Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

wussupwussup

[ABCL 10][$3.99 Lifetime Unlimited]wMotherload the original Motherlode miner[110hr+ proggy]

Recommended Posts

Guest

You're probably going to get banned to be honest. I did try this, went from 30-58 in a day which is reasonable, wasn't even 22 hours like your proggy, however they banned me the next day. :\ And I was using breaks too.

 

Also, the hopper fixing seems to be very very slow if there's someone that fixes it in the mean time as you're walking towards it. It arrives in front of the hopper and doesn't drop the hammer and walk over to the bucket for the cleaned ore right away, it kind of sits there and either sits there or misclicks a few times trying to fix an already fixed hopper... Other than that I can't really complain, sometimes the time to move onto another vein I find is quite long, sometimes the character would clear the rock to walk, then another rock would come down by the time he'd move.

 

Good script otherwise, maybe see that 99 mining one day...

 

 

My IP was flagged from botting 2 99 fish accounts from NEWBOTTERFTW script, ever since then they kept banning my accs,I got a VPN that cost me like 6$ a month I change my IP every few days and I've been botting non stop without incident.

Great script Wassup!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personalized Dynamic Signatures are done!
 
Place this code in your signature remember to replace username with your tribot name!

[url=https://tribot.org/forums/topic/37976-abcl-10399-lifetime-unlimitedwmotherload-the-original-motherlode-miner/][img=http://wussupscripts.com/wMotherload/username.png][/url]

 
The result!
wussupwussup.png

Edited by wussupwussup
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Personalized Dynamic Signatures are done!

 

Place this code in your signature remember to replace username with your tribot name!

[url=https://tribot.org/forums/topic/37976-abcl-10399-lifetime-unlimitedwmotherload-the-original-motherlode-miner/][img=http://wussupscripts.com/wMotherload/username.png][/url]

 

The result!

wussupwussup.png

Nice work I may use it in the future :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you also add: 

shorten the delay if someone else fixes the wheel just before you. (lets say if you just grabbed a hammer and someone just got to the wheel), just make the bot run to the sack rather than the 6-7 second wait and drops the hammer.

overall mouse movements I think could be sped up a bit too

 

Fixed the delay in next update and not allowed to change mouse speed on abcl scripts unless users dictate it which I will look to add an option in the future

Edited by wussupwussup

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've only used this bot on my account and have had no previous bans from either 07 or EOC. I did two sessions with this bot one 4 hours and another for 6 (both with 8-10 hours in between) and I've found myself banned. The bot works well but the getting banned part is no fun. But either way we are botters and we get banned shit happens.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Made 2 new accs mem and did 1-30 mining by hand then i started the premium script ive purchased few mins before and I just got banned after about 12h

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loving this script! It has been having trouble since the update this morning though. I start it with the inventory empty and next to the bank chest and it goes to empty the sack even though I don't have any ores in it. It will sit there and repeat the process over and over. I tried to get a full inventory of pay dirt and starting the script there and it washed the ores off and banked them. However, it came straight back to clicking the empty sack over and over. 

 

I love the way this thing works when it's clicking the right things because I love this script!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The bot keeps getting stuck and dying in this exact spot: http://puu.sh/b1HVd.jpg (Which it can't even successfully run back..)

It also failed a random (Assuming that's Tribot's side but just mentioning it any ways), got sent to the top of Wizard Tower and it was stuck just clicking everywhere up top.

I've died 4 times even after closing out and re-setting up and running everything in the same hour due to this exact spot. It's not detecting that rock right there which is rather annoying and in the past I've had issues with that as well, this really needs to be fixed. Other than that my test suicide bot has been running for over 80 hours now without fail. Only stops in the proggie is from dc's due to rs updates or restarting the script because of death.

 

EDIT: Happened again, gives an error involving motherload's class, here's the error;

 

