Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

TacoManStan

AIO TRiBot Support Thread

Recommended Posts

Guest

Everything seemed to work fine until I come across this new error. Based on what I'm reading on the first post of this, I'm assuming there's a tribot folder somewhere possibly corrupted? Since I don't have any local scripts I'm assuming the error is not related to that. I did Google the error but nothing seemed relative to what I'm trying to do, then again I'm also not very Java savvy....

1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

openjdk version "1.8.0_91"
OpenJDK Runtime Environment (build 1.8.0_91-b14)
OpenJDK 64-Bit Server VM (build 25.91-b14, mixed mode)

EDIT: Just found a thread that says OpenJDK and TriBot don't mix and that I have to use Oracle, but I got the download from Oracle themselves >.<

EDIT2: Know what? Based on what I've been reading, think I'm going to switch away from Centos, it seems to be the special child of the Unix family by the way people react towards it. Going to get my host to change my VPS to Debian.

Edited by Croata

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, Croata said:

openjdk version "1.8.0_91"
OpenJDK Runtime Environment (build 1.8.0_91-b14)
OpenJDK 64-Bit Server VM (build 25.91-b14, mixed mode)

EDIT: Just found a thread that says OpenJDK and TriBot don't mix and that I have to use Oracle, but I got the download from Oracle themselves >.<

EDIT2: Know what? Based on what I've been reading, think I'm going to switch away from Centos, it seems to be the special child of the Unix family by the way people react towards it. Going to get my host to change my VPS to Debian.

I'd advise switching and then use my setup guide to setup your VPS; it'll automate the process and should make your life much easier :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
1 hour ago, iFluffee said:

I'd advise switching and then use my setup guide to setup your VPS; it'll automate the process and should make your life much easier :)

Hate to say it but I seem to be getting some errors near the end D: Followed everything to the dot, didn't mess with the script at all while it was going through, and it ends with

bash: /usr/bin/tightvncserver: No such file or directory
Starting TightVNC server for ***


(The *** is the account name blocked out, not the actual name). Also going to link the Paste below, since I'm not sure where it could've possibly gone wrong. While editing out personal info, though, I noticed there were several spots that claimed No such file or directory...

http://pastebin.com/3NTFncMn

Running Debian 8 64-bit

EDIT: Last post of the night, realized I've been at this for a few hours now, but I have a quick question: since VIP Extended get to use proxies with their bots, how important would a VPS be with a program like TriBot?

Edited by Croata

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Croata said:

Hate to say it but I seem to be getting some errors near the end D: Followed everything to the dot, didn't mess with the script at all while it was going through, and it ends with

bash: /usr/bin/tightvncserver: No such file or directory
Starting TightVNC server for ***


(The *** is the account name blocked out, not the actual name). Also going to link the Paste below, since I'm not sure where it could've possibly gone wrong. While editing out personal info, though, I noticed there were several spots that claimed No such file or directory...

http://pastebin.com/3NTFncMn

Running Debian 8 64-bit

EDIT: Last post of the night, realized I've been at this for a few hours now, but I have a quick question: since VIP Extended get to use proxies with their bots, how important would a VPS be with a program like TriBot?

A VPS just allows you to run the bots outside of your own personal PC, it really depends on you as to whether or not that's important!

And try switching to Debain 7 if you can? I've seen better success rates with that, as it's usually the OS I use :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I know I said my other post was the last for the night, but I lied :D

Rebuilding VPS with Debian 7 and it works! Thanks! Wish I would've just done that hours ago Dx

Oh yea, and I love that it comes with different bots pre-installed, too. That's awesome!

Edited by Croata
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The problem I'm having is that I'm not seeing any options within the script to set a particular fighting style, it will ONLY train defense for me when I am meleeing and if I try and switch to train attack or strength it automatically switches right back to defense. Am I just not seeing the option for this? Help would be greatly appreciated.

EDIT: This is for the Tri AIO Combat & Magic script by the way.

Edited by IamKevio

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, IamKevio said:

The problem I'm having is that I'm not seeing any options within the script to set a particular fighting style, it will ONLY train defense for me when I am meleeing and if I try and switch to train attack or strength it automatically switches right back to defense. Am I just not seeing the option for this? Help would be greatly appreciated.

EDIT: This is for the Tri AIO Combat & Magic script by the way.

Try setting your combat style before starting the script! Also, asking questions on the script's thread is usually a quicker way to get the answers you are looking for!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hi guys,

So ive purchased daxhunter. ran the script for literally 2 seconds... now my client is saying i need to be vip to run more than 1 premium script? i closed it though???? please help me guys

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, foruo said:

Hi guys,

So ive purchased daxhunter. ran the script for literally 2 seconds... now my client is saying i need to be vip to run more than 1 premium script? i closed it though???? please help me guys

On the main page it mentions the following;

 

The two most common messages that you might be seeing are "The maximum amount of instances for this script has been surpassed" and "Since you are not VIP, you are only allowed to run on script at a time". There are other messages as well, but these are the two most common.
 
