bug report explaining what you exactly mean by "drops horribly", I cannot help you any further. Please do make a proper bug report next time.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, Aropupu said:

ABC2 is part of Tribot's antiban and it creates (sometimes very long) delays between mining rocks. These delays are different for each account. You can disable it in settings or make it happen less often.

ABC2 also interferes with the M1D1 method, but you can also change that in the Antiban settings. (Enable faster M1D1 method)

Antiban ---> ABC2 settings

Because you didn't make a proper bug report explaining what you exactly mean by "drops horribly", I cannot help you any further. Please do make a proper bug report next time.

did what you said and it still drops slow.. by dropping horribly i mean it does this:

 

Clicks on rock

ore appears in inventory

1 sec delay

 

bot shift-drops ore

1-2 sec delay

clicks ore

 

very inefficient...

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, Aropupu said:

ABC2 is part of Tribot's antiban and it creates (sometimes very long) delays between mining rocks. These delays are different for each account. You can disable it in settings or make it happen less often.

ABC2 also interferes with the M1D1 method, but you can also change that in the Antiban settings. (Enable faster M1D1 method)

Antiban ---> ABC2 settings

Because you didn't make a proper bug report explaining what you exactly mean by "drops horribly", I cannot help you any further. Please do make a proper bug report next time.

CAN U PM me ur skype? i hope im doing something wrong... cause m1d1 iron dropping at east ardy is really bad man.. i used a lot of scripts and something is defo wrong

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, OnAxis said:

CAN U PM me ur skype? i hope im doing something wrong... cause m1d1 iron dropping at east ardy is really bad man.. i used a lot of scripts and something is defo wrong

Tribot still generates antiban delays between actions. Your antiban profile generated by Tribot might be bad. Will send you a PM asking for more information. I don't use Skype.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Chivava said:

Really love the script, hopefully i'll be able to achieve 99 mining this time around, still going and roughly at the half way point!

Previous accounts have been at 88 mining and such, banned due to stupid human mistakes.

Good luck :) I think you got it. Just don't get greedy, take your time. I'm at 83 minning. Some days I'll do it all day, others I'll do NMZ and such. Thinking about testing it soon with another account to push 85+ quick.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Fitty said:

so ive been useing ur script for a while now and all of a sudden it will just sit at the sac and stays there  just clicking it even tho its empty 

Motherlode seems to be working without issues. Please check the "Are you having problems with the script?" part of the main post for the most common fixes to Tribot issues.

If those steps don't solve the issue, gonna need more information from you to know what's wrong. Send me a PM if this is the case or reply here.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, OnAxis said:

would not recommend anyone to purchase this script if they want powermining. terribly slow and the coder claims it has to do with tribots anti-ban features which i can understand, but he has options to toggle off and they do not work aswell

Yes, I completely agree. If you want a powerminer that has no antiban delays at all, don't buy this script. You can disable certain delays but not all of them. Good thing you tried the trial though, I recommend everyone to try the trial before purchasing anything.

I have to disagree with the slowness but I cannot make everyone happy. Good luck with your botting though! I'm sure you'll do just fine whatever you do! :)

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got a temp ban today after using this for about 8 hours yesterday. Granted I've been using plenty of other scripts for the past two weeks on the account so I'm not blaming this particular bot. I think one of the biggest issues with any of the scripts or maybe with tribot's client is that it consistently fails to relog after an update. I'm not sure if there's a fix for this or if there's something I'm missing but it would definitely be a huge tip off to me if accounts didn't update and log back in after a simple update. I don't really expect you to be able to fix it Aropupu but I figure it's worth mentioning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/20/2017 at 11:13 AM, MuadDib said:

Got a temp ban today after using this for about 8 hours yesterday. Granted I've been using plenty of other scripts for the past two weeks on the account so I'm not blaming this particular bot. I think one of the biggest issues with any of the scripts or maybe with tribot's client is that it consistently fails to relog after an update. I'm not sure if there's a fix for this or if there's something I'm missing but it would definitely be a huge tip off to me if accounts didn't update and log back in after a simple update. I don't really expect you to be able to fix it Aropupu but I figure it's worth mentioning.

were u using LG? thinking about getting this for some mining exp... not sure.. dont want any temps

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...