Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]


Recommended Posts

On 6/16/2020 at 12:20 PM, CyberWizard said:

Shout out to @Aropupu for maintaining this script for so long, putting so much effort into keeping the quality up. Honestly, not the most COMPLEX script on Tribot, but definitely the BEST and most CONFIGURABLE. 10/10 scripter highly recommend Aropupu's scripts and aagility to anyone i've gotten 1b+ agility xp with it on my bots

Could you share some info on ur botting experience with this script? Times (inc. timezone), places, breaks, other activities on account etc?

Link to post
Share on other sites
  • Replies 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Make sure you have the normal spellbook enabled. (home teleport is used in course traveling) Make sure ROOFS ARE TOGGLED OFF in Runescape's settings. The script can be found from the store: https

Why would people not want to hear about bans? it affects the decision to buy the script.

Hey,   I want to give my thanks again to Aropupu... This is my third time achieving 99 agility solely with this script, and I really just want to vouch for how great it is. I have used many shitty s

Posted Images

On 6/24/2020 at 10:06 PM, Engzy said:

Could you share some info on ur botting experience with this script? Times (inc. timezone), places, breaks, other activities on account etc?

my current account has been suicided with no breaks and is at 93 agility i have another account with 99 agility that i suicided months ago aswell this script is excellent if you receive a ban its likely your ip is flagged tbh or your account was because both of the accounts were fresh with no other stats or quests done.

that being said @Aropupu script seems to be broken with newest update after a while kinda just fucks off to witchaven

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Jiexi said:

my current account has been suicided with no breaks and is at 93 agility i have another account with 99 agility that i suicided months ago aswell this script is excellent if you receive a ban its likely your ip is flagged tbh or your account was because both of the accounts were fresh with no other stats or quests done.

that being said @Aropupu script seems to be broken with newest update after a while kinda just fucks off to witchaven

Some of Tribot's minimap methods are broken on resizable mode after the recent runescape update. Either change to fixed mode in runescape settings or wait for a fix from Tribot.

Link to post
Share on other sites
20 hours ago, andizzle said:

Hi @Aropupu,

Absolutely love the script, just curious if you had plans to add the prifddinas course? Also, what data is v3 using if you do not record data and just run it?

I don't have plans atm to add prifddinas. V3 works in similar way to v2 without any recorded data, just with some differences.

Edited by Aropupu
Link to post
Share on other sites

After recording some data at Pollnivneach using v3 I ran the script an got this error after about 2 obstacles:

 

[20:30:19] Clicked obstacle (4): 439 - -1
[20:30:21] Hovered screen tile: (3365, 2978, 2)
[20:30:24] New obstacle, reset all 3 - 0
[20:30:25] OC: dest
[20:30:25] SH_98;
[20:30:25] CO_358,100;/
[20:30:25] Clicked obstacle (5): 194 - -1
[20:30:27] Hovered screen tile: (3364, 2985, 1)
[20:30:29] New obstacle, reset all 1 - 2
[20:30:30] SH_99;
[20:30:30] CO_358,100;/
[20:30:30] Clicked obstacle (6): 628 - -1
[20:30:33] Hovered screen tile: (3356, 2988, 2)
[20:30:35] New obstacle, reset all 1 - 0
[20:30:38] SH_100;
[20:30:38] CO_358,100;/
[20:30:38] Clicked obstacle (7): 588 - -1
[20:30:43] Hovered screen tile: (3362, 3001, 3)
[20:30:45] New obstacle, reset all 4 - 0
[20:30:45] SH_101;
[20:30:45] CO_358,100;/
[20:30:45] Clicked obstacle (8): 547 - -1
[20:30:49] Hovered screen tile: (3367, 3001, 3)
[20:30:50] New obstacle, reset all 2 - 0
[20:30:53] SH_102;
[20:31:07] Mouse moved off screen!
[20:31:07] New obstacle, reset all 0 - 0
[20:31:13] Next AFK in 12.132 minutes.
[20:31:13] distance debug: 18
[20:31:13] LOADING DATA...
[20:31:13] Tiles: 109 - Obstacle amount: 80
[20:31:13] initializing data...
[20:31:13] Checking game info...
[20:31:13] mt 0
[20:31:16] SH_40;
[20:31:21] SH_65;
[20:31:23] waiting delay 484 - mod: 484 - ex:0
[20:31:28] SH_124;
java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 124, Size: 109
java.util.ArrayList.rangeCheck(ArrayList.java:653)
java.util.ArrayList.get(ArrayList.java:429)
scripts.agility3.da.k(CourseHandler.java:726)
scripts.agility3.da.k(CourseHandler.java:574)
scripts.agility3.da.k(CourseHandler.java:104)
scripts.agility3.da.k(CourseHandler.java:59)
scripts.agility3.ja.k(Beta.java:187)
scripts.agility3.ja.h(Beta.java:119)
scripts.agility2.Main.run(Main.java:173)
java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[20:31:28] Script Ended: aAgility v2.
[20:31:39] Downloading script 'aAgility v2'.
[20:31:41] Script Started: aAgility v2.

