Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[$9.99][DISCONTINUED][ABCv2 Level 10] ◄Mute's AIO Slayer► [ALL MASTERS]


Recommended Posts

Hey, I'm having this problem when I start the script... It checks the assignment and the script just stops.

 

  • [23:21:23] Script Started: Mute's AIOSlayer.
  • [23:22:24] java.lang.NullPointerException
  • [23:22:24] at scripts.slayer.c.w.d(FlagTask.java:24)
  • [23:22:24] at scripts.slayer.Slayer.run(Slayer.java:407)
  • [23:22:24] at java.lang.Thread.run(Thread.java:724)
  • [23:22:24] Script Ended: Mute's AIOSlayer. 
Link to post
Share on other sites
  • Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

...always use start script, never use re-run   ◄Mute's AIOSlayer► BUG REPORT FORMAT: TRiBot freezing or white GUI? Read this first:   DO NOT POST THAT THE SCRIPT WON'

Upcoming updates:   Wilderness tab Bones to peaches support Guthans support (If someone could lend me an account with guthans that would be great) House & glory support (If someone could lend me a

Being rewritten. Just flag otherworldly beings and other Zanaris tasks for now.   The script is currently being rewritten and I will not be making modifications to the old version. It

How's the banrate? Im very... VERY interrested in this.

 

Set up correctly this script has very few flaws, and it's rated ABCL 10 so it has the highest anti-ban possible on TRiBot making it much safer to bot with this script then most others. WIth that being said, there is still some things in this that could have been done differently and some things that need to be tweaked. Other than that it's a great bot.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

What version were you running: 4.1.3

What is your issue: I'm using fast slayer point mode, while I was watching it complete it's 9th task it teled to falador and ran to tureal to get the 10th task. Instead of running to vannaka which is what I had it set to.

How do you think it happened exactly: Not sure, the paint said 9 tasks completed as well as the enchanted gem. Maybe the script mis-counted how many tasks it had completed.

Severity rating (1-10): 10/10 I guess, if it never goes to the other slayer masters for the 10th task then "fast point mode" doesn't work at all.

Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]: Only saw it happen once, but I've only just tried fast point mode.

 

Another:

While withdrawing potions for a task it will sometimes get stuck while right clicking the potion and won't move the cursor for 5+ minutes. Other times it will just not withdraw the potions at all.

Link to post
Share on other sites

 

What version were you running: 4.1.3

What is your issue: I'm using fast slayer point mode, while I was watching it complete it's 9th task it teled to falador and ran to tureal to get the 10th task. Instead of running to vannaka which is what I had it set to.

How do you think it happened exactly: Not sure, the paint said 9 tasks completed as well as the enchanted gem. Maybe the script mis-counted how many tasks it had completed.

Severity rating (1-10): 10/10 I guess, if it never goes to the other slayer masters for the 10th task then "fast point mode" doesn't work at all.

Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]: Only saw it happen once, but I've only just tried fast point mode.

 

Another:

While withdrawing potions for a task it will sometimes get stuck while right clicking the potion and won't move the cursor for 5+ minutes. Other times it will just not withdraw the potions at all.

 

 

Should be fixed next update. By the way, the bot will only go to your original master if the amount of tasks you completed modulus of 10 = 9. So, if you've completed 19 tasks, it will go to vannaka as you've set.

 

Thanks.

Link to post
Share on other sites

Should be fixed next update. By the way, the bot will only go to your original master if the amount of tasks you completed modulus of 10 = 9. So, if you've completed 19 tasks, it will go to vannaka as you've set.

Thanks.

Maybe I'm not understanding you but, that's what I had thought it would do.

After completing its 9th task it continued to go to tureal for the 10th when it should've gone to vannaka.

Is what your saying that it does 19 tasks with tureal then goes to the chosen master?

Link to post
Share on other sites

Maybe I'm not understanding you but, that's what I had thought it would do.

After completing its 9th task it continued to go to tureal for the 10th when it should've gone to vannaka.

Is what your saying that it does 19 tasks with tureal then goes to the chosen master?

 

Yes which is why I said I fixed it for the next version. I was just trying to explain it to clear any confusion.

 

When you complete a task, it says, "you've completed 9 (for example) tasks in a row."

 

Since 9 % 10 = 9, it will now go to vannaka after that.

 

Same with 19 % 10, and 29 % 10, and so on.

 

If you have any more questions, feel free to add me on skype: slayer.support

Link to post
Share on other sites

What version were you running: 4.1.3


What is your issue: During lesser demons task, it clicks out of the fighting area and gets stuck in the tunnel and stands there


How do you think it happened exactly: clicking too far out of fight range in the dungeon


Severity rating (1-10): 5


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]: 50% of the time I've seen so far


Link to post
Share on other sites

Idk how so many people are having success with this, I can't complete more than 2 task back to back without some issue. Pathing to earth warriors is messed up, crosses monkey bars then spam clicks back while it runs out of food, then teles stands at bank, then logs out and back in...

 

If it 'stands' at the bank, you're missing an item. Please read the Mute's AIOSlayer Logger please. If you're unable to locate or determine what that is, add me on skype: slayer.support

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Our picks

    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 37 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 10 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...