Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Mute

[$9.99][DISCONTINUED][ABCv2 Level 10] ◄Mute's AIO Slayer► [ALL MASTERS]

Recommended Posts

My client freezes whenever I go to start this script. Just started happening today. Any other script I run I am able to without any problems.

This one however instantly freezes tribot and the GUI portion doesnt fully show

 

My webhost is down right now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Do you know what happen ? when my bot finish a task, he run back to bank, deposit all and withdraw cosmic astral and air rune to do enchant ??? and did nothing else, the bot dont go take a new task ? i need to close the script and open again with the new task already taken.

 

thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you know what happen ? when my bot finish a task, he run back to bank, deposit all and withdraw cosmic astral and air rune to do enchant ??? and did nothing else, the bot dont go take a new task ? i need to close the script and open again with the new task already taken.

 

thanks in advance.

 

You have npc contact turned on

Share this post


Link to post
Share on other sites

I sent a gif and stacktrace of when the script constantly swaps between tabs (like quest tab and equipment tab). It does this with the attack style tab and prayer one as well and basically when it tries to eat or do anything in the inventory it'll get stuck because it's on a different tab and it'll keep clicking where food would be if it was on the inventory tab.

sent to your PM*





For me personally I love the script and I have only had it a few days. At the moment though with any task I have looking glass just freezes and locks up and I either have to stop script completely or close tribot to get it unstuck. I have tried all the numerous methods right now for lowering CPU as my cpu is not the issue anyways. And have disabled graphics ran in browser and osbuddy nothing seems to fix the issue. Sent you a log in skype about the issue but you had addressed it above i believe about it just being the paint and I hope this is the case. Hope to hear good news soon about a fix.


What you sent me on Skype has nothing to do with the paint. I'll address it in a future update.

Was this ever addressed? I've been having this issue since I bought the script 3 weeks ago so I'm not sure if you forgot about it or what. Edited by Mute
double post

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest chronowtf

it gets stuck when taking ships to braindeath, relekka

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Mine is seriously struggling with the gates of war going to the Minotaur, if I wasn't monitoring I would have been screwed. At Stronghold of Security

Edited by tikbarb

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest chronowtf

also gets stuckk at draynor manor killerwatts

Share this post


Link to post
Share on other sites

What do you use for your break handler to leave it for as long as 80 hrs?! i want to safe bot not suicide lol. I know botting is very risky anyway but want to reduces the chances of getting banned. If you could mail me or tell me on here what your break times are thatll be great

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you make it, for wyvern tasks, go to the western side? The eastern side is the "Range" side and it always tries to use the eastern side and gets no kills, tries to steal wyverns and gets reported for the botlike pathing it makes, etc. Sometimes I'll get a wyvern when it eventually goes to the western side and it'll run mid kill to the eastern side when a wyvern spawns and it's pretty obvious that the account is a bot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you make it, for wyvern tasks, go to the western side? The eastern side is the "Range" side and it always tries to use the eastern side and gets no kills, tries to steal wyverns and gets reported for the botlike pathing it makes, etc. Sometimes I'll get a wyvern when it eventually goes to the western side and it'll run mid kill to the eastern side when a wyvern spawns and it's pretty obvious that the account is a bot.

 

No it's not a wyvern script, it's a slayer script.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

bot keeps entering dusty key door to kill blue dragons then trying to click back through to the other side of the door and afking at the wall indefinitely.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

the only way I could get the script to not crash was by making sure I had a heap well over 1gb. seems excessive imo but I know nothing about the innerworking of this stuff so.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am babysitting demon task now ,


When he needs to bank he goes to varrock instead of walking out of the slayer cave (cave near nieve).

Or is it an option i messed up again ? :P

 

 

 

PS is ther an option Hop world if ther are 2 or 3 more people at the task?


He reruns if character did not move for 5 minits .

Very strange on hellhound task with not mutch people

Edited by Anthonynl

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey dude brought this script a couple of days ago cant seem to get it working though my slayer master is vannaka but when it gets new task it just withdraws all my teletabs goes for a walk then shuts down unless i walk it to the task myself but then it dont bank properly and dont pick up knifes please help kind regards carl :)


shuts down without reason


ps how do you use cannon as it dont show up in equipment

Edited by Mute
triple post

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey dude brought this script a couple of days ago cant seem to get it working though my slayer master is vannaka but when it gets new task it just withdraws all my teletabs goes for a walk then shuts down unless i walk it to the task myself but then it dont bank properly and dont pick up knifes please help kind regards carl :)

shuts down without reason

ps how do you use cannon as it dont show up in equipment

Cannon is not supported, and do not double post.

 

Does it support breaks

Yes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 15 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...