Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Mute

[$9.99][DISCONTINUED][ABCv2 Level 10] ◄Mute's AIO Slayer► [ALL MASTERS]

Recommended Posts

ok got firegiants,

 

got there fine, did fisrt invent fine, then it got to here (after getting more food)

02db98aad3fa1a691122b18055ca37d0.png

 

and just kept trying to click the other side of there? even tho thats not where it normally goes for fire giants,

 

tried to fix it up, but kept clicking south, so paused it took it to firegiants n it till wanted to go south, so restarted

 

this was on a fresh client

 

 

UPDATE:

started it back at firegiants, once it was coming back from getting more food, went the right way(thru tree roots) then kept trying to click the other side and started going into a loop here

 

gonna restart my client n see if that helps

 

plus im glad it did, cause it musta walked into the stat killers :P

check out my stats n this is what i seeeeee

hahaha

 

im having the same issue as him, it also goes in the same cave with a full inv of food and returns back to the bank to withdraw another 23 lobsters, if you could please check into that.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Would this work on a obby mauler with 1 def and 5 attack and 1 prayer?

yes im doing it, using the sayer master in connifis, but u gotta skip tasks like vampires, ice warriors ghouls were annoying but fine.

other then that u can just use the 1st slayer master in burthorpe n u'll be 100% fine, jsut skip dogs (it goes to the dogs in ardy which i couldnt even kill 1 with a full invent of salmon) u can just safespot them easy tho fences everywhere


just noticed after doing banshi's it didnt swap earmuffs for helm. xx Edited by Mute
double post
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running:The Latest Version


What is your issue:When getting a new task from the edge master, it sleeps while getting the task and does not end up getting the new task


it just mass spams the gems to check the progress but without having a task.


How do you think it happened exactly:starts to get the new task but it just sleeps instead of asking for a new task and mass clicks {check} the gem.


Severity rating (1-10):10 -


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:80% of the time


Share this post


Link to post
Share on other sites

Stronghold Slayer Cave is kinda fucked. Won't climb over mudpile, and the pathing is all messed it. Sent logs in on skype


Lol ran to stronghold, then teled to lumbridge, then varrock, and now going back to the tree tele in varrock

Wtf dude

Edited by Mute
double post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stronghold Slayer Cave is kinda fucked. Won't climb over mudpile, and the pathing is all messed it. Sent logs in on skype

Lol ran to stronghold, then teled to lumbridge, then varrock, and now going back to the tree tele in varrock

Wtf dude

 

yea same here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there mute and welcome back! so this morning i got banned from rs which is ok because thats the risk we take doing it, but i think it can also be prevented or atleast have the stakes lower of getting banned,this was the only script i used on that account as well, now i would like to point something  out, not that im blaming this script, not at all. when you first start the script it always and i mean always goes to {attack style then it switches to quest tab and then to the inventory  and last but not least it checks the gem,if im correct] i restart my script alot because of the bugs i find and inform you about, you ask to always restart the script to see if it does it again,then once again after the restart it does the same pattern, i have no doubt and most of you know that jagex looks at patterns and so forth, is there anyway you can change it so its random at the start and not have this pattern? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Died. lost slayer helm (i), fire cape and torso. A lot of bugs, im lucky if I even get 3 tasks done in a row. Would not recommend this script

Share this post


Link to post
Share on other sites

Died. lost slayer helm (i), fire cape and torso. A lot of bugs, im lucky if I even get 3 tasks done in a row. Would not recommend this script

 

I'm sorry you died but that's no reason to rant on my sales thread. You definitely should not trust any script with items that are valuable to you, after all it's a bot, not a human. If you're having issues with the script, then please add me on skype, and i'll help you.

 

Doesn't look like you've had it all that bad -

 

Ajaxxx.png

Edited by Mute

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok got firegiants,

 

got there fine, did fisrt invent fine, then it got to here (after getting more food)

02db98aad3fa1a691122b18055ca37d0.png

 

and just kept trying to click the other side of there? even tho thats not where it normally goes for fire giants,

 

tried to fix it up, but kept clicking south, so paused it took it to firegiants n it till wanted to go south, so restarted

 

this was on a fresh client

 

 

UPDATE:

started it back at firegiants, once it was coming back from getting more food, went the right way(thru tree roots) then kept trying to click the other side and started going into a loop here

ccdae027b906a1b028497fe7734d20fd.png

 

gonna restart my client n see if that helps

 

plus im glad it did, cause it musta walked into the stat killers :P

check out my stats n this is what i seeeeee

 

 

This same thing happens for me, but with the Bloodveld's task.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, I have encountered a problem with Hill giants, it will gear up and go underground to kill them but it just keeps clicking south into the wall so it gets stuck along that south wall. I have also tested the camp task feature on them aswell as Hobgoblins, and I get the same result over and over. Running newest version, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, I have encountered a problem with Hill giants, it will gear up and go underground to kill them but it just keeps clicking south into the wall so it gets stuck along that south wall. I have also tested the camp task feature on them aswell as Hobgoblins, and I get the same result over and over. Running newest version, thanks.

 

Okay, I've updated the hill giants setup method in version 4.5.2.

 

Tested it and it worked well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running: 4.5.2


What is your issue: Traveling to ankous, sometimes fails to answer the doors in the stronghold of security.


How do you think it happened exactly: Not really sure. I ran through twice, each time it failed a different door. Maybe clicked before the dialogue option showed up?


Severity rating (1-10): 5


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]: Not always the same door, but always at least one, so 100%?


Share this post


Link to post
Share on other sites

What version were you running: 4.5.2


What is your issue: The bot does not detect or use the saradomin godsword


How do you think it happened exactly: When the Saradomin godsword is selected for special attack, the bot does not detect and withdraw it from bank. and when starting witht he SGS in inventory, the bot does not use the SGS for special attack; or many any special attack attempt.


Severity rating (1-10): 5


Percent of Occurrence[1-100%(How often does it happen?)]:100% i have not seen it use the SGS for special attack once


Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mute

 

 

Now it runs back forth from the monster to the exit of the slayer cave but doesn't exit.

 

I've gotten a new Bloodveld task and it's still doing this, I can show you if you wish.

 

EDIT: It literally gets food, goes to Bloodvelds until it runs out of food, then it will run back and forth between the exit and the bloodvelds.

 

EDIT2: Is there anyway that you'll add support for use of the Fairy Runes or Karamja Gloves 3 for Duradel?

Edited by Boston

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...