Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

mhdjml

[Flawless]Hamood's AIO Chaos Druids [Taverly,Yanille,Ardougne]

Recommended Posts

not banking at ardougne, and its slowed down on pick-locking the door, hope this helped.

EDIT: also not running to bank.

should be working now, however close your tribot client, go to .tribot folder , depenedicies, delete them all and run the client

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

bug.jpg

 

This is the bug that happens to me. It gets blocked on the wall and stays there for quite a while. If it does not run into this, it runs flawlessly! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

After having this script for a week and running it daily I can honestly say this script is pretty much flawless. The few bugs that I did encounter with the scripter he fixed within a day or two.  Before even purchasing his script I had issues with devloader.  Without a promise to even purchase his script he helped me fix devloader at 3am in the morning (my time).  I then purchased his script instantly.  Great job and thanks for the script!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The edgeville dungeon bot gets stuck at the gate north of chaos druids sometimes. ( the one in wildy ).

 

Also really takes up a lot of cpu usage. Can barely run 2 scripts, wanted to buy 2 more but it would be pointless as you cant run them :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • [17:25:54] Script Started: DevLoader V2.
  • [17:49:33] java.lang.NullPointerException
  • [17:49:33] at scripts.Instance.checkInstance(Instance.java:36)
  • [17:49:33] at scripts.HamoodAIODruids.run(HamoodAIODruids.java:731)
  • [17:49:33] at scripts.org.developer.loader.Loader.run(p:345)
  • [17:49:33] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [17:49:33] Script Ended: DevLoader V2. 

edge^

happens every 15-20 minutes please fix

Edited by Jaybeez

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

  • [17:25:54] Script Started: DevLoader V2.
  • [17:49:33] java.lang.NullPointerException
  • [17:49:33] at scripts.Instance.checkInstance(Instance.java:36)
  • [17:49:33] at scripts.HamoodAIODruids.run(HamoodAIODruids.java:731)
  • [17:49:33] at scripts.org.developer.loader.Loader.run(p:345)
  • [17:49:33] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [17:49:33] Script Ended: DevLoader V2. 

edge^

happens every 15-20 minutes please fix

 

this error happens when devloader site is down

Share this post


Link to post
Share on other sites

this is ridculous, this does not even work, i want some serious answers, i have spoken to you and you said you cant do nothing, so does that mean i wasted $8 on nothing,?

 

shaill i file a dispute or?

 As i already explained to you for about 7 times already

[02:02:44 م] Dan B: hey[02:02:59 م] Dan B: [17:56:59] Script Started: DevLoader V2.[18:29:58] java.lang.NullPointerException[18:29:58]  at scripts.Instance.checkInstance(Instance.java:36)[18:29:58]  at

You can see that your script ran there for that 30 mintues then it crashed on the checkinstance class which is basically Devloader trying to authenticate your code, i have no access nor control on devloader, i already told you that, please dont come down here, when you been using my scripts for more than 3 months now, for more than 10 accs, telling me my scripts do not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have mr mhdjml script and works 24/7 perfectly fk devloader tho lol .)

 As i already explained to you for about 7 times already

[02:02:44 م] Dan B: hey[02:02:59 م] Dan B: [17:56:59] Script Started: DevLoader V2.[18:29:58] java.lang.NullPointerException[18:29:58]  at scripts.Instance.checkInstance(Instance.java:36)[18:29:58]  at

You can see that your script ran there for that 30 mintues then it crashed on the checkinstance class which is basically Devloader trying to authenticate your code, i have no access nor control on devloader, i already told you that, please dont come down here, when you been using my scripts for more than 3 months now, for more than 10 accs, telling me my scripts do not work.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ i used your law crafter for 4 accounts, untill you stopped updateing it constantly, so i just gave up

so no i havent been.

 

It does not matter if its your fault, you have to fix it, its your script.

 

Edit: What I am going to do, you have 2 days to fix this, contact Dev, do your shit, whatever you need to, because you clearly do not know what customer support is., yes i did use your lawer, but 4 accs, and it was only good for 1 month because you stopped updating, so no i did not use your scripts for 3 months thats just incorrect data, 2 days before i dispute, money not even the big issue, just want the script to work.

