Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Mute

[$9.99][DISCONTINUED][ABCv2 Level 10] ◄Mute's AIO Slayer► [ALL MASTERS]

Recommended Posts

Guest

What version were you running: Newest One, Just bought it.


What is your issue: Says Script Started Mute's AIOSlayer, however the GUI never pops up.


How do you think it happened exactly: Possibly the wind at my house?


Severity rating (1-10): 10


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]: 100% Tried it 3 times 


Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running: Newest One, Just bought it.

What is your issue: Says Script Started Mute's AIOSlayer, however the GUI never pops up.

How do you think it happened exactly: Possibly the wind at my house?

Severity rating (1-10): 10

Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]: 100% Tried it 3 times 

Add me on skype, you probably blocked the connection to my website: slayer.support

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running: Newest One, Just bought it.


What is your issue: needs to kil lizars, and doesnt wear any desert robes, just unequip's it and changes it for my drag. armour


How do you think it happened exactly: Its not added to the script?


Severity rating (1-10): 10


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]: 100%


Share this post


Link to post
Share on other sites

 

What version were you running: Newest One, Just bought it.

What is your issue: needs to kil lizars, and doesnt wear any desert robes, just unequip's it and changes it for my drag. armour

How do you think it happened exactly: Its not added to the script?

Severity rating (1-10): 10

Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]: 100%

 

 

It's not supposed to wear desert robes for the desert. All it requires is waterskins, shantay passes, and ice coolers.

Edited by Mute
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running:


4.1.0


What is your issue:


slayer tower bug it stand in front of the door spamming the second floor


instead of opening the big door to enter the slayer tower


How do you think it happened exactly:


the bot doesnt change the camera angle


Severity rating (1-10):


i dont know what this means


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:


always 100%

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

What version were you running:

4.1.0

What is your issue:

slayer tower bug it stand in front of the door spamming the second floor

instead of opening the big door to enter the slayer tower

How do you think it happened exactly:

the bot doesnt change the camera angle

Severity rating (1-10):

i dont know what this means

Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:

always 100%

 

 

Restart your client and add me on skype please: slayer.support

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you make it so that it doesn't keep changing my Combat Style to STR?

 

I'm using a Rune Scimitar, however I wish to be training Attack whilst slaying and it keeps changing it back to Strength :(

It will go back to whichever combat style you start it in, so try changing styles and restarting the script.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running:


newest one, i dont know


What is your issue:


skelletons/goblins task. i got like 30 skelletons task and it went there, killed 5 skelletons or so, then checked enchanted gem again to check what npc to kill this slayer task, teled out, restarted the trip. same with goblins. it just kills few, checks the amount you need to kill, teles out and repeats.


How do you think it happened exactly:


the bot thinks that they are done the task, because after few kills it writes null on the current task, then checks gem and finds that it needs another 15 or w/e is the number to kill, teles, and repeats the trip


Severity rating (1-10):


i dont know what this means


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:


had these task twice now and all the time it is doing the same shit :/


Edited by LazyFTW

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running:

newest one

What is your issue:

zyromite task it just kill one or two then it will idle for hours. also it will keep try to switch to spec weapon like spamming switch back and forth for all the task

How do you think it happened exactly:

not too sure

Severity rating (1-10):

10

Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:

all morning now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does this bot prayer flick, if not can you get it to (if its not to much work) .. Having low money and cant afford a lot makes it hard to kill some task >.<

 It currently doesn't support prayer flicking and he won't be adding that anytime soon or at all as far as i know.

 

For others concerning the bans, you should really post on the ban thread here; https://tribot.org/forums/topic/30679-the-official-banned-thread-all-ban-discussion-goes-here/

 

I botted from 1-76 slayer using this bot, didn't get banned, you bot, you can get banned. It's note Mute's fault. 

Edited by jsand5048
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes

 

Does it support (4) prayer potions? When I bought this script awhile back it only supported (3)s which I thought was rather odd, especially because it used (4) super potions. I have leveled my combat though (Thanks!) and now I am getting Iron dragons which prayer is pretty much needed for. Dont want to decant all my prayer potions if it still withdraws (3) potions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running:


4.1.1


What is your issue:


When using special attack on low hp creatures it swaps back and forth between spec wep and main wep after each kill if it doesnt use all of its spec bar


How do you think it happened exactly:


The script wants to swich to main weapon at the beginning of each kill instead of using the spec weapon


Severity rating (1-10):


3


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:


for me 100% (was killing banshees)


 


 


What version were you running:


4.1.1


What is your issue:


idles at karamja when trying to get a new task


How do you think it happened exactly:


goes too fast


Severity rating (1-10):


4- occationaly have to manually get slayer tasks, okay if babysitting sucks if not


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:


25%


 


What version were you running:


4.1.1


What is your issue:


apon entering taverly dungeon the first time, it tabs back to faly puts food and pots in bank then grabs them again and walks back to cave, works fine after that


How do you think it happened exactly:


script failed to read that it was in the duneon


Severity rating (1-10):


7 looks pretty botlike


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:


100%


Edited by visualbasic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upcoming updates:

 

Wilderness tab

Bones to peaches support

Guthans support (If someone could lend me an account with guthans that would be great)

House & glory support (If someone could lend me an account with house portals / mounted glory that would be great)

Bury bones feature

Randomization

Edited by Mute
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

My client says what task I am on but doesn't do anything, just stands there saying Setting up Task..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

It's actually working now, sorry for the complaint and private message.. I guess RuneScape had an update which caused the script not to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...