Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Bradsta

[ABCL 10][Thieving][92 Hour Proggy]BrMasterThieverPro v4.00 [12 Different Options] [Stall Support]

Recommended Posts

i do believe im about to buy this, has anyone been banned recently?. I bot incredibly smart also playing the game myself throughout the day so hopefully there wont be any trouble.

pretty safe for me i bot around 10-14 hours a day when im asleep then play legitly when awake and atm im in the top 10 theiving accounts in ranked w/o a  ban

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just pushed update to fix loot count.  Stupid mistake on my part, I forgot to initialize the hashmap ;o.  Oops.

 

Little over an hour on MF w/ 70 thieving.  Your profit can obviously vary since you could get lucky and achieve more pricey seeds.

 

6zKkf.jpg

6zKlC.png

Edited by Bradsta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bot gets stuck on this tab and keeps theiving even past the eat food mark , this is how Ive  died a few times. just a small bug i have noticed



tryed to Gif it , you can see it trying to right click to eat but cant.


http://gyazo.com/03ff5da9e0d92ff65c6fe84ba3209879




Note: this also gets stuck after a Random event where it shoves your friends list :/ and just watched myself die to make sure it was glitchy :/

Edited by neonbing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just pushed an update, should be live within the next 5 minutes.  Added a check to make sure the inventory is open before it tries to eat.  I know it used to automatically open it when you accessed clicking on an inventory item, apparently that has changed though.  Thanks for the report, and the .gif that helps alot :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

please fix script all it keeps saying is

 

  • [05:29:10] The maximum amount of instances for this script has been surpassed. Cannot run script. 

I am only running one instance, wtf?

Share this post


Link to post
Share on other sites

please fix script all it keeps saying is

 

  • [05:29:10] The maximum amount of instances for this script has been surpassed. Cannot run script. 

I am only running one instance, wtf?

 

Restart tribot. During the time you botted you lost connection to the authentication server which cause this error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Restart tribot. During the time you botted you lost connection to the authentication server which cause this error.

 

Thanks mate, I did restart/waited 30 minutes/restarted computer/unplugged modem, it kept giving me that error. Then Runescape updated and I reloaded Tribot, everything works again now haha.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saw that the script didnt log when out of food, i left one overnight.

Using lobsters.Is this supported?

 

Overall it runs very good. Can you make it support farmers near lumbridge?  ( theyre lvl 10, same as ardougne farmer)

 

There isn't a bank close enough to support the lumbridge one that's why I have the ardougne one supported.

 

I removed logging out when out of food, since Banking.find() doesn't work half the time and just caused the script to shut off when you did have food.  All food is supported excluding cakes right now since they have multiple IDs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recently started thieving again and the bot is solid as always.  It does seem to have trouble detecting when it's in combat (specifically ardy sq), and my dudes tend to die a lot though.  Other than that it's pretty much flawless.  Good stuff Bradsta!

Edited by Snow Patrol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recently started thieving again and the bot is solid as always.  It does seem to have trouble detecting when it's in combat (specifically ardy sq), and my dudes tend to die a lot though.  Other than that it's pretty much flawless.  Good stuff Bradsta!

 

 

My bots seem to die alot at draynor MF

they range from 15 hp to 26 average.

 

No clue, lobster as food, eat at like 5hp ( 15hp bots) and like 10 ( 26hp bots).

they deathwalk back so thats a good thing but seems botlike :P

 

 

Do both of you have auto-retaliate on?  If not you need that on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 15 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...