Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

karlrais

WarriorGuildDefender [$10][85K XP/HR][100HR proggie][UPDATED FOR DRAGON DEFENDERS]

Recommended Posts

got stuck here http://puu.sh/7eMrX.jpg

anyways: suggest you to make the bot eat food after killing the animated armour

 

edit: make the bot click the animated armour if not exp gain within 20 sec or so :)

 

edit edit: bot didnt eat when under 80% health http://puu.sh/7eMx9.jpg

 

Yeah just experienced the first one too. Easy fix soon.

 

As for the not eating i am not sure. If the state was KILLING_ARMORS it should prioritze eating over everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites

why cant the bot scroll down in the bank? it keeps clicking in my chat because it thinks mithril set is there, is it some settings in the client or something? i almost got full bank space and mith is in the bottom of the bank.

 

It does work for me, but some ppl have trouble with it i dno the cause.

 

Best bet is to put all your items on same page of the bank so that when you open it the mith set is always there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah the bot's not so good as i excpected... It leaves the area for no reason (cyclops) it didnt pick up any of the defenders (had to do it myself) doesnt eat all the time etc....

 

It definitely picks up defenders and it most definitely doesn't exit cyclopes room for no reason. In fact I went from bronze to steel today.

 

And it most definitely eats just increase your % to heal option

Share this post


Link to post
Share on other sites

It definitely picks up defenders and it most definitely doesn't exit cyclopes room for no reason. In fact I went from bronze to steel today.

 

And it most definitely eats just increase your % to heal option

tried to use the uppdated version, works great now! :D thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great script, Only problem is that it doesn't use up all the tokens.

 

Lets say The bot collects 800 tokens, when in the Cyclopes room It will leave to collect for tokens when the tokens reach 400 not 0, this is reducing the xp and makes it pretty pointless collecting so many tokens.

 

Please can you tell me how to fix this if its me that doing something wrong 

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great script, Only problem is that it doesn't use up all the tokens.

 

Lets say The bot collects 800 tokens, when in the Cyclopes room It will leave to collect for tokens when the tokens reach 400 not 0, this is reducing the xp and makes it pretty pointless collecting so many tokens.

 

Please can you tell me how to fix this if its me that doing something wrong 

 

Thanks

 

It is poor design I agree. But it's not going change at this date because it would involve change the whole state logic meaning I have to start/stop the script in every possible location with every possible setup to test it. I just don't have the time right know. Whenever I find the time it's going to be the next feature implemented right after DDS speccing.

 

As a workaround just change your token count so that your tokens and food run out at the same time. To average account it is about 700.

 

Or if you wish to gather tokens before and then only kill cyclopes. Just restart the script after gathering all tokens and restart the script with lower token count.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7h6qa.png

 

I had to manually place 20K in the inventory... I even moved all my armour/potions/food in 1 locations so that maybe it just wasn't able to collect it or scroll...

I have 10M+ cash. Not sure if the green money affects it being able to take money out.

 

Probably a broken API method. These things do happen quite often after RS update. Trilez usually fixes these errors quite fast max 1 day.

 

EDIT: Come to think of it I only check for coins once and if it fails it'll shut down, not like for other items where I check at least 5 times before shutting down. I'll add the extra tries today.

Edited by karlrais

Share this post


Link to post
Share on other sites

7h6qa.png

 

I had to manually place 20K in the inventory... I even moved all my armour/potions/food in 1 locations so that maybe it just wasn't able to collect it or scroll...

I have 10M+ cash. Not sure if the green money affects it being able to take money out.

I took out 100K before starting the script and it ran flawlessly for 18 hours straight.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I took out 100K before starting the script and it ran flawlessly for 18 hours straight.

yeah i took out 20k and it runs like it should :) 

just found it weird, and felt like reporting it because i used to not have to do a thing. 

(when Im at school and check up with teamviewer and such)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Z PURBEAST Z

by 1 auth does that mean i can get it and use it one time or does it mean i can only use it on one acc at a time?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a question about this script, I haven't been able to run it past two hours, It gained me two rune defenders but It just logged out whenever there was a random event, I am running the $5 version and would be requesting a refund please? If not can you please try and sort out my issues as this has potential to be the best script on the whole of TriBot :) Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a question about this script, I haven't been able to run it past two hours, It gained me two rune defenders but It just logged out whenever there was a random event, I am running the $5 version and would be requesting a refund please? If not can you please try and sort out my issues as this has potential to be the best script on the whole of TriBot :) Thanks.

 

Logs out after a random event? More detail please. What random? Does it happen every time etc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a question about this script, I haven't been able to run it past two hours, It gained me two rune defenders but It just logged out whenever there was a random event, I am running the $5 version and would be requesting a refund please? If not can you please try and sort out my issues as this has potential to be the best script on the whole of TriBot :) Thanks.

 

It does log out after a FAILED random but I've ran it over 10h after version 1.5 and solved all randoms perfectly so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...