Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

erickho123

[ABCL 10] ExRunecrafter - Fastest AIO Runecrafter [ABYSS, NORMAL] [ANTI PK] [Pouch Pickup] [ALL RUNES/METHODS] [DEATHWALK]

Recommended Posts

As soon as you open the bot and hit run it instantly shuts down. This is the message.

 

  • [10:50:33] Downloading script 'ExRuneCrafter Monthly'.
  • [10:50:45] Script Started: ExRuneCrafter Monthly.
  • [10:50:45] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 1
  • [10:50:45] at scripts.utils.c.t.g(WorldHop.java:80)
  • [10:50:45] at scripts.exrunecrafter.ExRunecraft.run(ExRunecraft.java:356)
  • [10:50:45] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [10:50:45] java.lang.ClassCastException: fg cannot be cast to [Ljava.lang.Object;
  • [10:50:45] at org.tribot.api2007.Player.getRSPlayer(yo:107)
  • [10:50:45] at org.tribot.api2007.Player.getPosition(yo:21)
  • [10:50:45] at obf.Xe.C(tj:406)
  • [10:50:46] Script Ended: ExRuneCrafter Monthly. 
Edited by Axis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verison # (Required): Newest 
Picture of setup of GUI (Required) : - 
Client debug (Required, paste it in http://www.pastebin.com) : -
Bot debug (Required http://www.pastebin.com) : -
Script stack trace: (REQUIRED, ONLY PRINT IT WHEN THE SCRIPT IS RUNNING AND THE PROBLEM IS OCCURING) (image of how to print stack trace herehttp://gyazo.com/6a34c15dabaec56761596344fcaa8815) (PASTE IT IN http://www.pastebin.com) : -
Bug that occurred (Please be detailed) (Required) : When using Lunars to repair the pouchs bot will withdraw runes, click spell, Click Mage, Go through the first chat screen of "What do you want", Then Cannot seem to click "Repair pouchs", Proceeds to then withdraw the runes and do an infinite loop of above, possibly due to the new RS chat space/numpad options update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@erickho123

No Idea how to post screenies, or logs ect as i dont use forums ever(dosent say anything in logs anyhow). used your script for over a year Love it. found an issue im not using the abyys using contact NPC to repair my 4 pouches it will cast the spell repeatdly. click continue on the first text giving the option on the 2nd text screen saying "repair my pouches" and "something about a book"

It will get to that 2nd text screen isntead of clicking repair pouches it will open the bank and get the runes to cast the Contact Npc spell over and over again never repairing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Verison # (Required): Newest 

Picture of setup of GUI (Required) : - 

Client debug (Required, paste it in http://www.pastebin.com) : -

Bot debug (Required http://www.pastebin.com) : -

Script stack trace: (REQUIRED, ONLY PRINT IT WHEN THE SCRIPT IS RUNNING AND THE PROBLEM IS OCCURING) (image of how to print stack trace herehttp://gyazo.com/6a34c15dabaec56761596344fcaa8815) (PASTE IT IN http://www.pastebin.com) : -

Bug that occurred (Please be detailed) (Required) : When using Lunars to repair the pouchs bot will withdraw runes, click spell, Click Mage, Go through the first chat screen of "What do you want", Then Cannot seem to click "Repair pouchs", Proceeds to then withdraw the runes and do an infinite loop of above, possibly due to the new RS chat space/numpad options update.

That basically the professional way of reporting a issue! ^^^^^^ same issue Mate

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

As soon as you open the bot and hit run it instantly shuts down. This is the message.

 

  • [10:50:33] Downloading script 'ExRuneCrafter Monthly'.
  • [10:50:45] Script Started: ExRuneCrafter Monthly.
  • [10:50:45] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 1
  • [10:50:45] at scripts.utils.c.t.g(WorldHop.java:80)
  • [10:50:45] at scripts.exrunecrafter.ExRunecraft.run(ExRunecraft.java:356)
  • [10:50:45] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [10:50:45] java.lang.ClassCastException: fg cannot be cast to [Ljava.lang.Object;
  • [10:50:45] at org.tribot.api2007.Player.getRSPlayer(yo:107)
  • [10:50:45] at org.tribot.api2007.Player.getPosition(yo:21)
  • [10:50:45] at obf.Xe.C(tj:406)
  • [10:50:46] Script Ended: ExRuneCrafter Monthly. 

