Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Mute

[$9.99][DISCONTINUED][ABCv2 Level 10] ◄Mute's AIO Slayer► [ALL MASTERS]

Recommended Posts

Guest

Thanks... it was the anti poisons =D
 

The script does get stuck however on desert lizards, if I stop and restart it works again, then when I banked it froze again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks... it was the anti poisons =D

 

The script does get stuck however on desert lizards, if I stop and restart it works again, then when I banked it froze again.

 

You're probably missing another item. Please read the Mute's AIOSlayer Logger, or add me on skype and I'll show you where to look: slayer.support

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry if I have asked this already mute, but could this get you from lvl 1 to 87? and before starting the script should I buy every item on the list beforehand or does the script buy it for you?

 

Yes, and it will buy most of the stuff for you, but you'll have to buy some stuff for yourself such as tabs, runes, or antipoisons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running: 4.4.0


What is your issue: Attacks with Dramen Staff on Otherwordly Beings


How do you think it happened exactly: If the bot starts outside of Zanaris and needs to enter it, it will take the Dramen staff out and all that perfectly, it just doesn't un-equip it after it's done.


Severity rating (1-10): 3 - 4


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:


100% if outside Zanaris, once inside if you switch it manually, it will work because it banks in Zanaris.


Share this post


Link to post
Share on other sites

 

What version were you running: 4.4.0

What is your issue: Attacks with Dramen Staff on Otherwordly Beings

How do you think it happened exactly: If the bot starts outside of Zanaris and needs to enter it, it will take the Dramen staff out and all that perfectly, it just doesn't un-equip it after it's done.

Severity rating (1-10): 3 - 4

Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:

100% if outside Zanaris, once inside if you switch it manually, it will work because it banks in Zanaris.

 

 

Fixed next version.

 

oh why whats this? mutes scripts are still flawless! :o hehe loving ur work man,

 

any update on how the Dragon Slayer equip tab is coming along?  xxx

also will it have range support for dragons? eg stepping a few squares away? x

 

I'll be adding that soon, just finishing up this year of school. And probably not to the safe spotting

 

Do you accept rsgp as a payment method, and if so how much would this script cost?

 

Not directly, you can buy repo credits for rsgp on the black market and use those to purchase my script.

 

It afk's at the Zanaris slayer master after getting a new task "getting task info", am I doing something wrong?

 

Maybe, add me on skype please and show me what it's doing: slayer.support

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

glitches out sometimes when doing any tasks in the stronghold of security fyi =)

 

 

gets stuck at the first door of the level

Edited by Paradigm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Man,

 

Scripts been working pretty great, but I woke up this morning and tried to start the bot, but after this update it doesn't work for some reason. Why I try to add a different set of gear, no items come up. But, that is not the main problem. My main problem is when I start it and the bot attempts to find the task it cant. At least of my task, which are Infernal Mages. It has to be something with MessageListener because they just updated the chat box last night so it's almost positively that.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

You guys are going to have to wait for me to update this because TRiBot now requires that you open the equipment tab before gathering items.

Checking task doesnt work either, it just says "Default" even though it checks the gem like 5 times. 

Any guesstimate on how long updating is going to take?

Edited by MADSCT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you post on the thread when it's ready again? Cuz im not sure when you wrote this, and we have completly different time zones, and i'll gladly try the script and inform you any error encounters. :)

 

Updated, should be in fully working order again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running:

 

4.4.3

 

What is your issue:

 

1. Kalphite task: bot passes shantay pass then clicks back. Causing the bot to keep clicking on shanty pass door with no shanty pass.

 

2. Fire Giants task: bot enters slayer dungeon and walks to a certain distance, then tele's to cammy then tele's to varrock then teles to grand tree then walks to bank, kits up then goes back to slayer master to see task then enters dungeon again then repeats itself.

 

How do you think it happened exactly:

 

 as stated above

Severity rating (1-10):

 

10

 

Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:

 

100%

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Can you please implement a way for us to adjust mouse speed where we can set a range from 1 number to another so it wont just use the same speed and look less botlike?

Share this post


Link to post
Share on other sites

been working great for me, although I've been getting an overly excessive amount of Infernal Mages. I did notice that it would be faster is you would use the ectophial to teleport to bank instead of walking. If you could implement that I would be forever grateful :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

its stopped on my 3 times now saying im outa food?

even tho i got 3k  of it in the top row of my bank,

 

then thought i would camp, same problem but this came up :P after it tried to get more food

8ccb75e1b1ade5b10d29331ab51b13cd.png

 

will try again tomorrow n update to see if its just me, i have restarted tribot client.

 

Turn off litemode

 

been working great for me, although I've been getting an overly excessive amount of Infernal Mages. I did notice that it would be faster is you would use the ectophial to teleport to bank instead of walking. If you could implement that I would be forever grateful :D

 

Sure added in 4.4.5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 15 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...