Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Jamie

[Premium] JNMZStarter - Automated NMZ Account Creation [CLI Support | 30+ Tasks | 20+ Quests | 10+ Skills | Advanced User Customisation]

Recommended Posts

Update 17/07/2019:

Additions:
- Gertrude's Cat has been added.
- RFD Dwarf has (finally) been added. This includes getting a second rock cake :)

Bug Fixes:

- Few minor ones, but none really worth noting.

 

Happy botting guys ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, eight oh seven said:

Got stuck at the grand tree 

Bot Debug: https://pastebin.com/7N3T9EPs

 

Edit: Took 1.5m out of bank, ran onto karmja and died lol

I can’t see why it withdrew that many coins, I added (or thought I added) a check to all quests that deposits any coins over its required amount. Did you also manage to see how it died? There’s only one path it takes through Karamja and I’m certain it eats there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, HeyImJamie said:

I can’t see why it withdrew that many coins, I added (or thought I added) a check to all quests that deposits any coins over its required amount. Did you also manage to see how it died? There’s only one path it takes through Karamja and I’m certain it eats there.

Only thing i saw it do was grab coins, and tele to karmja. I would have stopped it there, but my young one started acting up. Didnt see how it died, but i also know it didnt grab food

Share this post


Link to post
Share on other sites
56 minutes ago, eight oh seven said:

Only thing i saw it do was grab coins, and tele to karmja. I would have stopped it there, but my young one started acting up. Didnt see how it died, but i also know it didnt grab food

Very odd, there’s no banking code prior to heading to Karamja. All banking is done at the start of the quest. If you can PM me any extra information you think may help find the issue I’d appreciate it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Running on free trial, commenting on small issue when questing:

Witch's House (https://youtu.be/TLsg7Wa-LUA?t=78

If the bot misclicks trying get the key from potted plant or doesn't get the key for some reason, the bot will spamclick the door after without having the key.

Consider adding a failsafe checking if the key is in inventory (I think it was 2409 item id), before proceeding to next step.

Thanks! ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, homm88 said:

Running on free trial, commenting on small issue when questing:

Witch's House (https://youtu.be/TLsg7Wa-LUA?t=78

If the bot misclicks trying get the key from potted plant or doesn't get the key for some reason, the bot will spamclick the door after without having the key.

Consider adding a failsafe checking if the key is in inventory (I think it was 2409 item id), before proceeding to next step.

Thanks! ❤️

It has a failsafe, many actually. It's a bug I've been trying to solve for a while, seems walker related but I'm yet to figure out why. Thanks for the report anywho, I'll keep looking..

3RTv70Q.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • So far using the script, got stuck opening door at witches house, but with manual key retrieval it finished.
  • Just watched it to fight arena, got stuck trying to open door to get to bar for brew.
  • I believe it attempts to safespot but fails which makes you die during fight arena.

 

Will update as it goes.

Edited by zickzucker

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, zickzucker said:
  • So far using the script, got stuck opening door at witches house, but with manual key retrieval it finished.
  • Just watched it to fight arena, got stuck trying to open door to get to bar for brew.
  • I believe it attempts to safespot but fails which makes you die during fight arena.

 

Will update as it goes.

Refer to above for key issue. Reports need to be in the appropriate bug report format or I’ll struggle to find your issues. 

Thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The bot shut down 3 times, died and the script can't finish the quest if I gear up again. This morning I shut it down because I woke up and the bot has been clicking constatly at a gate for hours. Got banned for this. Thanks for a shitty script. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, kokkad said:

The bot shut down 3 times, died and the script can't finish the quest if I gear up again. This morning I shut it down because I woke up and the bot has been clicking constatly at a gate for hours. Got banned for this. Thanks for a shitty script. 

It’s working perfectly for me and the majority of the other 35 minimum users, but it’s a complex script that can malfunction due to the many varieties in which people can run it. In future please post a valid bug report should you experience an issue and I’ll endeavour to fix it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I tried run it again. It had problems when the firemaking part started. So I did the firemaking myself. After this I tried to start it up in G.E. It brings out the items needed for the quest Gertrudes cat. Then it shuts down. Shuts down as soon the last item for the quest is withdrawn from bank. Tried to start the quests in another order but same problem. 

