Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

bought it, used it for 2 mins. it crashed, it didnt move so it home teleports... then script stops.. lol shitty script

 

 

You must be doing something wrong, instead of just saying the script is shitty why not:

 

Post Bot/Client Debug log.

Explain which course.

Explain which part of the course it happened.

Did you restart Tribot and try again? Under the same conditions did it happen again?

Post script gui settings.

 

Those are just off the top of my head. What I posted is the only way to solve your script issue if there even is one.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

After runescape's update it seems they have changed the ID to pick up Marks of Grace.

 

This script is not picking up marks of grace.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey dude, I am trying out the free trial right now and I am doing the gnome agility course and it takes a good 3-5 seconds to click the next obstacle every time it finishes one. Is that normal? Or is that just because its the free mode? Let me know man, thanks!!

 

@jtdoggage

This is not normal. Are you using looking glass? Does it happen without it if you are? The script works just fine without the behavior you are reporting. It could be caused by your antiban profile which I cannot control.

 

If you want to give me more information about the problem so I can look into it more, please do a script stack trace when the script is idleing/afking for 3-5 seconds. Go to Script ---> Print Script Stack Trace. Do this only when the script is afking. You should also do several script stack traces in a row. Copypaste or screenshot whatever it prints out in the client debug. This will tell me what is causing it to happen.

 

After runescape's update it seems they have changed the ID to pick up Marks of Grace.

 

This script is not picking up marks of grace.

 

@jeff09

Picking up marks of grace is working just fine. Try restarting Tribot or deleting your hooks.dat file in your .tribot folder. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, here it is. Also, I am running on looking glass. Don't need to take a chance not using looking glass so I always use it whenever i can. 

  • [12:24:28] Script Started: aAgility [Premium].
  • [12:26:43] Script Stack Trace:
  • [12:26:43] java.lang.Thread.sleep(Native Method)
  • [12:26:43] org.tribot.api.General.sleep(rj:104)
  • [12:26:43] org.tribot.script.Script.sleep(be:76)
  • [12:26:43] scripts.aAgilityPrem.k(aAgilityPrem.java:1226)
  • [12:26:43] scripts.aAgilityPrem.A(aAgilityPrem.java:1567)
  • [12:26:43] scripts.aAgilityPrem.D(aAgilityPrem.java:5220)
  • [12:26:43] scripts.aAgilityPrem.S(aAgilityPrem.java:4760)
  • [12:26:43] scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4662)
  • [12:26:43] java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
  • [12:27:12] Script Stack Trace:
  • [12:27:12] java.lang.Thread.sleep(Native Method)
  • [12:27:12] org.tribot.api.General.sleep(rj:104)
  • [12:27:12] org.tribot.script.Script.sleep(be:76)
  • [12:27:12] scripts.aAgilityPrem.G(aAgilityPrem.java:1457)
  • [12:27:12] scripts.aAgilityPrem.S(aAgilityPrem.java:4703)
  • [12:27:12] scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4662)
  • [12:27:12] java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
  • [12:27:25] Script Stack Trace:
  • [12:27:25] java.lang.Thread.sleep(Native Method)
  • [12:27:25] org.tribot.api.General.sleep(rj:104)
  • [12:27:25] org.tribot.script.Script.sleep(be:76)
  • [12:27:25] scripts.aAgilityPrem.k(aAgilityPrem.java:1169)
  • [12:27:25] scripts.aAgilityPrem.A(aAgilityPrem.java:1534)
  • [12:27:25] scripts.aAgilityPrem.D(aAgilityPrem.java:5220)
  • [12:27:25] scripts.aAgilityPrem.S(aAgilityPrem.java:4760)
  • [12:27:25] scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4662)
  • [12:27:25] java.lang.Thread.run(Thread.java:745) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Aropupu

My best at Canifs before RS update screwed it up: http://gyazo.com/adf347d8f04e3cee45c6435c568ebc17

Can you make a feature to switch worlds after a set amount of time please? 

 

@C3NTRIX

I have plans to add that feature but it will have to wait until I have finished some other stuff in another script.

 

 

Okay, here it is. Also, I am running on looking glass. Don't need to take a chance not using looking glass so I always use it whenever i can. 

 

@jtdoggage

The delays you are experiencing between obstacles are caused by Tribot's antiban and I cannot fix it. They are different for everyone. There could also be some factors that have to do with looking glass, because looking glass is in beta so it has bugs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There's a part on the canifis course that looks pretty bot like, it miss clicks like 3 times in a row quite often near the end of the course on the pole vault part.

 

@Protein

Tribot client rotates the model so there's nothing I can do about this. All other bot clients as far as I know have the same problem so the problem is most likely Runescape-related. Unfortunately, if you are worried about it, you should just skip the canifis course.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was at wild course from 57-60.

I then went to seer's course from 60-67 over a day's period with afking and breaking involved.

I received a two day ban.

 

I was using the option: "Let tribot chose" for camera angle for the first half of the day.

Then, i changed to the improved camera setting for the remaining half.

I also changed the mouse movement speed from normal settings to 90-105.

 

This script is also bugged for the wildy course. when you die, the script walks to edgeville wildy ditch. and proceeds to walk in the wild.

     There should be a path to teleport to ardougne lever and walk to the wild course.

 

Something changed with this new update from jagex yesterday. I'd wait a bit to use this script.

Edited by Crayola

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Crayola

 

Your strategies that you are using for botting are not very smart. You should never change the settings the bot uses once you reach a certain level - Runescape detects changes in player behavior and uses data collected from volatile player behavior as a determinant factor for deciding if the player is using bots or not.

 

Your mouse speed is also not at all optimal either, but that's all I'd really care to say.

 

I've been using the script a lot and have not had much problems @ ardy :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was at wild course from 57-60.

I then went to seer's course from 60-67 over a day's period with afking and breaking involved.

I received a two day ban.

 

I was using the option: "Let tribot chose" for camera angle for the first half of the day.

Then, i changed to the improved camera setting for the remaining half.

I also changed the mouse movement speed from normal settings to 90-105.

 

This script is also bugged for the wildy course. when you die, the script walks to edgeville wildy ditch. and proceeds to walk in the wild.

     There should be a path to teleport to ardougne lever and walk to the wild course.

 

Something changed with this new update from jagex yesterday. I'd wait a bit to use this script.

 

As someone else said you shouldn't change settings in the middle of botting. 

 

"This script is also bugged for the wildy course. when you die, the script walks to edgeville wildy ditch. and proceeds to walk in the wild."

How is this a bug? You can choose how the script deathwalks to Wilderness. By default it walks there and that's not a bug. You can choose camelot teleport or ardougne teleport and it will use those and then walk to the ardougne lever.

 

I wouldn't recommend using Wilderness anyway when there are rooftops that are much better.

 

Once again here to report what shitty script this is. I use this with looking glasses for 3min and it crashes already

 

@foebotting

This error doesn't have anything to do with my script. That nullpointer exception points to a Tribot API method, not a method within my script. Looking Glass is in beta and has bugs. Don't use it if you are not ready to face that fact.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please make an option to disable/enable randoms. I would prefer if it dismissed them.

 

@Nukem

I can give you the option, but it's disabled in the rooftops for a reason. If you enable them, you should be prepared for getting stuck on the courses. The random dismisser takes over and if the random happens to be on another roof it will try to click it like a bot until it disappears. The random dismisser unfortunately doesn't check if the NPC is reachable and I cannot fix that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 9 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 15 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...