Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

boe123

[ABC2 L10] [FREE][200-500k/h] Boe123's POHplanker

Recommended Posts

8 hours ago, boe123 said:

This shouldn't happen unless jagex added an update. When the butler has planks and you leave the POH at any point, it sends them to the bank. If this still continues to happen, i'll have to rewrite a good portion of my script.

only happened a couple times in 100k od planks

Share this post


Link to post
Share on other sites

From running this script a lot it is anywhere between 120-140 teleports (total 240-280) per hour.

1 hour ago, acquire1 said:

Trying to figure out the profit/hr for this, kinda confusing, howmany times would you have to teleport to cammy/house per hour?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@boe123 hey mate when first going to POH with a load of logs you have to set it all up manually, it calls bulter then clicks on him when chat comes up it just keeps using the logs on the butler which does nothing it needs to not chat to the butler just use logs straight on him... also once you have it set up to do the 26 or 25 logs sometimes the script gets out a random item which in turn breaks script same issue as above...

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, jakcorb said:

@boe123 hey mate when first going to POH with a load of logs you have to set it all up manually, it calls bulter then clicks on him when chat comes up it just keeps using the logs on the butler which does nothing it needs to not chat to the butler just use logs straight on him... also once you have it set up to do the 26 or 25 logs sometimes the script gets out a random item which in turn breaks script same issue as above...

Just updated the script which fixed this issue, and will deposit any accidentally withdrew items :D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, jakcorb said:

@boe123 hey mate only issue happening now is if you lag out or lose connection and end up at house portal outside it wont teleport it will just stand there will  and script breaks

 

@jakcorb This happens becasue as the scripts tries to teleport, the account disconnects and the client tries to click teleport, but ends up terminating. I can try to add a fix to this issue, but it's more of a client issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/9/2017 at 0:51 PM, atrain0009 said:

Tested it with 5k planks. Logged in and found it had died, lost ~200k, but got through 4700 of the planks. Not sure what made it die, didn't have any breaks turned on.

Most likely what happened is you possibly disconnected and logged out. However the bot could have also misclicked on the chest and in the brief second you stepped out you got pked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I ran this bot for 5  minutes with 100k gp and 400ish oak logs and 30 law runs + dust staff.

After a little while it just logs off.

 

I have plenty of oak logs and law runes. I'm starting in camelot bank PvP world.

Not sure what's wrong.

 

After that 5 minutes. I start bot, choose settings, and then it just logs out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Mia Malkova said:

Hi I ran this bot for 5  minutes with 100k gp and 400ish oak logs and 30 law runs + dust staff.

After a little while it just logs off.

 

I have plenty of oak logs and law runes. I'm starting in camelot bank PvP world.

Not sure what's wrong.

 

After that 5 minutes. I start bot, choose settings, and then it just logs out.

I'm not too sure what would cause this. Does the script end or do you just log off? Next time you try to run it let me know how it logs you off

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, boe123 said:

I'm not too sure what would cause this. Does the script end or do you just log off? Next time you try to run it let me know how it logs you off

Hello. It just logs off. I'll be standing next to cammy bank in PvP. Press start and it logs me out.

 

Doesn't happen often, but usually after 30 minutes-ish

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 14 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...