Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aMiner v2 [ MOTHERLODE / BANKING / POWERMINING / WORLDHOPPING ]

Recommended Posts

Something is wrong with the world hopper when i set the setting to world hop it just keeps logging out and back into a different world but it does not mine anything just keeps logging in and out I think it needs a fix. Wow just paid for this and its not working another of my mining scripts are not working either whats the problem. 

Edited by Jerkey Chew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something is wrong with the world hopper when i set the setting to world hop it just keeps logging out and back into a different world but it does not mine anything just keeps logging in and out I think it needs a fix. Wow just paid for this and its not working another of my mining scripts are not working either whats the problem. 

 

Happened after the RS update, just wait until the scripter gets online and he can fix it easy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol, i love when people who dont know what to do after update, more profit for me.

 

Hmm, please do explain how -%5 bots for a few hours could possible effect your profit. It's not more than 5-10 people who has problem with this specific bot, or 5% of the mining botters in general.

So plesae, explain hows thats profitible for you. Those 5% who are having problems with their bots now are probably selling ores/bars as we speak, that would just mean less buyers for you, or maybe you think that this will inflate the whole bizznizz or something... Smh... lmao kid.

Edited by zetyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still no update on this seriously is there no time frame that scripts must be updated for premium scripts?

 

This big green text is straight from the main post of this topic:

 

If the script isn't mining any/some rocks, please try to use the Custom ID feature. You can find the instructions from this post. IDs can change weekly and I can't always update them fast.

 

I can't always be there to update it ASAP so the custom ID feature makes it possible for you to fix it temporarily and continue using the script. The IDs will be updated today. Use the custom ID feature if you just cannot wait. That's what it's there for.

 

 

EDIT: IDs should be updated now. Restart the script without using re-run.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

This big green text is straight from the main post of this topic:

 

If the script isn't mining any/some rocks, please try to use the Custom ID feature. You can find the instructions from this post. IDs can change weekly and I can't always update them fast.

 

I can't always be there to update it ASAP so the custom ID feature makes it possible for you to fix it temporarily and continue using the script. The IDs will be updated today. Use the custom ID feature if you just cannot wait. That's what it's there for.

 

 

EDIT: IDs should be updated now. Restart the script without using re-run.

 

Damn I feel ashamed man lol big green text thanks tho sorry

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

The bot keeps breaking my pic axes. Is this supposed to happen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please update so bot actually goes on world 301/302 when worldhopping, also could you add a pvp world toggle. I keep getting a message saying 

  • [13:52:50] Unknown world! Worldhopping... (Bot world? World: 365)

Is this a new bot world or is the script a little buggy? this world is clearly on the world selection page

Share this post


Link to post
Share on other sites

I purchased the runite miner, but it keeps stopping my script after about an hour saying "The maximum amount of instances for this script has been surpassed".  Is this something to report to this thread or is this a client issue?

Edited by srig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please update so bot actually goes on world 301/302 when worldhopping, also could you add a pvp world toggle. I keep getting a message saying 

  • [13:52:50] Unknown world! Worldhopping... (Bot world? World: 365)

Is this a new bot world or is the script a little buggy? this world is clearly on the world selection page

 

Worlds 1 and 2 were originally disabled because they would be full frequently when the worldhopping feature was released. Even if you were able to select world 1 or 2 and attempt to login there, the login bot could get stuck on the login screen forever when it fails to login due to full world. I can re-enable them as an option because I don't know if the login bot has been improved to account for this. However, I don't recommend enabling the worlds that can be full and it's completely your responsibility if the script gets stuck on the login screen and it's the client's fault. (I'll add a failsafe so it doesn't get stuck on the world selection screen if the world is full)

 

PVP worlds were disabled because often people would blame the script for dying (usually people aren't there to see how they died). I can make them optional too, but don't come here blaming the script if you die for an unknown reason when the PVP worlds are enabled. 

 

For some reason I hadn't added world 365 to the whitelisted worlds list. I'll add it now and update it ASAP. Thank you for informing me about it.

EDIT: Updated the script so that it doesn't detect world 365 as unknown. Restart script without using re-run to update it.

 

I'll hopefully add toggleable options for worlds 1 and 2, free worlds and pvp worlds today or tomorrow depending on how much time I have.

 

I purchased the runite miner, but it keeps stopping my script after about an hour saying "The maximum amount of instances for this script has been surpassed".  Is this something to report to this thread or is this a client issue?

 

This is a client issue. The client is responsible for checking the instances. I have never personally had that issue, but you should post somewhere like "Bot help" or "Client bugs" to get help from people who know more about the issue and what could be causing it. You could also try searching for posts about it with the search feature.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

After using the Free Version of this Aminer for 3 days I decided to buy the Premium. Within 10 hours of using the Premium aminer in Lumbridge Swamp my account was frozen. Unfortunate... Beware of using this script for too lengthy of time

 

 

P.S. It is a 1 day ban only, but 2 strikes and Im out. Time to get another account running on this script!!!!

Edited by Pie pizza3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

After using the Free Version of this Aminer for 3 days I decided to buy the Premium. Within 10 hours of using the Premium aminer in Lumbridge Swamp my account was frozen. Unfortunate... Beware of using this script for too lengthy of time

 

 

P.S. It is a 1 day ban only, but 2 strikes and Im out. Time to get another account running on this script!!!!

Something similar happened to me. I've been mining at the lumbridge swamp location to increase my mining skill on my newer accounts for a few days (mining mithril/coal). Usually get 50+ mining before moving on - and a good chunk of RSGP from selling the mats. I use this location since it seemed to be quite low-population.

 

Recently though (meaning the last 24 hours or so), mining at that location has triggered a ban amongst 3 of my bots, 1 of which is on a VPS, the other 2 use different proxies. I'd suggest using a different location.

 

This should probably go in the bans thread, but I thought I'd let you know my thoughts.

Edited by Dizzypain

Share this post


Link to post
Share on other sites

PVP worlds were disabled because often people would blame the script for dying (usually people aren't there to see how they died). I can make them optional too, but don't come here blaming the script if you die for an unknown reason when the PVP worlds are enabled. 

 

I wouldn't myself moan about dying if it is optional it would be at my own risk

 

Excellent :) at least now i'll have the option to use at my own risk, awesome script man

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Started using this scrip on one of my accounts... got hacked. Probably going to lose everything, over 100m. Wont let me recover my account. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 14 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...