  • [22:12:11] [DaxWalker] Generating path: {"start":{"z":0,"y":3488,"x":3162},"end":{"z":0,"y":3400,"x":3152},"player":{"fletching":1,"strength":1,"agility":25,"construction":1,"farming":1,"fishing":10,"smithing":1,"mining":1,"member":true,"hunter":1,"defence":1,"cooking":10,"varbit":[{"value":0,"key":5087},{"value":0,"key":5088},{"value":0,"key":5089},{"value":0,"key":5090},{"value":0,"key":4895}],"thieving":1,"ranged":1,"prayer":1,"magic":1,"inventory":[{"value":100,"key":995},{"value":3,"key":8007},{"value":1,"key":327},{"value":1,"key":1927},{"value":1,"key":12625}],"runecrafting":1,"herblore":1,"hitpoints":10,"crafting":31,"woodcutting":36,"firemaking":31,"attack":1,"equipment":[{"value":1,"key":1704}],"setting":[{"value":0,"key":176},{"value":0,"key":32},{"value":0,"key":71},{"value":0,"key":273},{"value":0,"key":144},{"value":0,"key":63},{"value":0,"key":179},{"value":0,"key":145},{"value":0,"key":68},{"value":0,"key":655},{"value":0,"key":10},{"value":0,"key":964},{"value":0,"key":399},{"value":0,"key":869},{"value":0,"key":314},{"value":0,"key":794},{"value":0,"key":440},{"value":0,"key":622},{"value":0,"key":131},{"value":0,"key":335},{"value":0,"key":299},{"value":0,"key":896},{"value":0,"key":671},{"value":33554432,"key":810},{"value":0,"key":17},{"value":0,"key":11},{"value":0,"key":347},{"value":0,"key":302},{"value":0,"key":111},{"value":0,"key":116},{"value":0,"key":482},{"value":0,"key":307},{"value":0,"key":165},{"value":0,"key":150},{"value":0,"key":425},{"value":0,"key":365},{"value":0,"key":1630}],"slayer":1}}
  • [22:12:12] [DaxWalker] {"success":false,"code":500,"contents":"{\"timestamp\":\"Jul 23, 2019 8:12:13 PM\",\"status\":500,\"error\":\"Internal Server Error\",\"message\":\"com.google.gson.JsonSyntaxException: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 1 path $\",\"path\":\"/walker/generatePath\"}"}
  • [22:12:12] [DaxWalker] [Error] com.google.gson.JsonSyntaxException: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 1 path $

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, kokkad said:

So I tried run it again. It had problems when the firemaking part started. So I did the firemaking myself. After this I tried to start it up in G.E. It brings out the items needed for the quest Gertrudes cat. Then it shuts down. Shuts down as soon the last item for the quest is withdrawn from bank. Tried to start the quests in another order but same problem. 

  • [22:12:11] [DaxWalker] Generating path: {"start":{"z":0,"y":3488,"x":3162},"end":{"z":0,"y":3400,"x":3152},"player":{"fletching":1,"strength":1,"agility":25,"construction":1,"farming":1,"fishing":10,"smithing":1,"mining":1,"member":true,"hunter":1,"defence":1,"cooking":10,"varbit":[{"value":0,"key":5087},{"value":0,"key":5088},{"value":0,"key":5089},{"value":0,"key":5090},{"value":0,"key":4895}],"thieving":1,"ranged":1,"prayer":1,"magic":1,"inventory":[{"value":100,"key":995},{"value":3,"key":8007},{"value":1,"key":327},{"value":1,"key":1927},{"value":1,"key":12625}],"runecrafting":1,"herblore":1,"hitpoints":10,"crafting":31,"woodcutting":36,"firemaking":31,"attack":1,"equipment":[{"value":1,"key":1704}],"setting":[{"value":0,"key":176},{"value":0,"key":32},{"value":0,"key":71},{"value":0,"key":273},{"value":0,"key":144},{"value":0,"key":63},{"value":0,"key":179},{"value":0,"key":145},{"value":0,"key":68},{"value":0,"key":655},{"value":0,"key":10},{"value":0,"key":964},{"value":0,"key":399},{"value":0,"key":869},{"value":0,"key":314},{"value":0,"key":794},{"value":0,"key":440},{"value":0,"key":622},{"value":0,"key":131},{"value":0,"key":335},{"value":0,"key":299},{"value":0,"key":896},{"value":0,"key":671},{"value":33554432,"key":810},{"value":0,"key":17},{"value":0,"key":11},{"value":0,"key":347},{"value":0,"key":302},{"value":0,"key":111},{"value":0,"key":116},{"value":0,"key":482},{"value":0,"key":307},{"value":0,"key":165},{"value":0,"key":150},{"value":0,"key":425},{"value":0,"key":365},{"value":0,"key":1630}],"slayer":1}}
  • [22:12:12] [DaxWalker] {"success":false,"code":500,"contents":"{\"timestamp\":\"Jul 23, 2019 8:12:13 PM\",\"status\":500,\"error\":\"Internal Server Error\",\"message\":\"com.google.gson.JsonSyntaxException: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 1 path $\",\"path\":\"/walker/generatePath\"}"}
  • [22:12:12] [DaxWalker] [Error] com.google.gson.JsonSyntaxException: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 1 path $

It seems that dax walker is currently broken.

@daxmagex

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 hours ago, HeyImJamie said:

Refer to above for key issue. Reports need to be in the appropriate bug report format or I’ll struggle to find your issues. 

Thanks 

Whats the format? Wasn't really attempting to report though was letting others know where the script might need manual assistance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This seems to be a DaxWalker issue as previously mentioned but I'll post it regardless just to be sure.

All options selected but ordered differently.