 

Client issue

 

 

Verison # (Required): Newest 

Picture of setup of GUI (Required) : - 

Client debug (Required, paste it in http://www.pastebin.com) : -

Bot debug (Required http://www.pastebin.com) : -

Script stack trace: (REQUIRED, ONLY PRINT IT WHEN THE SCRIPT IS RUNNING AND THE PROBLEM IS OCCURING) (image of how to print stack trace herehttp://gyazo.com/6a34c15dabaec56761596344fcaa8815) (PASTE IT IN http://www.pastebin.com) : -

Bug that occurred (Please be detailed) (Required) : When using Lunars to repair the pouchs bot will withdraw runes, click spell, Click Mage, Go through the first chat screen of "What do you want", Then Cannot seem to click "Repair pouchs", Proceeds to then withdraw the runes and do an infinite loop of above, possibly due to the new RS chat space/numpad options update.

Client issue as far as I know

 

 

@erickho123

No Idea how to post screenies, or logs ect as i dont use forums ever(dosent say anything in logs anyhow). used your script for over a year Love it. found an issue im not using the abyys using contact NPC to repair my 4 pouches it will cast the spell repeatdly. click continue on the first text giving the option on the 2nd text screen saying "repair my pouches" and "something about a book"

It will get to that 2nd text screen isntead of clicking repair pouches it will open the bank and get the runes to cast the Contact Npc spell over and over again never repairing

Client issue as far as I know

 

 

That basically the professional way of reporting a issue! ^^^^^^ same issue Mate

Client issue

 

Wait for TRiLeZ to update the client to account for today's runescape update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Great script man been using it for 3 weeks now 2 levels off that big 91!! Never ever been logged into a bot world weird but great! So far so good a flawless 3 and a half weeks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this a bug? Sometimes the bot detects a pker when I'm in the abyss. It then teleports to house and logs out, switches worlds and then clicks the purple house portal to get back in my house. It just stays still after that, it doesn't stop the script. Anything i can do to fix it?

Edited by kyesbots

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this a bug? Sometimes I come to my computer and see the bot clicked on the house teleport from outside of my house with the options go to your house, friends house, or enter house building mode, and the bot is stuck there not moving.

Restart your client, tribot just updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. I'll watch it for a while to see if it continues to do it.

 

EDIT: Lol, I restarted the client. It ran good for a few runs then right when I got into the abyss it detected another runecrafter I think and it teled to house. It then switched to a pvp world and tried to log in. Does this sound like a familiar bug?

Edited by kyesbots

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. I'll watch it for a while to see if it continues to do it.

 

EDIT: Lol, I restarted the client. It ran good for a few runs then right when I got into the abyss it detected another runecrafter I think and it teled to house. It then switched to a pvp world and tried to log in. Does this sound like a familiar bug?

No, never heard of it until now. Are you positive it was a PVP world and not world 365? What world specifically? I have it to check the world you are in before even attempting to log in, so i don't see how that's possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This script is a total miss. Is there a change of getting my money back?

Was running nats with slaves via general store safe patch.

Firstly,the patch is not safe,and some accounts died, even if its called safe.

Secondly, i was getting constant script stops every 15 minutes of running the script.

 

 

Any chance of getting my money back?

Share this post


Link to post
Share on other sites

how exactly does the anti pk system work ? bcs it happens sometimes that he just teleports to house for no reason in wildy near zammy mage, i was checking the map and there was no white dot at all. (he teleported right at the zammy mage while a skeleton hit me a 2. hp was at 60. and this happens a few times.

 

the client debug said " detected pker "name...."  etc. but i am pretty sure i have not seen a pker in the wildy or outside the wildy. *edit* no pker or other players.

Edited by Twitch

Share this post


Link to post
Share on other sites

how exactly does the anti pk system work ? bcs it happens sometimes that he just teleports to house for no reason in wildy near zammy mage, i was checking the map and there was no white dot at all. (he teleported right at the zammy mage while a skeleton hit me a 2. hp was at 60. and this happens a few times.

 

the client debug said " detected pker "name...."  etc. but i am pretty sure i have not seen a pker in the wildy or outside the wildy. *edit* no pker or other players.

This has been happening to me as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Banking method seems broken. When attempting to withdraw pess the mouse just goes to the top of the client. Tried with both abyss and law (balloon method) runecrafting. The bot works fine if started with all the pess it needs until it banks the next time.

 

Version # (Required): 1.999M 
Picture of setup of GUI (Required) : http://gyazo.com/0100ee6a892b761bcc525b00a0c33e55
Client debug (Required, paste it in http://www.pastebin.com) : 
Bot debug (Required http://www.pastebin.com) :
Script stack trace: (REQUIRED, ONLY PRINT IT WHEN THE SCRIPT IS RUNNING AND THE PROBLEM IS OCCURING) (image of how to print stack trace herehttp://gyazo.com/6a34c15dabaec56761596344fcaa8815) (PASTE IT IN http://www.pastebin.com) : http://pastebin.com/26aVrZZy
Bug that occurred (Please be detailed) (Required) : Only issue is when banking - when the bot requires item(s) to move onto the rest of the script the mouse scrolls to the top of the client and doesn't move from there, failing to withdraw anything.

