Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ankou Camper [Free] [Open Source]


Recommended Posts

I haven't tested d mace, but I think it should work just fine. Same concept as dds. If you use it, please report back if it works. Also, this is important: the first v0.04 class I uploaded didn't have the 25% setting for d mace, so it will only spec once. If you use dmace and it only does 1 spec, redownload the script, even if you have v0.04.

Dragon battleaxe will spec only when your defense and attack have been completely restored. This means it will spec ASAP, without decreasing your stats. Soon, I will implement many more potions, so you can use attack / defense potions to boost your dbax spec rate. I also plan on supporting stat restore potions if you would rather use those.

If you want to use dbax spec, simply bring a dbax with you. It automatically detects it, uses it, and re-equips what you had before, as long as you are using a d scim, whip, or d long. If you are using a different weapon, just manually enter the ID when you start the script and it will re-equip it after spec.

OKay thank alot, well mine doesn't seem to special, nor daxe, dds and dmce..

Link to post
Share on other sites
  • Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

UPDATED, BITCHES. Come get your v0.04 and bring a dbax this time. Or a dds. Or a d long. Nope. Just the small one.

Hi everyone, sorry I haven't been responding to your posts. I'll try to address everything in this post.   Thanks for offering to donate, but it isn't necessary.   I have not added a bax feature yet.

This, indeed an update on the prices would be great! If u get Db axe special, ill make a nice long proggy!

Posted Images

just did my 2k yew lonbow alchs so ill be starting the script shortly 

 

doesnt dba spec, 

 

the atack is fine should stay boosted, but defence loss for zerker's/lower is a pain so eighter suport def/super def or stat restore

 

start the script with main wap equiped and dba in invent didnt spec the first time did it manualy now seems to dba spec but not pot after doesnt switch back to dragon scimie also 

Edited by d3mons
Link to post
Share on other sites

Once the ankou's are nolonger agressive the bot just sits there.

You need combat >75.

just did my 2k yew lonbow alchs so ill be starting the script shortly 

 

doesnt dba spec, 

 

the atack is fine should stay boosted, but defence loss for zerker's/lower is a pain so eighter suport def/super def or stat restore

 

start the script with main wap equiped and dba in invent didnt spec the first time did it manualy now seems to dba spec but not pot after doesnt switch back to dragon scimie also

Trying my best to decipher this...

Let the script work, it may not run the way you think it will. But if you interfere, you may get unexpected results. Nothing in the script requires manual input. DBA spec is working fine on my end, also weapon re-equip. The script is programmed to spec while in combat, so wait until it attacks, it should special then. It drinks potions out of combat, so wait until it stops attacking and it should drink some of it's super attack. That's the only potion it currently supports, I am working on adding more.

Link to post
Share on other sites

yes, i found out the dba works fine, for as far as it goes,

 

when i run the script, i notice it lets the atack go from 69 to 63 to get potted back up to  74 after 1 or 2 kils, 

 

 

if you first start down there make it pot spec pot and after every next spec let it pot up again that way youl be using rougly 10 more att points per sip  84 instead of 74 

and that would ad another 10 k exp per hour ;) for me from 35k to 45k 

Edited by d3mons
Link to post
Share on other sites

its stopped working for me :s

Can you tell me what exactly isn't working, and what your set up looks like? It has been working just fine on my systems, I just downloaded the same v0.04 from the topic and it is performing just fine.

can u make it loot clue scrolls ? :)

Yes, that is soon on my list. Edited by ItsCollin
Link to post
Share on other sites

and when i do log in manually and start it i get the same problem + it wont do randoms anymore for me.

 

the set up is the same set up you provided in the picture on the first page, i have previously ran this script and had no problems for 4 days now but 0.04v only ran for about 2 hours before it stopped working for me 

post-59590-0-18700300-1378362019_thumb.p

post-59590-0-42921800-1378364630_thumb.p

Edited by iibz
Link to post
Share on other sites

if u can tell by my runes i did like over 30 hours lmao but after 24 hours it stops cause of the timer :D

 

ok .... so runescape just got updated and it fixed the script .... thanks jagex!!! lmfao 

 

joking haha

 

ty collin :P

Edited by iibz
Link to post
Share on other sites
  • [21:00:49] at org.tribot.api2007.Skills.getXP(hj:83)
  • [21:01:10] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [i
  • [21:01:10] at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(kp:2)
  • [21:01:10] at obf.Kc.k(ik:201)
  • [21:01:10] at obf.Kc.run(ik:300)
  • [21:01:10] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [21:01:10] java.lang.ClassCastException: [[[Lfk; cannot be cast to [i
  • [21:01:10] at org.tribot.api2007.Skills.getXP(hj:83)
  • [21:01:10] at scripts.Ankous.run(Ankous.java:158)
  • [21:01:10] at java.lang.Thread.run(Unknown Source

after rs was updated

Link to post
Share on other sites

does this bot have built in anti-ban? I've used it for 4 hours+ and thought it'd be time to check that^^

im not sure but i have been running this bot on overtime lol 24 hours :P its been fine so far ( fingers crossed ) haha

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Okay so this is very mysterious to me. The script is working 100% on my end, I'm using the same one that is hosted on mega.co.nz ...

I am trying to duplicate your errors. Honestly, the script is running the exact same with the exception of DBA. Once I can duplicate your errors I will try to fix them.

When reporting errors, please include a screen shot and also describe the problem. If you say "it's not working" that helps me in zero ways. You must tell me what is not working.

Edited by ItsCollin
Link to post
Share on other sites

i tried this bot and it worked fine for a while .... and i had my invent exactly like picture you posted in the intro i was baby sitting it for about 40 minutes thought well its going fine so went to wash the dishes and when i came back i was in lumby...instead of using the home teleport tab it just took hits i presumed until i read the game chat...kept spamming you have no bones left....so i because of this script i lost 200 bones to peaches tabs dragon legs and zerker helm.

Link to post
Share on other sites

the exam random has a fault in it ..... heres is the picture ( the script kept clicking on the beer glass even tho it was a fish based hint. ( in the picture i manually clicked on the fish) anyway here is the picture lol

post-59590-0-63874400-1378547781_thumb.p

Edited by iibz
Link to post
Share on other sites

i tried this bot and it worked fine for a while .... and i had my invent exactly like picture you posted in the intro i was baby sitting it for about 40 minutes thought well its going fine so went to wash the dishes and when i came back i was in lumby...instead of using the home teleport tab it just took hits i presumed until i read the game chat...kept spamming you have no bones left....so i because of this script i lost 200 bones to peaches tabs dragon legs and zerker helm.

word of advice, always equip a ring of life when u bot :shy:

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Our picks

    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 37 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 10 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...