Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aMiner v2 [ MOTHERLODE / BANKING / POWERMINING / WORLDHOPPING ]

Recommended Posts

I have had my auto break handler not working properly when running this script on Mining Guild Amethyst. Has anyone else noticed this? The script runs find and use the break handler but I will come back when its due to stop for the day but it keeps going...

But when I switch it back over to Motherload it runs perfect and follows the breakhandler and logs of when it is due to.

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, MrRoo said:

@Aropupu

Does the premium version support runite rocks in the mining guild, or do I need to buy the runite version?

MrRoo

Runite mining is only in the runite version to limit the amount of runite miners as much as possible. The more active users there are, the worse it is for every current user.

10 hours ago, souptron said:

I have had my auto break handler not working properly when running this script on Mining Guild Amethyst. Has anyone else noticed this? The script runs find and use the break handler but I will come back when its due to stop for the day but it keeps going...

But when I switch it back over to Motherload it runs perfect and follows the breakhandler and logs of when it is due to.

Break handler is a Tribot feature. The script has no code that directly affects the break handler in any way. Also tested breaks when mining amethyst and they seem to be working without any issues. You are most likely experiencing a Tribot bug. If you are running multiple account in the same tribot window, there have been issues with breaks when using tabs. It's recommended to start each account in a completely new Tribot window.

"but I will come back when its due to stop for the day but it keeps going", if by this you mean that you are using break handler to stop the script after a while, you should use the "Stop after time" feature in the script instead.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

OMG i started your script some player took over my account and was training mining i wanted a bot to train my mining not a real player ^^

i might buy the script after the trial :D

great job on the script man :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Do you guys decrease ABC2 modifier when powerminning iron? If so which setting?

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Aropupu said:

Runite mining is only in the runite version to limit the amount of runite miners as much as possible. The more active users there are, the worse it is for every current user.

Can I upgrade my account to use the runite version, or do I need to buy it for the full price?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, souptron said:

So I have to pay the Motherload price + the Runtie one?

Hes saying that even if you already own the premium version ($8), you would still have to buy the Runite version ($12). However, if you do not own premium yet, you can just buy the Runite version as it has all the features of premium as well as access to rune mining

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Failed4life said:

Hes saying that even if you already own the premium version ($8), you would still have to buy the Runite version ($12). However, if you do not own premium yet, you can just buy the Runite version as it has all the features of premium as well as access to rune mining

Correct. So I am asking if I could just pay the difference to get the runite version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, DeriveSoHard said:

@Aropupu

The script will occasionally fail shift-click dropping ores when power mining. It tries to 'use' each ore in the inventory on each other, and does this for every ore in the inventory. This occurs when 'horizontal shift dropping' is set. Can you please fix this? It looks very bot like.

Tribot is responsible for pressing down the shift button. If it somehow stops pressing it down or doesn't press it at all when it's supposed to, there's nothing I can do about that, but I can add a failsafe that will press it down again when it detects it.

EDIT: Failsafe should be added in the latest version. Restart your script without using the rerun button. Also, I don't know how button presses are affected by tab usage, but if you are using tabs, try running each account in a new Tribot window instead.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hello @Aropupu,

I'm using this script at the coal trucks, and everything works great except when it goes to withdraw the loads of coal from the carts to deposit in Seers bank. It ends up logging out after 5 minutes, and not finishing the coal deposits due to no exp gains (5 minutes of no exp gains). Can the time be extended during this task, or a setting be added to the script's configuration?

Here's what the script debug produced:

  • [23:23:58] The script didn't gain any xp in 5 minutes. Logging out!
  • [23:23:58] If you think this was an error, you can disable this in the settings! (General -> Misc settings)
  • [23:23:58] Position: (2712, 3499, 0) - true - true - 25
  • [23:23:58] 2800 - 2800
  • [23:23:58] Script debug: 1000, 1100, 1110, 1111, 1112, 1114,
  • [23:24:16] Script Ended: aMiner v2 [PREMIUM].

Note: I did not see any relevant configurations in the General -> Misc. Settings tab of the script's setup for this issue.

I'm using Looking Glass.

Edit: There's another problem...the script occasionally keeps trying to fill the trucks with coal despite them already being full.

Thanks

Edited by Arcturus

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Arcturus said:

Hello @Aropupu,

I'm using this script at the coal trucks, and everything works great except when it goes to withdraw the loads of coal from the carts to deposit in Seers bank. It ends up logging out after 5 minutes, and not finishing the coal deposits due to no exp gains (5 minutes of no exp gains). Can the time be extended during this task, or a setting be added to the script's configuration?

Note: I did not see any relevant configurations in the General -> Misc. Settings tab of the script's setup for this issue.

I'm using Looking Glass.

Edit: There's another problem...the script occasionally keeps trying to fill the trucks with coal despite them already being full.

Thanks

Misc settings contain the setting Disable xp failsafe, which disables it. I will adjust the time on it for coal trucks.

Gonna need more information about the other problems though. Will send you a PM.

59 minutes ago, lkqpalzxt said:

I can't seem to get mother load mine to work

Motherlode seems to be working without any issues. Please check the "Are you having problems with the script?" part of the first post for the most common fixes to Tribot issues. If those don't solve the issue, please make a proper bug report detailing your issue as much as possible and containing information about your settings and maybe even a screenshot of what happens.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any way you could add a function to where the mouse hovers over the next rock (specifically for power mining iron)? I have ABC2 delays off, quick modifier on 1 which idk what that does and the delay is set to Faster -1 which I think is the slowest modifier? It just seems to be missing out on maximizing xp. I could be gaining about 15k more /hr if the bot hovered over the next rock. 

 

Do you have any tips for getting the fastest reaction out of power mining cause it seems to delay a little bit from time to time.

 

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
51 minutes ago, Yuneek said:

Any way you could add a function to where the mouse hovers over the next rock (specifically for power mining iron)? I have ABC2 delays off, quick modifier on 1 which idk what that does and the delay is set to Faster -1 which I think is the slowest modifier? It just seems to be missing out on maximizing xp. I could be gaining about 15k more /hr if the bot hovered over the next rock. 

Do you have any tips for getting the fastest reaction out of power mining cause it seems to delay a little bit from time to time.

Thanks!

If you only want xp disable ABC2 delays completely.

ABC2 decides when to hover. It's controlled by Tribot.

I'll send you a PM asking for a screenshot of your settings. reply to that.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...