Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

TRiLeZ

TRiBot Beta 7.44_0

Recommended Posts

Anybody else experiencing massive cpu spikes?

The Maze random solver takes a lot of CPU but that seems to happen always (its a pain-in-the-ass random too). Otherwise there might be sth wrong with the script. Find out when exactly does it spike and then take a look at the scripts code if possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does it not work right now?

 

no it does not.

 

d0f96d5f3666764d70abd65d446086bf.png

 

Using Mute's AIO Slayer ^ in normal mode

 

then i tried KMJT Waterfall Quest Bot and then it wouldnt web walk either in lite mode.

 

And the .getRun is broken too. got alot of errors with that in my gp accepter script.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no it does not.

d0f96d5f3666764d70abd65d446086bf.png

Using Mute's AIO Slayer ^ in normal mode

then i tried KMJT Waterfall Quest Bot and then it wouldnt web walk either in lite mode.

And the .getRun is broken too. got alot of errors with that in my gp accepter script.

When's the last time you restarted the client? Unsure if you knew that the updates don't get applied user-side until you restart the jar file (downloads any changes).

Share this post


Link to post
Share on other sites

no it does not.

 

d0f96d5f3666764d70abd65d446086bf.png

 

Using Mute's AIO Slayer ^ in normal mode

 

then i tried KMJT Waterfall Quest Bot and then it wouldnt web walk either in lite mode.

 

And the .getRun is broken too. got alot of errors with that in my gp accepter script.

Could you get all of that debug in text format? Use the "Copy to Clipboard" option after right clicking the debug tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you get all of that debug in text format? Use the "Copy to Clipboard" option after right clicking the debug tab.

[23:49:43] Starting client.
[23:53:45] Script Started: Mute's AIOSlayer.
[23:53:45] Script Started: Mute's AIOSlayer.
[23:54:02] Script Started: Mute's AIOSlayer.
[23:54:04] java.lang.NullPointerException
[23:54:04] at obf.rc.d(vj:21)
[23:54:04] at obf.Wd.A(rd:104)
[23:54:04] at obf.rc.k(vj:323)
[23:54:04] at obf.rc.run(vj:398)
[23:54:04] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[23:54:04] Script Ended: Mute's AIOSlayer.
[23:54:04] Script Ended: Mute's AIOSlayer.
[23:54:11] Script Ended: Mute's AIOSlayer.
[23:55:05] Script Started: Mute's AIOSlayer.
[23:55:17] Script Ended: Mute's AIOSlayer.
[23:56:00] Script Started: Mute's AIOSlayer.
[23:57:57] Script Ended: Mute's AIOSlayer.
[00:12:16] Script Started: Mute's AIOSlayer.
[00:43:58] Script Ended: Mute's AIOSlayer.
[00:44:15] Script Started: Mute's AIOSlayer.
[00:47:25] java.lang.NullPointerException
[00:47:25] at scripts.z.tf(z.java)
[00:47:25] at scripts.z.Lf(z.java)
[00:47:25] at scripts.z.run(z.java)
[00:47:25] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
[00:47:26] Script Ended: Mute's AIOSlayer.
[00:49:32] Script Started: Mute's AIOSlayer.
Edited by Violent

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was using Mute's slayer bot and I had something happen to me - but he says that it is a client issue

 

What version were you running:1.9.6

 

What is your issue: Issues with taking items out of bank when done with task.

 

How do you think it happened exactly: 

Example: 

 

I have an extra rune full helm (1 because I am wearing one) and another because I got it from a task. When I get a banshee task it will wear earmuffs and bank the rune full helm. When it comes back after the task is done, it will equip the rune full helm from the bank, but will also see another rune full helm in the bank and think that it has not equiped it - putting it into an infinite loop of equipping rune full helms. This is also applicable to glarial's amulet with actual stat giving amulets due to the fact that it is required to get to the fire giants area in the waterfall.

 

There is then, another problem when the bot seems to have trouble scrolling to the bottom of the bank. It just keeps right clicking in the chat box when it is 70% of the way scrolled down. It seems as if this caters to before the bank space increase update. It poses a great problem due to the fact that it will too, cause an infinite loop of right clicking.

 

Severity rating (1-10): For the loop of equipping items -> 8, for the inability to reach things in bank -> 9

 

Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]: Not very often, due to the fact that item required tasks are not very common, so I could give a 60%, but if you are able to run this successfully without being stopped by something else, having this happen is inevitable - so I could put 100%.

I honestly think that having this bug format make you put numbers down is so arbitrary and pointless. How would anyone know the percentage of this happening, unless it is 100%.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...