  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:165)
  • [07:47:29] at obf.CF.F(nm:194)
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:186)
  • [07:47:29] at obf.zE.F(zf:11)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.get(gj:155)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:47)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:482)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAllIn(ui:31)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAll(ui:610)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.find(ui:470)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.find(ui:529)
  • [07:47:29] at scripts.wMotherloadMiner.wMotherloadMiner.onPaint(wMotherloadMiner.java:240)
  • [07:47:29] at obf.ZG.f(og:789)
  • [07:47:29] at obf.Vi.run(zl:14)
  • [07:47:29] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [07:47:29] java.lang.NegativeArraySizeException
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:165)
  • [07:47:29] at obf.CF.F(nm:194)
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:186)
  • [07:47:29] at obf.zE.F(zf:11)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.get(gj:155)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:47)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:482)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAllIn(ui:31)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAll(ui:610)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.find(ui:470)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.find(ui:529)
  • [07:47:29] at scripts.wMotherloadMiner.wMotherloadMiner.onPaint(wMotherloadMiner.java:240)
  • [07:47:29] at obf.ZG.f(og:789)
  • [07:47:29] at obf.Vi.run(zl:14)
  • [07:47:29] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [07:47:29] java.lang.NegativeArraySizeException
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:165)
  • [07:47:29] at obf.CF.F(nm:194)
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:186)
  • [07:47:29] at obf.zE.F(zf:11)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.get(gj:155)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:47)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:482)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAllIn(ui:31)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAll(ui:610)
  • [07:47:29] at obf.Kf.F(uh:99)
  • [07:47:29] at obf.jF.M(gl:164)
  • [07:47:29] at obf.jF.F(gl:327)
  • [07:47:29] at obf.jF.run(gl:247)
  • [07:47:29] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [07:47:29] java.lang.NegativeArraySizeException
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:165)
  • [07:47:29] at obf.CF.F(nm:194)
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:186)
  • [07:47:29] at obf.zE.F(zf:11)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.get(gj:155)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:47)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:482)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAllIn(ui:31)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAll(ui:610)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.find(ui:470)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.find(ui:529)
  • [07:47:29] at scripts.wMotherloadMiner.wMotherloadMiner.onPaint(wMotherloadMiner.java:240)
  • [07:47:29] at obf.ZG.f(og:789)
  • [07:47:29] at obf.Vi.run(zl:14)
  • [07:47:29] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [07:47:29] java.lang.NegativeArraySizeException
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:165)
  • [07:47:29] at obf.CF.F(nm:194)
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:186)
  • [07:47:29] at obf.zE.F(zf:11)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.get(gj:155)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:47)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:482)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAllIn(ui:31)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAll(ui:610)
  • [07:47:29] at obf.Kf.F(uh:99)
  • [07:47:29] at obf.jF.M(gl:164)
  • [07:47:29] at obf.jF.F(gl:327)
  • [07:47:29] at obf.jF.run(gl:247)
  • [07:47:29] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [07:47:29] java.lang.NegativeArraySizeException
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:165)
  • [07:47:29] at obf.CF.F(nm:194)
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:186)
  • [07:47:29] at obf.zE.F(zf:11)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.get(gj:155)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:47)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:482)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAllIn(ui:31)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAll(ui:610)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.find(ui:470)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.find(ui:529)
  • [07:47:29] at scripts.wMotherloadMiner.wMotherloadMiner.onPaint(wMotherloadMiner.java:240)
  • [07:47:29] at obf.ZG.f(og:789)
  • [07:47:29] at obf.Vi.run(zl:14)
  • [07:47:29] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [07:47:29] java.lang.NegativeArraySizeException
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:165)
  • [07:47:29] at obf.CF.F(nm:194)
  • [07:47:29] at obf.CF.f(nm:186)
  • [07:47:29] at obf.zE.F(zf:11)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.types.RSObjectDefinition.get(gj:155)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:47)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.F(ui:482)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAllIn(ui:31)
  • [07:47:29] at org.tribot.api2007.Objects.getAll(ui:610)
  • [07:47:29] at obf.Kf.F(uh:99)
  • [07:47:29] at obf.jF.M(gl:164)
  • [07:47:29] at obf.jF.F(gl:327)
  • [07:47:29] at obf.jF.run(gl:247)
  • [07:47:29] at java.lang.Thread.run(Unknown Source) 

 

Also, even if I start the script RIGHT next to the entrance for Motherlode, it will not click it. It just get's stuck on "entering cave...", I'm surprised it could even get down the stairs with the way it walks, for some reason it's constantly clicking forward and behind it which is not human like. Again I realize that not all of these issues are directly from your script.

Edited by DarkKnight

Share this post


Link to post
Share on other sites

After today's RuneScape update the bot walks over to the bag trying to take ores out of it but it's clearly empty... My account has been sitting there clicking to get clean ores for about 6 hours. Expecting a ban real soon...

 

 

The bot keeps getting stuck and dying in this exact spot: http://puu.sh/b1HVd.jpg (Which it can't even successfully run back..)

It also failed a random (Assuming that's Tribot's side but just mentioning it any ways), got sent to the top of Wizard Tower and it was stuck just clicking everywhere up top.

I've died 4 times even after closing out and re-setting up and running everything in the same hour due to this exact spot. It's not detecting that rock right there which is rather annoying and in the past I've had issues with that as well, this really needs to be fixed. Other than that my test suicide bot has been running for over 80 hours now without fail. Only stops in the proggie is from dc's due to rs updates or restarting the script because of death.

 

EDIT: Happened again, gives an error involving motherload's class, here's the error;

Also, even if I start the script RIGHT next to the entrance for Motherlode, it will not click it. It just get's stuck on "entering cave...", I'm surprised it could even get down the stairs with the way it walks, for some reason it's constantly clicking forward and behind it which is not human like. Again I realize that not all of these issues are directly from your script.

Will look into these later today, thanks for the update.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

bot is just searching the waterbucket nonstop wont do anything else

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...