Script fails to return to the king after speaking to Hazelmere during The Grand Tree

http://prntscr.com/ojlzry

Client debug (Little to no relevant info): https://pastebin.com/vKjSsqcV

Bot debug: https://pastebin.com/FwM9DKe0

Update: Moving manually off of the isle that Hazelmere is on seemed to fix the issue, so it may be an issue with that area instead. Perhaps navigating the ladder back down was an issue? Not too sure

Other than that small hiccup it's ran for ~4 hours with no other issue :)

Edited by Jackthedon

Share this post


Link to post
Share on other sites

When trying to do either the Fight Arena or Tree Gnome Village and starting from the Grand Exchange, the script attempts to use the spirit tree to travel to the Gnome Stronghold even though Tree Gnome Village hasn't been completed in order to use them and therefore gets stuck.

This account has completed The Grand Tree and I believe that's why this is happening.

When completing The Grand Tree it always travelled via other means such as charter to Port Khazard, but since that has been completed it seems to want to use the spirit trees for everything. I imagine this is a simple error mistaking The Grand Tree for Tree Gnome Village with regards to when spirit trees are enabled for use?

Extra small suggestion: Currently, navigating from the G.E to the gnome stronghold entails teleporting to Falador, running to Port Sarim, chartering to Port Khazard and then running a fair distance to the stronghold. It'd be much quicker to simply use the Amulet of Passage to teleport to The Outpost which is very close to the entrance of the Gnome Stronghold.

If any of this needs clarification feel free to PM.

Update: Just looked into it a little further. Completing The Grand tree does allow use of the spirit tree at the Gnome Stronghold, but none of the others (required by Tree Gnome Village). Which explains the logic of why it wants to navigate there, as it would provide the quickest way to the Tree Gnome Village, however it seems the script is assuming all trees are enabled by completing The Grand tree which isn't the case.

Edited by Jackthedon

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Jackthedon said:

When trying to do either the Fight Arena or Tree Gnome Village and starting from the Grand Exchange, the script attempts to use the spirit tree to travel to the Gnome Stronghold even though Tree Gnome Village hasn't been completed in order to use them and therefore gets stuck.

This account has completed The Grand Tree and I believe that's why this is happening.

When completing The Grand Tree it always travelled via other means such as charter to Port Khazard, but since that has been completed it seems to want to use the spirit trees for everything. I imagine this is a simple error mistaking The Grand Tree for Tree Gnome Village with regards to when spirit trees are enabled for use?

Extra small suggestion: Currently, navigating from the G.E to the gnome stronghold entails teleporting to Falador, running to Port Sarim, chartering to Port Khazard and then running a fair distance to the stronghold. It'd be much quicker to simply use the Amulet of Passage to teleport to The Outpost which is very close to the entrance of the Gnome Stronghold.

If any of this needs clarification feel free to PM.

Update: Just looked into it a little further. Completing The Grand tree does allow use of the spirit tree at the Gnome Stronghold, but none of the others (required by Tree Gnome Village). Which explains the logic of why it wants to navigate there, as it would provide the quickest way to the Tree Gnome Village, however it seems the script is assuming all trees are enabled by completing The Grand tree which isn't the case.

I’ll get back to you on Saturday when I return from my training as I’d like to discuss these points with you. Some are DaxWalker related, some should already be implemented and some I’d like to include. Thanks for the reports, if you want a quicker response while I’m away you can join my discord through my signature and my script support staff will assist you / note your points ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, HeyImJamie said:

I’ll get back to you on Saturday when I return from my training as I’d like to discuss these points with you. Some are DaxWalker related, some should already be implemented and some I’d like to include. Thanks for the reports, if you want a quicker response while I’m away you can join my discord through my signature and my script support staff will assist you / note your points ❤️

No rush, the simple user-side fix for the second issue should be to do Tree Gnome Village before The Grand Tree and that should avoid any hiccup (untested).

Other than the two issues I've mentioned, I've ran an account from lvl 3 through the entire script and it's worked incredibly well!

Edited by Jackthedon
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I'm sure it's because of the update today but I bought your script and it is crashing on startup. Sometimes it will make it to GE then just crash. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
20 minutes ago, Jackthedon said:

I'm running it as we speak, no issues on my end

I wonder what I'm doing wrong. Tried it again, just crashes again at GE. Thanks for the heads up that it's on my end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just noticed what seems to be a bug when navigating to start the Sea Slug quest: http://prntscr.com/ok2325

It just seems unable to click the Ardougne option, which is strange because I ran this yesterday without running into the issue. ?‍♂️

Bot Debug: https://pastebin.com/LPXxZj7Z

Pausing, clicking Ardougne manually and unpausing allowed it to continue from there and bypass the issue as a temp fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Jackthedon said:

Just noticed what seems to be a bug when navigating to start the Sea Slug quest: http://prntscr.com/ok2325

It just seems unable to click the Ardougne option, which is strange because I ran this yesterday without running into the issue. ?‍♂️

Bot Debug: https://pastebin.com/LPXxZj7Z

Pausing, clicking Ardougne manually and unpausing allowed it to continue from there and bypass the issue as a temp fix.

I don’t remember that Ardy option ever being there.. was it added with today’s update?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Haha
        • Like
      • 9 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
      • 15 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Haha
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...