Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

[ABCL 10] [ABC2] aAgility v2 [ALL ROOFTOPS]

Recommended Posts

Aaaand my agility is 99 (started this script at lvl 1).

Thanks Aropupu!

 

Overnight progress (with breaks):

2dbl65w.png

 

And yeah...:

24eyg47.png

 

Wow, very nice proggress! How long did it take?

 

 

Got this one right now running over Canifis Rooftop:

FlqwImO.png

 

Another progress: 20 hours running with breaks!

gj2RhWA.png

Edited by mmz5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, very nice proggress! How long did it take?

It took pretty long, but I took more than enough breaks and sometimes didn't ran it for a day (most of these were because I weren't able to, internet problems or traveling). Other than that I also did quests and trained some other skills on my pure and reached 99 agi in 2 months.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It took pretty long, but I took more than enough breaks and sometimes didn't ran it for a day (most of these were because I weren't able to, internet problems or traveling). Other than that I also did quests and trained some other skills on my pure and reached 99 agi in 2 months.

Wow, thats a nice accomplishment! I started using this at level 43 Agility and I'm currently 85! Hope to get it done by the end of the month, it is very flawless!

 

Does this have bot world detection so it knows to hop?

It does. One of the anti-ban features is world hop if it encounters anyone on the same Rooftop or Course.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just bought this after testing out the free version and getting 45 agility in a few hours. Definitely worth the money from what I've seen, had 0 problems with the actual script itself, very functional and 0 fails. Only problem I have is the paint keeps disappearing and it says something like the paint was lost or so.. I'm using a vps to bot on this though so maybe that's what's causing this? I'd further explain or show a screenshot but I'm on my phone and heading to bed, nonetheless great script!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does Camelot rooftops works well? Also, is this very high ban rates? (:

EDIT: when you finish cammy toof course, it runs first to totaly dif way then it should ,and when its in that spot, it then runs normaly to the beggining..this is very bot-like ant legit players will report hard i seen :/

0JThgUN.png

Edited by guywithlsd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another proggy, currently level 89 agility:

dgnz6Rb.png

 

 

lmao can you pm me how long you break for? i cant get it setup

My break is set up like this:

Runtime: 4h 30min

Randomness: 25 min

Duration: 45 min

Randomness 15 min

Occurence: Repeat

 

Does Camelot rooftops works well? Also, is this very high ban rates? (:

EDIT: when you finish cammy toof course, it runs first to totaly dif way then it should ,and when its in that spot, it then runs normaly to the beggining..this is very bot-like ant legit players will report hard i seen :/

0JThgUN.png

I got about 15 levels at Seers Rooftop and it never missclicked like you're showing in the picture. Also very low ban rates, minimum I would say.

Edited by mmz5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does Camelot rooftops works well? Also, is this very high ban rates? (:

EDIT: when you finish cammy toof course, it runs first to totaly dif way then it should ,and when its in that spot, it then runs normaly to the beggining..this is very bot-like ant legit players will report hard i seen :/

0JThgUN.png

I noticed this too, I stopped using it until it's fixed. Repeats the same pathing with no randomness at all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does Camelot rooftops works well? Also, is this very high ban rates? (:

EDIT: when you finish cammy toof course, it runs first to totaly dif way then it should ,and when its in that spot, it then runs normaly to the beggining..this is very bot-like ant legit players will report hard i seen :/

0JThgUN.png

 

This is a problem with Tribot walking methods or clicking. I can investigate why it happens if it happens at all for me. I would suggest that you try to change the mouse speed to a lower level to try and fix it yourself.

 

EDIT: I checked it out and it does indeed start the clicking from there but never actually walks there. This is a weird problem with Tribot webwalking and is completely out of my control. I have switched to another walking method for now and it should be working better for those who had problems to begin with.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Draynor rooftops doesn't work, get this error

  • [16:07:45] java.lang.NullPointerException
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.getChildID(vo:104)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.types.RSObject.getDefinition(xj:715)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects$4.accept(yh:401)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects$4.accept(yh:109)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects.find(yh:704)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects.findNearest(yh:696)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects.findNearest(yh:548)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.I(aAgilityPrem.java:4407)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.bA(aAgilityPrem.java:4731)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.i(aAgilityPrem.java:4123)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.CA(aAgilityPrem.java:4079)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4006)
  • [16:07:45] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [16:07:48] Script Ended: aAgility [Premium]. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

 

Draynor rooftops doesn't work, get this error

  • [16:07:45] java.lang.NullPointerException
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.getChildID(vo:104)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.types.RSObject.getDefinition(xj:715)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects$4.accept(yh:401)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects$4.accept(yh:109)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects.find(yh:704)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects.findNearest(yh:696)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects.findNearest(yh:548)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.I(aAgilityPrem.java:4407)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.bA(aAgilityPrem.java:4731)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.i(aAgilityPrem.java:4123)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.CA(aAgilityPrem.java:4079)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4006)
  • [16:07:45] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [16:07:48] Script Ended: aAgility [Premium]. 

 

Got the same problem at seers' course anyone else experiencing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Draynor rooftops doesn't work, get this error

  • [16:07:45] java.lang.NullPointerException
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.getChildID(vo:104)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.types.RSObject.getDefinition(xj:715)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects$4.accept(yh:401)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects$4.accept(yh:109)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects.find(yh:704)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects.findNearest(yh:696)
  • [16:07:45] at org.tribot.api2007.Objects.findNearest(yh:548)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.I(aAgilityPrem.java:4407)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.bA(aAgilityPrem.java:4731)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.i(aAgilityPrem.java:4123)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.CA(aAgilityPrem.java:4079)
  • [16:07:45] at scripts.aAgilityPrem.run(aAgilityPrem.java:4006)
  • [16:07:45] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [16:07:48] Script Ended: aAgility [Premium]. 

 

 

This does not seem like a script issue and probably requires Trilez to fix a part of the API.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just bought this script yesterday and got to 60 agility, works perfectly so far other than the script does not seem to work at Falador, it simply ends when its next action is to begin to course. I can provide proof if you need it.

 

The script is working just fine in Falador. Either there was something wrong on your end or Tribot was slightly broken after the update and it was fixed already.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

2 day ban today and this is the only script I've used.  Ran it for only about 4 hours on the Fremmy Course.  I wouldn't run it again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...