Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Aropupu

aThiever v2 [Pickpocketing]

Recommended Posts

On 6/20/2018 at 4:41 PM, gosubear said:

You should have the script equip rogue items when it dies and the pieces ends up in the inventory. Seems to not do it for me.

-Equipping rogue after/during deathwalk.

-Custom eating hp?

-Custom banking? ?

Can consider adding some of those suggestions. Where do you need a custom bank option? Tribot's webwalker or daxwalker should just go to the nearest bank.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/21/2018 at 5:27 PM, Aropupu said:

Can consider adding some of those suggestions. Where do you need a custom bank option? Tribot's webwalker or daxwalker should just go to the nearest bank.

Just incase if there is a bank deposit instead of an actual bank. There is quite a few unknown places around with that. Also, thank you for considering it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update:

- Added support for coin pouches from the latest Runescape update

- Added option to customize the amounts where you open the pouches and an option to use those custom amounts only when stunned

- Added option to always open coin pouches whenever you are stunned

 

Coin pouch related settings can be found in General settings.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/24/2018 at 12:42 AM, Leonadis said:

Some problems with knights, its not banking to get food out, nor banking when gloves of silence need renewing or dodgy necklace

Please do make a proper bug report. Settings, spot where you are thieving, client debug, bot debug and a proper explanation of what exactly happens.

If this was the issue where the script would go to bank, open bank but wouldn't withdraw any items that should be fixed in the latest version of the script. Restart script without using the rerun button to update it if that was the case.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Leonadis said:

Still the same, Im current in Ardougne south bank on Knight of Ardougne, Its not banking for food or gloves of silence or dodgy necklace, it will operate if i already have food in my inventory though

Still need more information. Banks just fine for me in Ardougne. Please do provide all the information I asked for. Screenshot of the exact spot you are thieving at, any settings you changed from default, client debug and bot debug.

You can copypaste both debugs by doing the following: (you need to do it after you have had the issue)

DzdslQF.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

banks right after opening pouches and just sits at ardy bank... 

[13:05:56] Downloading script 'aThiever v2'.
[13:05:57] Script Started: aThiever v2.
[13:11:03] Script Ended: aThiever v2.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/29/2018 at 8:15 PM, botttter said:

banks right after opening pouches and just sits at ardy bank... 

[13:05:56] Downloading script 'aThiever v2'.
[13:05:57] Script Started: aThiever v2.
[13:11:03] Script Ended: aThiever v2.

I'm unable to recreate the issue so gonna need your exact script settings.

Also, doing a script stack trace might tell me more what is causing the issue for you. You can do a script stack trace by doing the following:

sHAPwQa.png

This needs to be done when the script is "stuck" and running. Go to Script ---> Print Script Stack Trace. Right-click on your client debug tab and click on copy to clipboard as seen on the screenshot. You can copypaste what it prints out here. It's recommended to do several script stack traces in a row and then copypaste the entire client debug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I will get you some print screens tomorrow but basically stops after food is gone a ardy bank, also with dodgy necklace and gloves of silence selected it doesn’t bank for them either, I don’t know if this is a feature or not that maybe you can try recreate, love your bots though 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Aropupu
this script has potential, after a few tests runs (lured ardy knight in bank)
when the dodgy necklace breaks it wont bank to pull out another one till food runs out, i think you should change that(or atleast set a option)
and another note, when script runs out of food and wants to bank for more get it to open the coin pouches and then bank deposit all, i dont think thats a big issue but we're tryna be humanlike as possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

works but pickpocketing ardougne knights is so slow. compared to other scripts, this runs with 60% efficiency. the mouse moves to the edges of the screen after every one or two pickpockets for some reason, losing a significant amount of ticks.

For comparison, i'm averaging 50-55k/hr at 70 thieving on ardy knights with this script

The Master AIO Thiever is getting me 85-95k/hr at lower thieving, only a little bit lower than me manually doing it with max efficiency. 

i get that it's free, but the huge delay between pickpockets seems almost intentionally slow, and pretty arbitrary. 

Edited by ramen69

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, Itz Success said:

Any idea on how to stop the bot from clicking  up the ladder at Ardy bank? I find its a smooth but until the knight moves closer to the ladder. 

 

 

Expanding on this, some kind of recovery would be useful, to go back down/up to original position after script misclicks on stairs/ladders.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minor bug: When you have enabled "Always use ABC2 delays when stunned" it doesn't take into account the dodgy necklace, which I feel like maybe it should? If a player is playing manually, and he notices that he didn't get stunned, he will click again, without the delay. So for 25% of the stuns it's actually applying a delay for no reason. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Markus said:

Minor bug: When you have enabled "Always use ABC2 delays when stunned" it doesn't take into account the dodgy necklace, which I feel like maybe it should? If a player is playing manually, and he notices that he didn't get stunned, he will click again, without the delay. So for 25% of the stuns it's actually applying a delay for no reason. 

Should hopefully be fixed now. Anyway, if you want it to only use ABC2 delays after being stunned, you need to have "Never use ABC2 delays when not stunned" enabled.

Restart script without using the rerun button to update it.

Edited by Aropupu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
On 6/21/2018 at 4:27 PM, Aropupu said:

Can consider adding some of those suggestions. Where do you need a custom bank option? Tribot's webwalker or daxwalker should just go to the nearest bank.

Re-occurring bug that wont recognize being attacked. It will continue 'trying' to thieve. Easily detectable and I got banned from it.

 

its cool though, transferred most of the gold before the ban :)

Edited by orange12345
got banned from this script due to bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Core743 said:

Script goes a bit nuts every now and then, right clicking the jug of wine back and forth like it's broken. This is at ardy knights, wearing a dodgy necklace too.

I'm going to need more information to take a better look. Please do provide your script settings, lg or not, resizable or not and how often the issue happens for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I was running the script with about 35 client paint delay and noticed that occasionally the script will fail when banking. I normally wouldnt report something thats more than likely caused by user error but It seems like something that could be fixed pretty easily.

It will right click on the bank booth and get stuck hovering over where it would left click, but doesnt actually click.

Heres a gif of me mimicking what it does

https://photos.app.goo.gl/wKPMiwMkw33fHKKq7

 

 

 

Edited by adamhackz

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, adamhackz said:

 

I was running the script with about 35 client paint delay and noticed that occasionally the script will fail when banking. I normally wouldnt report something thats more than likely caused by user error but It seems like something that could be fixed pretty easily.

It will right click on the bank booth and get stuck hovering over where it would left click, but doesnt actually click.

Heres a gif of me mimicking what it does

https://photos.app.goo.gl/wKPMiwMkw33fHKKq7

Thank you for the bug report. I'll add a failsafe for this. EDIT: should be added in the latest version of the script.

Edited by Aropupu
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Worked wonderfully for quite some time until today when I tried to start the script it just opens the bank, waits for around 5 seconds and logs out with the message saying out of food even though I have over 2k food in bank, and yes I haven't changed the food id or type.

 

EDIT: Nevermind, saw that the tribot client itself has a problem as of today with some banking problems, so it has nothing to do with the script :)

Edited by sprz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...