Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Druid

[ABC2 L10] [300k+ GP P/hr] [QUICK] MASTER AIO FLETCHER [ANTI-BOTWATCH] [2.2K BOWS PER HOUR!] [ALWAYS UPDATED] [SCRIPT ARGUMENTS]

Recommended Posts

On 04/04/2018 at 2:47 PM, Veiny said:

@Druid I'm running into an issue when stringing bows where the script stops due to being "out of supplies" despite there being several thousand bow strings and unstrung bows remaining. They are both right next to each other in the main bank page. If someone lets me know how to capture the information then I'll post the error next time it happens.

Thanks

Are you using LG? I think this is a tribot issue, should be fairly rare, I'll see if I can workaround it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/4/2018 at 2:47 PM, Veiny said:

@Druid I'm running into an issue when stringing bows where the script stops due to being "out of supplies" despite there being several thousand bow strings and unstrung bows remaining. They are both right next to each other in the main bank page. If someone lets me know how to capture the information then I'll post the error next time it happens.

Thanks

I am also currently getting this issue.

Edit: Works for the normal client, looking glass is buggy.

Edited by lukemg

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/6/2018 at 3:25 AM, Druid said:

Are you using LG? I think this is a tribot issue, should be fairly rare, I'll see if I can workaround it. 

Yeah, I am using LG.

One thing that seemed to help was moving the strings and unstrung bows to an entirely different bank tab all by themselves. Previously it would run for anywhere between 20 minutes and 1 hour before running into the "out of supplies" issue. Moving the mats to a new tab let it go for about 3 hours, although it still happened at that time.

Anyways thanks for looking into it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 07/04/2018 at 2:57 PM, Veiny said:

Yeah, I am using LG.

One thing that seemed to help was moving the strings and unstrung bows to an entirely different bank tab all by themselves. Previously it would run for anywhere between 20 minutes and 1 hour before running into the "out of supplies" issue. Moving the mats to a new tab let it go for about 3 hours, although it still happened at that time.

Anyways thanks for looking into it.

I believe LG is a bit unpredictable when banking, would advise not using it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edit: The recent tribot update seems to have fixed the banking, however I'm still getting the insufficient supplies and the script ending.

I have 8.7k unstrung maple longbows and same amount of bowstrings. It worked perfectly up until the recent update that broke banking, anything I can do to fix it?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 13/04/2018 at 10:06 PM, Matt said:

Edit: The recent tribot update seems to have fixed the banking, however I'm still getting the insufficient supplies and the script ending.

I have 8.7k unstrung maple longbows and same amount of bowstrings. It worked perfectly up until the recent update that broke banking, anything I can do to fix it?

I've fixed this, might need to wait for the revamp though. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@DruidI'm having an issue the script will withdraw logs from bank, but won't fletch..

https://prnt.sc/jakorf

[21:27:35] Script Stack Trace:
[21:27:35]  java.lang.Thread.sleep(Native Method)
[21:27:35]  obf.uA.DA(oc:31)
[21:27:35]  org.tribot.api.General.sleep(ar:122)
[21:27:35]  org.tribot.script.Script.sleep(um:34)
[21:27:35]  scripts.MasterFletcher.Main.run(Main.java:162)
[21:27:35]  java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

 

Nothing in bot debug but this in client debug (even though it is from another time I started the script)

 

[21:35:23] Script Started: Master Fletcher AIO.
[21:35:33] Set bank tile (3167, 3489, 0)
[21:35:33] Inventory is out of supplies, withdraw more
[21:35:34] Took 1038 to withdraw items
[21:35:34] Inventory is out of supplies, withdraw more
[21:35:34] Took 205 to deposit items
[21:35:36] Took 2091 to withdraw items

 

Seems like an issue with both normal and progressive mode. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ran into an issue with the script after the update today. Already tried deleting the tribot folder.

  • [14:54:41] java.lang.NullPointerException
  • [14:54:41] at scripts.MasterFletcher.Main.H(Main.java:776)
  • [14:54:41] at scripts.MasterFletcher.Main.H(Main.java:1054)
  • [14:54:41] at scripts.MasterFletcher.Main.passArguments(Main.java:762)
  • [14:54:41] at obf.aD.run(lg:625)
  • [14:54:41] at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

 

EDIT: Also, in the client debug, it just says script started. Script doesn't stop but just sits there.

Edited by mossontree

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, jens4626 said:

@DruidI'm having an issue the script will withdraw logs from bank, but won't fletch..

https://prnt.sc/jakorf

[21:27:35] Script Stack Trace:
[21:27:35]  java.lang.Thread.sleep(Native Method)
[21:27:35]  obf.uA.DA(oc:31)
[21:27:35]  org.tribot.api.General.sleep(ar:122)
[21:27:35]  org.tribot.script.Script.sleep(um:34)
[21:27:35]  scripts.MasterFletcher.Main.run(Main.java:162)
[21:27:35]  java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

 

Nothing in bot debug but this in client debug (even though it is from another time I started the script)

 

[21:35:23] Script Started: Master Fletcher AIO.
[21:35:33] Set bank tile (3167, 3489, 0)
[21:35:33] Inventory is out of supplies, withdraw more
[21:35:34] Took 1038 to withdraw items
[21:35:34] Inventory is out of supplies, withdraw more
[21:35:34] Took 205 to deposit items
[21:35:36] Took 2091 to withdraw items

 

Seems like an issue with both normal and progressive mode. 

I'll take a look and update today. 

 

10 hours ago, mossontree said:

Ran into an issue with the script after the update today. Already tried deleting the tribot folder.

  • [14:54:41] java.lang.NullPointerException
  • [14:54:41] at scripts.MasterFletcher.Main.H(Main.java:776)
  • [14:54:41] at scripts.MasterFletcher.Main.H(Main.java:1054)
  • [14:54:41] at scripts.MasterFletcher.Main.passArguments(Main.java:762)
  • [14:54:41] at obf.aD.run(lg:625)
  • [14:54:41] at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

 

EDIT: Also, in the client debug, it just says script started. Script doesn't stop but just sits there.

I'll take a look and update today. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Doesn't work, says there isn't any supplies, when I have 10k+ bowstrings and 10k+ yew long, tried to use shorts, same error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

why does this not support ruby bolts when its advertised as ALL BOLTS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

?? says all bolts but does not even support most like ruby, onyx, dragonstone etc..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Ive been looking into the bot and it is not as advertised. ALL BOLTS are not supported as the bot says. You can make a list of bolts but the main ones including dragonstone, onyx, ruby etc for gold farming are not included. MAKE SURE YOU TRY IT OUT AND SEE.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, memzmt said:

Ive been looking into the bot and it is not as advertised. ALL BOLTS are not supported as the bot says. You can make a list of bolts but the main ones including dragonstone, onyx, ruby etc for gold farming are not included. MAKE SURE YOU TRY IT OUT AND SEE.

Looks like it's just untipped bolts, I've added tipped bolts in my revamp, which will be released soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 15 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...