Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

@Aropupu

 

Script been working perfect for me and continues to do so.  I did, however get my first error earlier.

 

It's working again (just restarted it) but figured I would post anyway just to inform you.

 

 
[20:00:55] Script will now continue!
[20:00:55] Next AFK in 18.772133 minutes.
[20:19:42] Script will now AFK for 24.572 seconds
[20:20:06] Script will now continue!
[20:20:06] Next AFK in 11.3403 minutes.
[20:42:43] No XP gained in 5 minutes. Logging out!
[20:42:43] If this was an error, please notify Aropupu with the circumstances/information and you can disable the xp failsafe in antiban2 settings.
[20:42:43] Information: GS=10 cXP=107680 gXP=107680 cT=1438890163000 cXPT=1438889426904 rT=12125563
[20:42:43] Position: 2729,3488,0
[20:42:43] MP: 647, 417
[20:42:43] M: false, A: -1, CR: 252, CA: 97
[20:42:43] Looking Glass: false
[20:42:43] Failsafe 1: 1438890159894
[20:42:43] Failsafe 2: 1438890162934
[20:42:43] Failsafe 3: 1
[20:42:48] Log out was successful!
[20:42:48] Location: Seers Rooftop
[20:42:48] XP achieved: 107680
[20:42:48] XP/hour when logged out: 31956
[20:42:48] Total runtime: 03:22:10
 
 
E: Seemed to just be standing outside the Seers bank (couple steps infront of Rooftop start click)
 

@Aropupu

Im running this on Pollnivneach rn and it for some reason is not picking up any marks of grace, it had been on all the other courses though.

 

Edit: strike that lol, i just watched it go past some for a couple laps and then picked em all up in one not sure if thats normal but its only gotten 9 in an hour which i know isnt right. Seems to pass certain ones and only get a select few

 
I've noticed this myself.  I was averaging 15/h for ages at Canifis, every now and then I'd look and be confused at like 5 marks/h.. then I noticed there's several red dots and it would pick them up (as I looked back at screen, not sure if coincidence) and my marks/h shot up again.
Edited by Whaka

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

@Aropupu

 

Script been working perfect for me and continues to do so.  I did, however get my first error earlier.

 

It's working again (just restarted it) but figured I would post anyway just to inform you.

 
 
E: Seemed to just be standing outside the Seers bank (couple steps infront of Rooftop start click)
 
 
I've noticed this myself.  I was averaging 15/h for ages at Canifis, every now and then I'd look and be confused at like 5 marks/h.. then I noticed there's several red dots and it would pick them up (as I looked back at screen, not sure if coincidence) and my marks/h shot up again.

 

@Whaka

Seems like the script was logged out when the xpfailsafe happened, which shouldn't happen. Let me know if it happens again and please let me know if after logging back in the script continues normally or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is disable xpfailsafe in anti ban ?

 

Also, what if we run out of food in our inventory and we go below the value we setted to eat ? Does it just stops and logs out ?

@Timber

XP failsafe will log out if the script doesn't get any xp in 5 minutes. This prevents the script from getting stuck and logging in and out for whatever reasons it could happen.

 

It should log out when you run out of food.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bot worked fine yesterday but today it's simply not loading. How can I go about showing you the log?

@iJosley

You can copypaste or screenshot whatever there is in the client/bot debug.

 

However, you should try deleting your hooks.dat file in your .tribot/settings folder, because it usually fixes problems like these.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@iJosley

You can copypaste or screenshot whatever there is in the client/bot debug.

 

However, you should try deleting your hooks.dat file in your .tribot/settings folder, because it usually fixes problems like these.

Script doesnt work for me after the rs update today. When I open the script and then start the script it just shuts down.

[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] Next AFK in 27.540583 minutes.[23:56:06] Next worldhop in 162.04117 minutes.[23:56:06] java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:136)[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.NPCs.getAll(if:169)[23:56:06] 	at obf.ig.d(kl:80)[23:56:06] 	at obf.DF.k(jk:56)[23:56:06] 	at obf.DF.A(jk:469)[23:56:06] 	at obf.DF.run(jk:458)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)[23:56:06] Disabled all randoms.[23:56:06] java.lang.ClassCastException: gg cannot be cast to [I[23:56:06] 	at org.tribot.api2007.Skills.getCurrentLevel(nn:373)[23:56:06] 	at scripts.aAgilityPrem.mD(aAgilityPrem.java:1503)[23:56:06] 	at scripts.aAgilityPrem.NA(aAgilityPrem.java:4821)[23:56:06] 	at scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4780)[23:56:06] 	at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Script doesnt work for me after the rs update today. When I open the script and then start the script it just shuts down.

@shirre

This is a Tribot issue and it has nothing to do with the script. You need to delete your hooks.dat file, which you can find in your .tribot/settings folder. After that just restart your tribot client completely.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@shirre

This is a Tribot issue and it has nothing to do with the script. You need to delete your hooks.dat file, which you can find in your .tribot/settings folder. After that just restart your tribot client completely.

 

I saw you reply above but I didnt think it was the same issue. How ever I cant find any "hooks.dat" file in my tribot/settings folder. I only have those files. accounts.ini, firewall.ini, general.ini,script.ini and startup.ini. When I search for a while named hooks.dat on my computer I cant find it at all.

Edited by shirre

Share this post


Link to post
Share on other sites

I saw you reply above but I didnt think it was the same issue. How ever I cant find any "hooks.dat" file in my tribot/settings folder. I only have those files. accounts.ini, firewall.ini, general.ini,script.ini and startup.ini. When I search for a while named hooks.dat on my computer I cant find it at all.

@shirre

This means I cannot help you further. You should post into the client bugs section for more help. I have never experienced this issue myself but I know that other people have solved this issue by deleting their hooks.dat file. The script has nothing to do with that error so I cannot fix anything in my script to solve it.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@shirre

This means I cannot help you further. You should post into the client bugs section for more help. I have never experienced this issue myself but I know that other people have solved this issue by deleting their hooks.dat file. The script has nothing to do with that error so I cannot fix anything in my script to solve it.

 

after deleting tribot and dowloading it again I found  the hooks.dat file. I deleted it and now it works alhamdulilah, cheers!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...