 

Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Okina said:

After recording some data at Pollnivneach using v3 I ran the script an got this error after about 2 obstacles:

Send me your full recorded data by sending me your aAgility3_settings file. Easy way to do so is to open the setting file in notepad, pressing CTRL+A and copying all the text and sending it to me.

Edited by Aropupu
Link to post
Share on other sites
7 hours ago, ownsgood said:

Hi, with this new save data function. Does it simply record the way you play your laps and then just randomly picks one of them? And does it do the EXACT same thing as you did or does it customize your data a bit and then takes from it ? 

Check the first post for more information on v3

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
8 hours ago, spawn2000 said:

can you make it so the script stops after you die, I don't want it spam clicking the home teleport for no reason when its down,

I tested it and the script doesn't spam home teleport when it's down. Something is most likely different on your end. Are you on a different spell book? Or did this issue happen for you in death's office? Could be something wrong with that too. Also, if your death spawn point is not in Lumbridge you should be able to completely avoid the issue if your death spawn point is in lumbridge. Can look into blindly adding a second failsafe for whatever caused your issue but without any more information from you (debugs, settings, etc.) I might not catch your issue.

EDIT: I updated an additional failsafe to home teleport, hopefully this will fix your issue. To update the script in Tribot 11 either use the refresh scripts button or restart tribot completely.

Edited by Aropupu
Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Aropupu said:

I tested it and the script doesn't spam home teleport when it's down. Something is most likely different on your end. Are you on a different spell book? Or did this issue happen for you in death's office? Could be something wrong with that too. Also, if your death spawn point is not in Lumbridge you should be able to completely avoid the issue if your death spawn point is in lumbridge. Can look into blindly adding a second failsafe for whatever caused your issue but without any more information from you (debugs, settings, etc.) I might not catch your issue.

EDIT: I updated an additional failsafe to home teleport, hopefully this will fix your issue. To update the script in Tribot 11 either use the refresh scripts button or restart tribot completely.

 

it be safer to just end bot after dying

Link to post
Share on other sites
15 hours ago, Aropupu said:

I tested it and the script doesn't spam home teleport when it's down. Something is most likely different on your end. Are you on a different spell book? Or did this issue happen for you in death's office? Could be something wrong with that too. Also, if your death spawn point is not in Lumbridge you should be able to completely avoid the issue if your death spawn point is in lumbridge. Can look into blindly adding a second failsafe for whatever caused your issue but without any more information from you (debugs, settings, etc.) I might not catch your issue.

EDIT: I updated an additional failsafe to home teleport, hopefully this will fix your issue. To update the script in Tribot 11 either use the refresh scripts button or restart tribot completely.

BTw it happened again, I died and It decided to bank and go back to the couse when ALL tps were turned off, EVEN THOUGH I HAD TURN OFF SCRIPT WHEN OUT OF FOOD ON

Edited by spawn2000
Link to post
Share on other sites
8 hours ago, spawn2000 said:

BTw it happened again, I died and It decided to bank and go back to the couse when ALL tps were turned off, EVEN THOUGH I HAD TURN OFF SCRIPT WHEN OUT OF FOOD ON

Maybe just maybe you should tell me a bit more information then. You still haven't even told me where you are using the script (wilderness maybe?). I also assume you are using v2. The option to stop script when out of food affects only when you are out of food in bank I believe. Can make it work to stop when out of food when banking is disabled.

- Send me your settings. You can get your settings by going to your .tribot folder and opening aAgility2_settings file in notepad. Then just copypaste all the text inside it here.
  > In Tribot 11 you can go to Settings --> View local scripts and then going a few folders back from there to get to the folder.

Edited by Aropupu
Link to post
Share on other sites

Anyone having log in issues after the bot world hops? Haven't seen it happen, but one of the hop triggers is sending the bot to the world select screen and it just gets stuck there. I have to manually click a world, then click existing user for the script to continue.

Edited by iTappedThat
Link to post
Share on other sites

Because the account level is very low in Pollnivneach rooftp exercise agile scripts often appear error account run to the bottom of the river after being attacked by a crocodile death death script automatically out of the house of death cause tombstone cannot pick up lost all mark of grace I loss much hope that you can repair the scripts to run to the river and set a wrong to allow or deny automatically from the death of the moving out of the room

When I woke up in the morning there were only nine left and I lost more than 180

Hopefully we can add an option to go offline in that enclosed room after death instead of leaving it automatically every time and that would be a loss of all Mark of Grace which is a serious loss

7.png

1.png

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, HEL LO said:

Because the account level is very low in Pollnivneach rooftp exercise agile scripts often appear error account run to the bottom of the river after being attacked by a crocodile death death script automatically out of the house of death cause tombstone cannot pick up lost all mark of grace I loss much hope that you can repair the scripts to run to the river and set a wrong to allow or deny automatically from the death of the moving out of the room

When I woke up in the morning there were only nine left and I lost more than 180

Hopefully we can add an option to go offline in that enclosed room after death instead of leaving it automatically every time and that would be a loss of all Mark of Grace which is a serious loss

Replied to your PM asking for more information.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Our picks

    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 37 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 10 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...