Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ABCL10 - Tri Edgeville Man Fighter [130k+/HR]


Recommended Posts

  • Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

This thread has been moved to here:   Tri Edgeville Man Fighter V2 The perfect way to train up low level accounts and make a lot of money looting herbs! Features:   Kills edgevil

ok now the angles are starting to interfere, you need to lock the screen at highest point, its trying to click on items that it cant see... lets the herb/arrows disappear and continue attack, let disa

Pheasant bug is a random event solver problem, not a script problem. Banking bug was a client problem - should be fixed now. And the healing, make sure you start the script logged in

This script isn't looting anything? I see herbs on the ground, it doesn't pick them up at all. Also the mouse speed is way too fast. I have tried everything to change the variable, but it doesn't do anything to the mouse speed, it's still the same.

 

Edit: I noticed now it picked like 50% of the herbs dropped on the ground, the other 50% vanished. When it does try to pick up a herb after killing a Man, it waits like 3 sec, which shows that you're a botter. This script is not flawless, if I may say so.

 

Edit 2: Nevermind. I didn't have "Loot in combat" ticked. But please still make it react to looting the herbs faster instead of waiting like 3 secs.

 

Edit 3: Found my player dead because of the Dr Jekyll random. This script is not flawless, at all. Don't tell me that the client handles random events. The script clearly caused the kill. I also found out that the script is very repetetive of how it pickups loot, as follow -> Kill Man -> See loot -> Wait 3-5 sec -> Pickup loot. It does that all the time whenever it picks up a loot. What I also noticed is that the majority of the time, it has the other tabs selected instead of the inventory tab. There is a lot of wrong things about the script which makes it flawed.

 

So please make the script react a lot faster.

Edited by Underpaw
Link to post
Share on other sites

I ran 3 accounts under the night, bots were more or less fine. I have one issue tho, none of them looted a clue scroll, there's no chance there weren't at least 1 clue scroll dropped between all 3 of the bots. I think perhaps you haven't added all the item ID's for the clue scrolls as there's like 10+ different ID's for them. Just giving feedback, hopefully this will be fixed as i'd love to get the clue scrolls.
Thanks for the free bot btw.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

used this bot for about 2 hours and was banned for good, i would watch out. I just made my account, did waterfall quest by hand and then I had this running for 2 hours to come back from dinner and see my account was banned.

 

 

I had just bought membership when i made the account so it was p2p too, I wouldn't use this again. 

Edited by codydemmel4
Link to post
Share on other sites

used this bot for about 2 hours and was banned for good, i would watch out. I just made my account, did waterfall quest by hand and then I had this running for 2 hours to come back from dinner and see my account was banned.

 

 

I had just bought membership when i made the account so it was p2p too, I wouldn't use this again. 

the script is very good, but the ban rate there is kinda impressive.

Link to post
Share on other sites

used this bot for about 2 hours and was banned for good, i would watch out. I just made my account, did waterfall quest by hand and then I had this running for 2 hours to come back from dinner and see my account was banned.

 

 

I had just bought membership when i made the account so it was p2p too, I wouldn't use this again. 

 

Botting on a fresh account always puts you in more danger, I know lots of people who still use this bot daily on old accounts and they seem to be fine :P.

But I'm sorry for your loss RIP

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Our picks

    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Like
      • 37 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
      • 10 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
        • Like
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...