Edited by Sabar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banking method seems broken. When attempting to withdraw pess the mouse just goes to the top of the client. Tried with both abyss and law (balloon method) runecrafting. The bot works fine if started with all the pess it needs until it banks the next time.

 

Version # (Required): 1.999M 

Picture of setup of GUI (Required) : http://gyazo.com/0100ee6a892b761bcc525b00a0c33e55

Client debug (Required, paste it in http://www.pastebin.com) : 

Bot debug (Required http://www.pastebin.com) :

Script stack trace: (REQUIRED, ONLY PRINT IT WHEN THE SCRIPT IS RUNNING AND THE PROBLEM IS OCCURING) (image of how to print stack trace herehttp://gyazo.com/6a34c15dabaec56761596344fcaa8815) (PASTE IT IN http://www.pastebin.com) : http://pastebin.com/26aVrZZy

Bug that occurred (Please be detailed) (Required) : Only issue is when banking - when the bot requires item(s) to move onto the rest of the script the mouse scrolls to the top of the client and doesn't move from there, failing to withdraw anything.

Happend to me this morning as well. i figuerd you have to put all the stuff you need on the top in your bank. and not somewhere else in a bank tab etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Happend to me this morning as well. i figuerd you have to put all the stuff you need on the top in your bank. and not somewhere else in a bank tab etc.

Oh sick, thanks. I'll try it now. The client update must have changed something as it was working fine last night.

 

E: Checked this and it works fine. Dunno if it is a client issue or not (assuming it is for now).

Edited by Sabar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banking scrolling / withdrawing are client issues. I have told TRiLeZ about it, he's aware and will fix it soon probably.

 

 

how exactly does the anti pk system work ? bcs it happens sometimes that he just teleports to house for no reason in wildy near zammy mage, i was checking the map and there was no white dot at all. (he teleported right at the zammy mage while a skeleton hit me a 2. hp was at 60. and this happens a few times.

 

the client debug said " detected pker "name...."  etc. but i am pretty sure i have not seen a pker in the wildy or outside the wildy. *edit* no pker or other players.

 

I'm not going to into detail on how it detects pkers, next time, fill out the proper bug report and send it through PM when it occurs (with the player's name). If a player shows and appears from map from world hopping or something, that could be why. Just because you don't see them, doesn't mean the client didn't pick them up, considering the bot is fusually faster at detecting than a human realizes.

 

 

This script is a total miss. Is there a change of getting my money back?

Was running nats with slaves via general store safe patch.

Firstly,the patch is not safe,and some accounts died, even if its called safe.

Secondly, i was getting constant script stops every 15 minutes of running the script.

 

 

Any chance of getting my money back?

 

No, if the script is constantly ending every 15 minutes, fill out the proper bug report so i can see why it's ending. It could be a issue on your side, the path is as safe as it gets, but it's not 100% safe. No general store path is never fully safe, due to lurers, snakes, etc.

Edited by erickho123

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By Worthy
      Accessible now through the script's GUI!
      Just click "READ ME!"

      If you are botting on a remote machine and have difficulties browsing the web (and thus the documentation), pressing the "READ ME" button will also print your link and access token in the Client Debug. You may view this link in any web browser for 5 minutes to view the documentation on any computer.
      So, once pressing the "READ ME" button, the following link to view the documentation is generated in the Client Debug: http://worthy.rs/ZulrahSlayer/documentation.php?user=worthy
      (except it will show your TRiBot name).
    • By Starfox
      Sigma Herbalist
       
      Features:
      -> Identifies all herbs at a badass speed
      -> Mixes potions like a badass
      -> Grinds ingredients with badassery
      -> Makes potions from scratch just like a badass would
       
      Log:
       
      FAQ:
      Q: Why does this script not support decanting?
      A: You can instantly decant all of your potions via Zahur in the city of Nardah
       
      Q: How do I use the Scan Inventory feature?
      A: Have the game window open with your player logged in, and press the Scan Inventory button. The list above will then list all of the items in your inventory with their names and id's so you can then enter the desired id's into the fields.
       
      Q: When mixing potions, the script won't start!
      A: If you want to only mix unfinished or finished potions and not make potions from scratch, you need to enter a negative number into the id3 and id4 fields.
  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 15 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...