 

Thanks Dan

Edited by Jaybeez

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am going to try and make an update for this, just to be mature and because its my script, however just to let you know the threatening/intimidation style doesn't work with me, i will try to solve the problem even though its not from my side, Developer said he will check it out, if your not satisfied with what i just said, you can file a dispute

Edited by mhdjml

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Script is very flawed, when other Players are in combat the script recognizes itself as in combat and just sits there waiting for everyone else to stop attacking to hit the next one, and since there are almost no empty worlds it's impossible for it to run fluidly. The banking is also rough, misclicks and spam clicks the doors often. Also when picking up loot it spam clicks to pick it up and then attacks right after, so it also has trouble picking up loot.

 

Edit: It also has a really small combat radius. Can't even hit all the druids at yanille half the time.

 

It also appears that if It tries to attack a druid and someone beats you to it, it waits till that druids dies until going on to the next one. Wasting alot of time.

 

It then gives this after stopping for a little and looking around after a random.

This error below also causes you to die often, since it happens in a random...

 

If this is because of Devloader, you either need to change your loader or fix the error. There are plenty of other good script loaders that don't have issues. I also don't have any issues with DevLoader on ANY other script. A good script loader is Salvations.

[13:28:08] java.lang.NullPointerException[13:28:08] at scripts.Instance.checkInstance(Instance.java:36)[13:28:08] at scripts.HamoodAIODruids.run(HamoodAIODruids.java:1047)[13:28:08] at scripts.org.developer.loader.Loader.run(z:485)[13:28:08] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[13:28:08] Script Ended: DevLoader V2.
Edited by Hi own

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

The Script is very flawed, when other Players are in combat the script recognizes itself as in combat and just sits there waiting for everyone else to stop attacking to hit the next one, and since there are almost no empty worlds it's impossible for it to run fluidly. The banking is also rough, misclicks and spam clicks the doors often. Also when picking up loot it spam clicks to pick it up and then attacks right after, so it also has trouble picking up loot.

 

Edit: It also has a really small combat radius. Can't even hit all the druids at yanille half the time.

 

It also appears that if It tries to attack a druid and someone beats you to it, it waits till that druids dies until going on to the next one. Wasting alot of time.

 

It then gives this after stopping for a little and looking around after a random.

This error below also causes you to die often, since it happens in a random...

 

If this is because of Devloader, you either need to change your loader or fix the error. There are plenty of other good script loaders that don't have issues. I also don't have any issues with DevLoader on ANY other script. A good script loader is Salvations.

[13:28:08] java.lang.NullPointerException[13:28:08] at scripts.Instance.checkInstance(Instance.java:36)[13:28:08] at scripts.HamoodAIODruids.run(HamoodAIODruids.java:1047)[13:28:08] at scripts.org.developer.loader.Loader.run(z:485)[13:28:08] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[13:28:08] Script Ended: DevLoader V2.

About that error i already explained it a 100 times,

4fVfu.png

 

and no im not gonna change the loader i paid for it, its a service being sold on tribot, so if its bugged out im not the one to blame, im just a user using this service.

 

about the randoms, i have nothing to do with it, about the looting and attacking i will get on to it.

Edited by mhdjml

Share this post


Link to post
Share on other sites

My two auth codes do not work now Devloader is back up, I'm not sure who's side the problem is on but some help would be wonderful :D

Hi all auths codes are still in there i havent touched them, one of my customers has 10 codes and all of them do not work, i guess devloader is still dead.

 

check around in the other premium scripts they are all suffering the same problem

Edited by mhdjml

Share this post


Link to post
Share on other sites

mhd what the hell is wrong with the script in Edge so many bugs now one of them it walks down to red spiders and it could die there because it just stands there doing absolutely nothing...

 

and another one is sometimes i dont know how it gets stuck by the gates in edge but by the gates that are by the area where in 1 side of the gates there`s druids and on  to another side theres red spiders/skeletons

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 15 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...