Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

TRiLeZ

TRiBot Release 9.400_2

Recommended Posts

This update includes:

  • Fix broken hooks
  • Fix login bot for the message "No reply from login server. Please wait 1 minute and try again."
  • Fix bug relating to which bot tab is sent human input
  • General#randomLong bug fix involving negative numbers
  • Fix GE API

Please note: There are still some issues with the login bot due to a change in the game mechanisms handling the login screen. We're working on a fix and will upload it when ready.

  • Like 6
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, TRiLeZ said:

This update includes:

  • Fix broken hooks
  • Fix login bot for the message "No reply from login server. Please wait 1 minute and try again."
  • Fix bug relating to which bot tab is sent human input
  • General#randomLong bug fix involving negative numbers
  • Fix GE API

Please note: There are still some issues with the login bot due to a change in the game mechanisms handling the login screen. We're working on a fix and will upload it when ready.

❤️❤️❤️ u da best trilez

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, TRiLeZ said:

This update includes:

  • Fix broken hooks
  • Fix login bot for the message "No reply from login server. Please wait 1 minute and try again."
  • Fix bug relating to which bot tab is sent human input
  • General#randomLong bug fix involving negative numbers
  • Fix GE API

Please note: There are still some issues with the login bot due to a change in the game mechanisms handling the login screen. We're working on a fix and will upload it when ready.

It looks like the update broke LG. Just restarted my TRiBot Loader and now it can't hook onto OSBuddy. Not sure why?

EDIT: Looks like I had to restart the OSBuddy clients. Works fine now!

Edited by coffeedog

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TRiLeZ I used to be able to minimize clients and reduce my cpu usage to about 1/3 of what it would be when it is open/visible in desktop, but now it has the same cpu usage for every client even when it is minimized. Is there a fix on this problem? Is anyone else here having the same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, mike9021 said:

@TRiLeZ I used to be able to minimize clients and reduce my cpu usage to about 1/3 of what it would be when it is open/visible in desktop, but now it has the same cpu usage for every client even when it is minimized. Is there a fix on this problem? Is anyone else here having the same problem?

Turn up your paint delay to save cpu usage

Share this post


Link to post
Share on other sites
36 minutes ago, tarxan said:

Turn up your paint delay to save cpu usage

I have been running for months and this is the first time a minimized client with no account logged in and no script running consumes 14% of my cpu usage it has always averaged around 4% only. Not even disabling graphics would help. My paint delay has always been the same 20ms and I need it that way for the scripts I run.

I have added a picture of the cpu usage of my clients. The first three are running around killing npcs etc, and the highlighted fourth one is a freshly launched minimized client(no running script and no logged in account). This wasn't the case before the update. I need this to be the way it used to before because I need my cpu usage to run other accounts while some of them are on a break. Any help would be much appreciated.

 

cpu usage.PNG

Edited by mike9021
image of cpu usage added

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, H22A4 said:

Looking glass is now a black screen for me after this update. Ive deleted and re installed tribot, osbuddy and java, Still the same issue.

 

3 hours ago, Leonidas said:

Running into the same issue.

 

6 hours ago, coffeedog said:

It looks like the update broke LG. Just restarted my TRiBot Loader and now it can't hook onto OSBuddy. Not sure why?

EDIT: Looks like I had to restart the OSBuddy clients. Works fine now!

I found a fix for the black screen issue. First load a client within Tribot without using LG, then close the client open up a new one and LG should work. Happened to me and this fixed the issue.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

wooot thanks budd for the fix in a short amount of time! you are the best!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

lol 12 minut till update again on osrs xD

hope it wont break the hook

Edited by potype94

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 14 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...