Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

An issue I noticed with the script is when it's using energy pots, it would click an empty vial and get stuck trying to click 'Jump gap' on rooftop agility courses.

 

Thanks for telling me about this! I'll add a failsafe for this.

 

EDIT: Should be added now.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found another thing. I'm not sure if it's due to lag but it misclicks the start of the agility course in seers and ends up running into the bank. (Looks bot-like)

 

I'll change it so that the script will not try to click it when the character is moving. Tribot's clicking methods don't sometimes work as they're supposed to if your character is moving when it's trying to click something (it thinks it clicked successfully even if it didn't). In most cases this isn't a problem of course because legit players also missclick sometimes, but in this case I understand what you mean by it looking bot-like.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll change it so that the script will not try to click it when the character is moving. Tribot's clicking methods don't sometimes work as they're supposed to if your character is moving when it's trying to click something (it thinks it clicked successfully even if it didn't). In most cases this isn't a problem of course because legit players also missclick sometimes, but in this case I understand what you mean by it looking bot-like.

 

 

Thanks for all the updates. :) I mean, it's not necessarily a bad thing that this happens but when focusing on a skill like agility players will notice right away when they misclicked instead of having themselves run around into the bank, idle for a second then click where they need to go again. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been using this script since level 1 and I've used(still am) this script to level 99 and I'm honestly so impressed with this script and the scripter writer, Aropupu. Here are some of my proggie's that I've been able to screen shot throughout achieving level 99. 

 

Not to mention, I would suicide levels 90-99 at one shot because looking at the ban rates, you're most then safe to do that because I've done it and I more or less regret taking breaks but those breaks were nearly only 5-10 minutes long per hour.

 

And for those who are wondering how long it took me to get 99 Agility, it was about 3 weeks alongside with training other skills. My breaks were only 5-10 minutes and during levels 90-99(the long term) I took 30-40 minute breaks per hour.

 

 

My personal script features that I've used and what works the best for me:

 

[General]

My script speed was at 400-400

Enabled, disable random mouse speed.

Sleep from 0-0

 

[Eating]

Food(you should know what's best).

Eat at 60% when low at health.

 

[Antiban]

Enabled camera(only if you're taking breaks, other then that, I would disable it and keep it where you like it and start the script).

All other antiban features isn't necessary and would make your exp/hr decrease but, that's totally upto you and how you use it.

 

 

 

 

Levels 66-72(No breaks):

 

image.png

 

 

 

Level 82-83(No breaks):

 

image.png

 

 

 

Levels 83-85(No breaks):

 

image.png

 

 

 

Level 85-86(Breaks):

 

image.png

 

 

 

Level 89-90(No breaks):

 

image.png

image.png

 

 

 

Level 90-91(No breaks):

 

image.png

 

 

 

Level 91-92(No breaks):

 

image.png

 

 

 

Level 92-93(Breaks):

 

image.png

 

 

 

Level 93-94(No Breaks):

 

image.png

 

 

 

Level 94-95(No Breaks):

 

image.png

 

 

 

Level 95-96(Breaks):

 

image.png

 

 

 

Level 98-99(No breaks):

 

image.png

image.png

image.png

 

 

 

Level 99-

 

Will post proggies of me training Agility at level 99.

Edited by somy
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Quick bug report: if for any reason the bot gets teleported back to lumby, the bot automatically goes to the bank under lumbridge castle. Take into consideration I don't have the chest unlocked because I haven't started RFD, could there be an update in the future where it goes to the bank on top of the castle if it doesn't detect the chest?

 

There's nothing in the script that would cause it to go to the lumby basement. Only failed randoms can teleport you there.

 

Also, there should be a failsafe that climbs up the ladder down there. I'll check it out.

Could you do a script stack trace if you get stuck there again? While it's stuck there, go to Script ---> Print Script Stack Trace and copypaste here what it prints out in the Client Debug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damn lost a couple hundred thousand xp last night due to a early death when i went to sleep :( didnt even get to see what it was from because bot logged in and out like 100000 times lol. anyways I have used this script from 10-86 agility so far going for 99! wish me luck!

 

Here is my proggy before Tribot failed on me lol (note: the Xp gained is not accurate) 

6609ba81bdc594b59941056982a145cf.png

Edited by Unholysymbol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damn lost a couple hundred thousand xp last night due to a early death when i went to sleep :( didnt even get to see what it was from because bot logged in and out like 100000 times lol. anyways I have used this script from 10-86 agility so far going for 99! wish me luck!

 

Here is my proggy before Tribot failed on me lol (note: the Xp gained is not accurate) 

 

Where was your account when this happened ("bot logged in and out like 100000 times lol.")? There are multiple failsafes in my script that should prevent that from happening but I must have missed something. I need to know where your account was / what it was doing and what was in the debug before and while this was happening. Whenever the script logs out it should always print out certain information in the debug.

 

If this ever happens to you again, could you print out a script stack trace? Go to Script ---> Print Script Stack Trace. Do that when it's logging in and out. This will hopefully tell me what is causing it to do that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Where was your account when this happened ("bot logged in and out like 100000 times lol.")? There are multiple failsafes in my script that should prevent that from happening but I must have missed something. I need to know where your account was / what it was doing and what was in the debug before and while this was happening. Whenever the script logs out it should always print out certain information in the debug.

 

If this ever happens to you again, could you print out a script stack trace? Go to Script ---> Print Script Stack Trace. Do that when it's logging in and out. This will hopefully tell me what is causing it to do that.

I will go and find it because it just happened again my account was in Relleka when i was botting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's pretty nice, however it seems to fail at Ape Atoll. 

After a few rounds it does run from 1 to 2, goes back to 1 again, runs to 2, gets back at 1 again, etc.

 

fmoo3r.png

 

Had it for 2 or 3 times right now. No big deal as I'm just using another agility training place now, but just wanted to mention it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's pretty nice, however it seems to fail at Ape Atoll. 

After a few rounds it does run from 1 to 2, goes back to 1 again, runs to 2, gets back at 1 again, etc.

 

fmoo3r.png

 

Had it for 2 or 3 times right now. No big deal as I'm just using another agility training place now, but just wanted to mention it.

 

I already made a fix for this yesterday. When did you use it when you had problems with it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...