Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Assume

Assume Staker ONE HOUR FREE TRIAL [-2.147B - 2.147B/HR][40B+Profit][116Hr+][DDS/Whip/Box/Scim]

Recommended Posts

The misclick is when?

While selecting the options by the boots. it just did it again as I was typing this.

and again.

It also has trouble accepting good challenges sometimes.. like the guy challenged me 4 times over around 20 seconds and it didn't do anything. The not accepting good challenges has gotten better since the last couple updates, but there are still problems.

 

it really is fucking bullshit how i lose hits all the time since the latest update. i am down 3m right now, and the guy says "free pid" because it gives him a free hit since it's slow on clicking.

missed a hit again.

declined again.

Edited by madmatt9797

Share this post


Link to post
Share on other sites

While selecting the options by the boots. it just did it again as I was typing this.

and again.

It also has trouble accepting good challenges sometimes.. like the guy challenged me 4 times over around 20 seconds and it didn't do anything. The not accepting good challenges has gotten better since the last couple updates, but there are still problems.

 

it really is fucking bullshit how i lose hits all the time since the latest update. i am down 3m right now, and the guy says "free pid" because it gives him a free hit since it's slow on clicking.

missed a hit again.

The sleep that I added is < 150ms. It is not the reason you are missing hits. Your PC may be lagging.

 

For the option please send me a video.

The good challenge thing happens when the returned for the player is null.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The sleep that I added is < 150ms. It is not the reason you are missing hits. Your PC may be lagging.

 

For the option please send me a video.

The good challenge thing happens when the returned for the player is null.

Not sure why he'd be returning null, he's right next to me challenging me. My PC is not lagging. I haven't had any issues of this hitting until you added the sleep.. possibly lower it down to 100? will send a video when it occurs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure why he'd be returning null, he's right next to me challenging me. My PC is not lagging. I haven't had any issues of this hitting until you added the sleep.. possibly lower it down to 100? will send a video when it occurs.

The average human reaction time to a randomly occurring event is 40ms. The client is behind the actual game by 600ms. A 50ms change will do nothing. 

 

It has nothing to do with you on the null thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The average human reaction time to a randomly occurring event is 40ms. The client is behind the actual game by 600ms. A 50ms change will do nothing. 

 

It has nothing to do with you on the null thing.

Don't think I don't know what i'm talking about, i'm 100% on it not doing it before the sleep was added. Sent you a PM of the video of on the declining.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

so i just bought this and it just froze and i restarted my computer and now says maximum instances have been surpassed

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

nevermind ^^ just had to wait like 10-20minutes all good now

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

when i press start on the script what's it suppose to do because mine just stands there doesnt say anything or do anything

Share this post


Link to post
Share on other sites

bot was clicking slow and was lossing a hit when switch to whip -12 on my k/d today:\ have you thought about completely rewriting the script?

Lol. was just thinking about this today or yesterday. With the declining, not accepting good challenges, slow on the attacking after switching, sometimes forgetting it's in a duel... that's why I was thinking about it. I don't mean to put your work down, but these are some pretty aggravating issues to watch.

Edited by madmatt9797

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol. was just thinking about this today or yesterday. With the declining, not accepting good challenges, slow on the attacking after switching, sometimes forgetting it's in a duel... that's why I was thinking about it. I don't mean to put your work down, but these are some pretty aggravating issues to watch.

Most of the issues you are complaining about (not accepting challenges, random declining, flickering over the people) are on Tribot, not me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most of the issues you are complaining about (not accepting challenges, random declining, flickering over the people) are on Tribot, not me.

alright, but at least fix the slow attacking with that sleep that you had to add the other day. It's not my PC. I sent you the video on declining via pm

Edited by madmatt9797

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay to clarify, the bot is working perfectly fine.

If you are having problem with switches heres the solutions that have been working for me:

 

restart tribot, after ~10+ hours of running it starts to have a 1-2 second delay between action. this is on tribot and not RS because my other RS client has no delay.

 

the declining issue is because it misclicks decline when it tries to turn "ring off"

the not accepting good challenges occurs when it misclicks the ground or your opponent moves when the bot right clicks. The bot will accept the challenge again after 3-5 seconds if the same guy challenges you again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest pouya

Hey I was wondering how it runs on Mac, heard there was some issues before, wanted to double check. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...