Jump to content

Unofficial TRiBot CLI


Recommended Posts

31 minutes ago, koltipelto said:

@FALSkills   

How can I use the argument to run the delay? Have more than one account, do I have to create a file with all the arguments? I tried to run everything according to the arguments below, and all the screens opened at the same time.

**I changed the name from delay to TribotStarter.

 

I tried diferents scripts, keep doing this: 

  • [18:51:50] Failed to auto-start script "Einstein's Miner" (USER NOT FOUND).

 

  • [18:51:50] Failed to auto-start script "login" (USER NOT FOUND).

 

 

(USER NOT FOUND)
means the account is not in the account manager

Link to post
Share on other sites
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Credits to @Deluxes for his original client launcher which this was built from, and I believe I also took some code from @erickho123's version. I finally got around to writing an auto-updater, so

Got it working good now, Thanks Found this video at youtube that helped me:   Had a error before: I tried at my VPS but get: Please ensure you set your java.home property.

He posted a link to a video that solved it, he needed to set his java home

5 minutes ago, koltipelto said:

@FALSkills  

Concert now working.

But anyway how do I initialize one by one using the delay, using 5 acc or more?

That depends on your operating system.  For windows it would be:
timeout /t 5
to delay 5 seconds.
linux would be:
sleep 5

You can save commands in a .bat file on windows or .sh script on linux

Edited by FALSkills
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
1 hour ago, pudsta19 said:

Will it ever support LG ? I am implementing this now but would be good to know that for future plans 

I don't think so. As far as I am aware, there is no native functionality for loading a Looking Glass client with script parameters (i.e. username, script name, etc).  I have suggested it to developers for the official CLI release.

Unofficial CLI will break with the next official TRiBot update.

Link to post
Share on other sites
On 6/22/2019 at 3:49 AM, FALSkills said:

I don't think so. As far as I am aware, there is no native functionality for loading a Looking Glass client with script parameters (i.e. username, script name, etc).  I have suggested it to developers for the official CLI release.

Unofficial CLI will break with the next official TRiBot update.

So unofficial will break, is there an official one in next update? Or there will be no way to start an instance other than GUI interface ?

Link to post
Share on other sites

 

1 hour ago, FALSkills said:

Link on original post has been updated with current launcher. Let me know if you have any issues.

 

 

After change proxys seem to not work ,

in VIEW- RuntimeInformation 

Proxy: MTIuMTUxLjE4mS4yMTQ=:NTAwmDc=

and client seems to load with incorrent proxy information , so i think tribot client doesn't use proxy ip & password

Edited by maeiaaei
Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, maeiaaei said:

 

 

 

After change proxys seem to not work ,

in VIEW- RuntimeInformation 

Proxy: MTIuMTUxLjE4mS4yMTQ=:NTAwmDc=

and client seems to load with incorrent proxy information , so i think tribot client doesn't use proxy ip & password

Please re-download it and the current version should work as expected.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, pudsta19 said:

This is working flawlessly, thank you so much for posting this same time as the new update, fixes everything I need. It just need 1 tiny addition, accountPassword. So we dont have to add the account to tribot at all in the firstplace

Not going to happen as that would just make me add an account adder to the CLI (which I'm not doing). The account has to be in your account manager for the tribot client to be able to launch the script, othewise you get "User not found" error

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
21 minutes ago, Sin91 said:

Damn :( Pretty amazing how TriBot has no CLI support lol

They're working on it.. Phase One was already released with Client Version 10.17_0. For now, the best way to add mass accounts to the client so you can use this easily is with Fluffees Ulitity https://tribot.org/repository/script/id/3004-fluffees-tribot-utils/

Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Failed4life said:

They're working on it.. Phase One was already released with Client Version 10.17_0. For now, the best way to add mass accounts to the client so you can use this easily is with Fluffees Ulitity https://tribot.org/repository/script/id/3004-fluffees-tribot-utils/

Oh cool, so can we use that Phase One thing or is it only for beta testers?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Our picks

    • What to expect from TRiBot moving forward.
        • Thanks
        • Like
      • 10 replies
    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 39 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 13 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...