Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Mute

Common bot / script problems that can be solved by you

Recommended Posts

This thread will be dedicated to solutions to common bot problems that are spammed about upon the forum.
 
Solution
Cause
 
The maximum amount of instances for this script has been surpassed.
 
- This is NOT a script problem, and you should NOT notify or bug the scripter. Instead, close all instances of tribot, and java (Or restart your computer), wait 30 minutes, and try again.
 
- This will usually occur if tribot somehow didn't recieve notification that you stopped the script you were using, and built up too many instances, and needs to time out (usually 30 minutes) before resetting the instance count.
 
https://tribot.org/repository/index.php/user_panel/instance_manager/
 
or you may go to the above link and try your luck removing the instances manually.
 
The bot isn't able to run! (TRiBot will not update!)
 
- If you're using windows, please open your start menu, and type in %appdata% in the search bar. Once a folder opens up, please find the folder titled '.tribot', and delete it. Make sure you close all instances of tribot, or it may not let you delete it. Once you've deleted it, rerun tribot, and let it redownload its dependencies.
 
- This issue has a variety of causes, but the most common would have to be when it was attempting to update its dependencies, something in the .tribot folder became corrupted and causes the updation process to fail each time.
 
Client-side error. Could not perform login (NULL RESULT)
 
- The website may be offline, so please check that first! If you're using AVG, please uninstall it, and restart your computer. Otherwise, if you're using any other antivirus, please disable it, and then rerun tribot to see whether or not it's the cause. Please make sure your internet connection is working. If none of these work, please restart your computer, and try again. If you're using a proxy, please try a different proxy, as the one you are using may be offline.
 
- The null result issue occurs when tribot isn't able to connect to its database and verify your login information, usually caused by a firewall, or if you're using a proxy, it is probably offline. If neither of these are true, then TRiBot.com may be offline.
 
Unknown error. Could not perform login. ([ERROR] Session is invalid).
 
- Please erase the password field, and retype it, and log in once again.
 
- This usually occurs if you're using proxies, and for some reason needs to verify your client, by you retyping your password.
 
I'm using a proxy, and cannot view repository scripts!
 
- Sorry, but at this current time you cannot use repo scripts while on certain proxies, the only solution would be to use a local script.
 
- TRiBot's Repo blocks some proxy connections.
 
Unknown error. Could not perform login. ([ERROR] Invalid username/password).
 
- Your username or password is incorrect. If you're sure they're correct, please reset your password via the reset password feature on the forums.
 
- Database error, or your login details are incorrect.
 
There's no files in the archive!
 
- .jar is sometimes associated with archives, however it's not. It's supposed to be used with Java. Check the spoiler.


rOI9L3X.png
Click the UP arrow in the top left.
BzSitje.png
Click and drag the TRiBot.jar file onto your desktop.
oUIbuqa.gif
Lastly open with Java.
 
 
If you cannot open with Java, go install JDK.


 
 
If all else fails
 
- Uninstall all of past Java installations, and once you've done that, update your java at java.com

Edited by Mute
  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please help with this problem.... Idk what the code means. Please i'm running 7 bots a day!

My guess would be that you don't have enough ram to run 7 bots at a time? Also how much memory u r relocating for ur bots rofl.

Edited by smd2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

just turn your heap size amount up its on the screen when you sign in idk that exact number but try 1000+ area

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...