Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

Guest

Got banned today, ran on average 4-6 hours a day. Slapped with a 48 hour ban, hopefully they don't reset the skills. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/23/2018 at 2:20 PM, boatsb4hose said:

Hey fam, I put about 200 hours into one account by hand. I can't take agility any longer. Would you trust this script to run like 4 hours a day at canifis then moving onto seers? Any times of day you would suggest (if that even matters?)? Thanks m8

You should try botting with a few new accounts first. It seems that the way the settings are arranged determines (in part) whether you get banned or not. I've had 3 accounts banned at the 40-60 range, changed up settings and then got another 3 banned in the 70-85 range. I've changed things up again and I'm hoping It's another improvement this time around. Check out @CyberWizard's guide for a general idea of how to get started. I don't know how big of an impact breaking has. The first 3 accounts I got banned would take a break every 2 hours and bot for 8 hours total. These last accounts have been going for 16-hour sessions non-stop and one of them went on for 48 hours non-stop over the weekend. I wouldn't recommend botting on your main until you figure out a setup that gets you into the high 90s at least twice.

Hope this helps :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Hi Im Beppo said:

Hi, is there any way for the script to choose a skill when using a genie lamp/exam?
also, on ardy course, will it pick up marks everytime there is one, or is there a way to let them stack up for a certain time?
script looks flawless; just wondering a few things before I buy!

You can choose it in account manager.

Yes, you can find that under marks of grace settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Got banned today, ran on average 4-6 hours a day. Slapped with a 48 hour ban, hopefully they don't reset the skills. 

Update skill was not reset, but a ban stayed. Lucky I guess

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/29/2018 at 4:55 PM, gyrate said:

Script seems to be having issues after the runescape update. Not quite sure what kind but canifis isn't working while relekka is. Let me know if you need a proper bug report 

Script seems to be working without issues in Canifis. Please do provide more information about your settings etc. and what exactly happens. Will send you a PM, reply to that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, gyrate said:

I have the aagility bot running but the script overlay seems to have been hidden somehow. Is there any way I can bring it back without resetting the script? I'd like to take a snapshot of my progress. 

Pressing CTRL when your runescape window is active (click anywhere on runescape first) will change the paint.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Aropupu said:

Pressing CTRL when your runescape window is active (click anywhere on runescape first) will change the paint.

Thanks! Unofficially completing 60 hr progress tonight. If the account survives I'll try and make it official and post a screenshot

Screen Shot 2018-12-02 at 3.23.17 AM.png

Edited by gyrate

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/24/2018 at 5:08 PM, Thewhatever said:

I did seers & cannifis pretty much nonstop (except small breaks) till i moved courses, id trust this script with anything, its just a matter of how you bot.

What did your settings look like? I looked at @CyberWizard's guide and he just says to not go overboard with settings. I just want a good idea of what those settings could look like.

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minutes ago, bub389 said:

hello, scipt is opening and closing. 

So its broken? need update?

Running fine for me on 2 separate accounts. You might have to send a proper bug report so he can see what the issue is in your case. check his initial post in this thread on what a proper bug report looks like. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, bub389 said:

hello, scipt is opening and closing. 

So its broken? need update?

If the script stops, you should always check the client debug for any errors. You can then post the error here and I'll be able to either fix the issue or tell you what to do to fix it.

You should also check the "Are you having problems with the script?" part of the first post for the most common fixes to Tribot issues. These steps usually fix most issues.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 14 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...