This is a server-side issue. When you run TRiBot, you are telling the TRiBot server that you are running a script, and which script you are running. This is so if you only paid to be able to run 1 instance of a script at a time, you can't cheat the system by using different computers.
 
Wait ~15 minutes for the server to refresh and to realize that you are no longer running any scripts. If you are VIP or VIP-E, you can also use the Instance Manager to manually close any instances without having to wait 15 minutes for the server to refresh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im trying to buy vip but the pre paid credit card that i linked with my pay-pal is not being accepted. It says it needs to be verified. I tried to verify it but no link came to my email.. i also tried a real credit card. but now it just says " we cannot accept your payment due to it being fraudulent" what do i do? i just want vip!

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, micky1314 said:

Im trying to buy vip but the pre paid credit card that i linked with my pay-pal is not being accepted. It says it needs to be verified. I tried to verify it but no link came to my email.. i also tried a real credit card. but now it just says " we cannot accept your payment due to it being fraudulent" what do i do? i just want vip!

Try following this guide to use Paypal, it may help?
How To: Purchase TRiBot Credits & VIP w/ PayPal

Edited by iFluffee

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/4/2016 at 2:07 PM, iFluffee said:

Try following this guide to use Paypal, it may help?
How To: Purchase TRiBot Credits & VIP w/ PayPal

This doesn't help! I know how to purchase the credits.. im not getting a link from tribot that lets me confirm my paypal to be credible... im trying to buy vip and it thinks im using a fraudulent card! help please.... who do i call?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Downloaded the bot but saves as a winrar file, Extracted the file to desktop but nothing there to open the bot, cant see any .exe etc.

 

Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc):

Windows 10

Was it working at an earlier time? (Yes/No): NO

If yes:

Approximately when was it working last?:

What changed?:

What steps can be taken to replicate the issue?:

Screenshots (if relevant): Nothing to show

Bot/Client debug (if relevant):

What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?:  Uninstalled java and re installed, Deleted both system and re downloaded.

Additional information (Provide as much as you can)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Hmm12 said:

Downloaded the bot but saves as a winrar file, Extracted the file to desktop but nothing there to open the bot, cant see any .exe etc.

 

Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc):

Windows 10

Was it working at an earlier time? (Yes/No): NO

If yes:

Approximately when was it working last?:

What changed?:

What steps can be taken to replicate the issue?:

Screenshots (if relevant): Nothing to show

Bot/Client debug (if relevant):

What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?:  Uninstalled java and re installed, Deleted both system and re downloaded.

Additional information (Provide as much as you can)

You must open TRiBot_Loader.jar with Java for it to work properly. The latest Java Development Kit (x86, 32 Bit version) is recommended for optimal use with TRiBot which can be downloaded from this link Java Development Kit Downloads.

After that has been completed, try running this program to fix the .jar file associations and allow TRiBot to run with the latest java http://johann.loefflmann.net/en/software/jarfix/index.html

Alternatively, follow the steps in this thread to manually associate the proper java version with .jar files, and as a result, enable TRiBot to run properly. [PC] How To: Open the TRiBot_Loader.JAR file w/ Java [Pics]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I am trying to use daxHunter and whenever I start the daxHunter bot it bring up the firewall prompt asking me to allow(ussually happens for other scripts and i just allow) but then my bot becomes unresponsive. Anyone heard of this or can help?

I use Mac OSX

Edited by DeadEndSon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Describe the problem:

 have using the client for awhile, but never tried a premiuim script, I used to use Afk sand crab script for 10hr+ without any problems. I decided to purchase Exnightmare zone script and run it, but I noticed it stop running after 30min or so,  recieving this message (The maximum amount of instances for this script has been surpassed. Stopping script (1). Message: 0) 

I contacted the script writer and he told me it is client related problem, not a script error. He also directed me to a post (Common bot / script problems that can be solved by you) in the formus to fix this error but it did not work.

 

 

I followed what the post says, by restarting my pc, and removing all instance through instance manager. but I'm still recieving the message. I updated Java and deleted the client and redownloaded it again. 

Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): Windows 10

Was it working at an earlier time? (Yes/No): No

If yes:

Approximately when was it working last?:

What changed?:

What steps can be taken to replicate the issue?:

Screenshots (if relevant):

I think whenever the client reaches the "expires on" time the script end. but I'm not sure. 

