Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]


Recommended Posts

2 hours ago, ASLANCIK said:

This script has worked perfect for me in the past, and suddenly i get the following error on the falador rooftops. 

Looking Glass error most likely, error with connection between LG and the client. Seems to be an error about too many connections so try running fewer clients maybe.

Please also check the "Are you having problems with the script?" part of the main post for the most common fixes to Tribot issues.

Post the error in the bot help section if it still reoccurs after trying everything.

Link to post
Share on other sites
  • Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Make sure you have the normal spellbook enabled. (home teleport is used in course traveling) Make sure ROOFS ARE TOGGLED OFF in Runescape's settings. The script can be found from the store: https

Why would people not want to hear about bans? it affects the decision to buy the script.

Hey,   I want to give my thanks again to Aropupu... This is my third time achieving 99 agility solely with this script, and I really just want to vouch for how great it is. I have used many shitty s

Posted Images

My account was banned 2 hours after using. Have not used any other bots. Complete tuturial island myself, did 37 quest points myself, and had 600 total myself. The account was 3 weeks old. I used all default settings for rooftops. I botted on tribot official client and used a VPN. What went wrong?

 

i bot everyday 6-10 hours on one of my accounts using JJs premium scripts, and have never had a problem.

Link to post
Share on other sites

Summer pies don't seem to be working. I set it to where if my stats go below 80, it'll eat a pie but it just stands there and click the wall. 

 

EDIT: Disregard, Im guessing im just putting something wrong in the level section so I decided to put it on: Current level + 1 to 2 and it seems to be working so far.

EDIT2: So it's still doing the same thing above, i'll figure out how to post a bug report so you can take a look at it.

Edited by wahffle
Link to post
Share on other sites
19 hours ago, wahffle said:

Summer pies don't seem to be working. I set it to where if my stats go below 80, it'll eat a pie but it just stands there and click the wall. 

EDIT: Disregard, Im guessing im just putting something wrong in the level section so I decided to put it on: Current level + 1 to 2 and it seems to be working so far.

EDIT2: So it's still doing the same thing above, i'll figure out how to post a bug report so you can take a look at it.

Seems to be working without issues. Will send you a PM asking for more information.

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, dantan said:

@Aropupu Seems like alot of people claim they are getting banned by using your script. Perhaps its possible that jagex has already profiled your script or something along those lines... it seems the people getting banned are from the seers rooftime course.

Maybe updating the anti ban and the way it clicks ?

Bans happen all the time on all scripts, nothing new. And people tend to only post here if they have a problem or get banned. I constantly test the script on my account(s) and don't get banned. Either way, it's useless to argue about these things when there's no proof either way and only Jagex would know what gets people banned so not gonna even try. You can have your opinion on the script and I can have mine.

 

Edited by Aropupu
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Aropupu said:

Bans happen all the time on all scripts, nothing new. And people tend to only post here if they have a problem or get banned. I constantly test the script on my account(s) and don't get banned. Either way, it's useless to argue about these things when there's no proof either way and only Jagex would know what gets people banned so not gonna even try. You can have your opinion on the script and I can have mine.

 

Your scripts are good , really good. And i normally keep tabs on  your script threads. Im just a tad worried that there's been a spike in ban post...

I personally have not been banned because i outright dont bot long hours and always change my settings. I just thought maybe it was worth looking into 'seers rooftops'.

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Aropupu said:

Bans happen all the time on all scripts, nothing new. And people tend to only post here if they have a problem or get banned. I constantly test the script on my account(s) and don't get banned. Either way, it's useless to argue about these things when there's no proof either way and only Jagex would know what gets people banned so not gonna even try. You can have your opinion on the script and I can have mine.

 

Months ago I used to be able to bot accounts to 99 agility. Nowadays, that is not possible anymore. Even with minuscule of botting gets them banned at around 50 agility. Your script is definitely profiled. The good old days are gone.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, chachacha said:

@Aropupu

Hey man, the script keeps logging me out after around 5 minutes, Ive disabled the xp checker. Any ideas? :)

Will send you a PM. Reply to that.

Please provide full client debug and bot debug information after you have encountered the issue. The script shouldn't log you out without a message in the debug.

You can copypaste client debug and bot debug by right-clicking on its tab and clicking on copy to clipboard:

DzdslQF.png

Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Aropupu said:

Will send you a PM. Reply to that.

Please provide full client debug and bot debug information after you have encountered the issue. The script shouldn't log you out without a message in the debug.

You can copypaste client debug and bot debug by right-clicking on its tab and clicking on copy to clipboard:

DzdslQF.png

Hey man, thanks for the quick response. Thats why I always come back to your scripts!

I've decided to alch and train agility separately to hopefully make it less detectable. 

Once Im back on agility Ill report back. But to be fair, once I took alching off the settings it ran without issues

 

Thanks again man

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Our picks

    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 37 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 10 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...