Screen_Shot_2016_11_26_at_7_59_25_PM.png

Bot/Client debug (if relevant):

Quote
  • [20:56:07] Script Started: ExNightMareZone.
  • [20:56:09] 306
  • [20:56:09] Verison 1.714
  • [20:56:09] Slight adjustment to rock cake method to prevent eating past 51hp.
  • [20:56:14] 8
  • [20:56:14] we are sleeping for: 752
  • [20:56:40] we are sleeping for: 868
  • [20:56:50] Need to click absorbs5 times to get 222
  • [20:56:56] Eating rock: 22
  • [20:57:26] Eating rock: 1
  • [20:57:26] we are sleeping for: 2908
  • [20:59:57] Need to click absorbs1 times to get 139
  • [20:59:59] Need to click absorbs3 times to get 294
  • [21:02:48] Need to click absorbs1 times to get 179
  • [21:03:01] Need to click absorbs1 times to get 220
  • [21:03:58] Need to click absorbs1 times to get 213
  • [21:04:29] we are sleeping for: 951
  • [21:08:04] 1 we are sleeping for: 284
  • [21:08:37] Need to click absorbs1 times to get 55
  • [21:08:38] Need to click absorbs1 times to get 149
  • [21:09:43] Need to click absorbs1 times to get 108
  • [21:09:45] Need to click absorbs1 times to get 191
  • [21:09:46] Need to click absorbs2 times to get 283
  • [21:10:03] 1 we are sleeping for: 437
  • [21:11:07] sending dynamic signature update
  • [21:12:00] 1 we are sleeping for: 440
  • [21:12:21] Need to click absorbs1 times to get 206
  • [21:12:22] Need to click absorbs1 times to get 269
  • [21:13:57] 1 we are sleeping for: 397
  • [21:15:58] 1 we are sleeping for: 328
  • [21:17:41] 1 we are sleeping for: 337
  • [21:20:06] we are sleeping for: 2949
  • [21:20:12] 0
  • [21:20:16] 0
  • [21:20:17] we are sleeping for: 556
  • [21:20:34] we are sleeping for: 614
  • [21:20:42] sucessfully withdrew potions
  • [21:20:43] we are sleeping for: 687
  • [21:20:53] we are sleeping for: 685
  • [21:21:01] Need to click absorbs3 times to get 119
  • [21:21:05] Eating rock: 22
  • [21:21:34] Eating rock: 1
  • [21:21:34] we are sleeping for: 3341
  • [21:22:44] Need to click absorbs1 times to get 114
  • [21:25:49] 1 we are sleeping for: 306
  • [21:26:08] sending dynamic signature update
  • [21:26:19] Need to click absorbs1 times to get 55
  • [21:26:20] Need to click absorbs3 times to get 224
  • [21:29:08] Need to click absorbs1 times to get 162
  • [21:29:10] Need to click absorbs1 times to get 223
  • [21:31:02] 1 we are sleeping for: 467
  • [21:33:34] Need to click absorbs1 times to get 83
  • [21:33:35] Need to click absorbs3 times to get 274
  • [21:33:43] we are sleeping for: 752
  • [21:33:52] Need to click absorbs1 times to get 271
  • [21:35:28] 1 we are sleeping for: 351
  • [21:38:11] 1 we are sleeping for: 466
  • [21:39:51] 1 we are sleeping for: 337
  • [21:40:31] Need to click absorbs1 times to get 105
  • [21:40:33] Need to click absorbs2 times to get 216
  • [21:41:08] sending dynamic signature update
  • [21:41:32] 1 we are sleeping for: 441
  • [21:43:04] 1 we are sleeping for: 300
  • [21:44:26] The maximum amount of instances for this script has been surpassed. Stopping script (1). Message: 0
  • [21:44:31] Script Ended: ExNightMareZone.
 

What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?:

I tried all of these :

 I waited 30min then restarted the client.

. I updated my Java to lastest version

- Script and Tribot is on the lastest version 

-Changed the password

-I deleted Tribot, and all of its folders and data.

-Cleaned my PC from any Tribot related files,

- I downloaded JDK. Shutted down my PC for awhile,

-and finally I unblocked everything that interfere with Tribot connection, and I'm still recieving the same error.

Additional information (Provide as much as you can):

-I'm running 1 account

- I'm not using VPN

-running the client on version 9.303_6,

- Exnightmare Zone Script on version 1.714. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
40 minutes ago, bgitch said:

Im having a problem none of my scripts will work! Some the gui's wont load and some i can start but if i can they null and just never start. ANYBODY have ANY suggestions?

RuneScape was updated earlier today so some things are broken in the client. We'll have to wait until TRiLeZ updates it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...