Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DISCONTINUED - EzQuester v1


Recommended Posts

2 hours ago, FALSkills said:

Issues with Witch's Potion and the Combat Handler should be resolved.  I am 100% certain on Witch's Potion, I am testing the Combat Handler now/shortly.

Thanks for your patience.

awesome just saw that it should be resolved.  i will test again in a bit, may stay up tonight to test them.  If you want me to do any tests of your scripts for bugs let me know which ones and i will post proper bug reports, and which quests for this bot you want me to try out.  

Link to post
Share on other sites
  • Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Script discontinued.   

Please use the requested bug report format. It thinks you are missing an item but I can't figure out which item without checking the report format.  Try also using the "purchase" argument to get it to

Thank you for working on this,while it may be leaving 😭 I'll always remember how much time you saved my main 😭 if i ever meet you I'll buy u a beer 😭 have a good one 

Posted Images

3 hours ago, FALSkills said:

Issues with Witch's Potion and the Combat Handler should be resolved.  I am 100% certain on Witch's Potion, I am testing the Combat Handler now/shortly.

Thanks for your patience.

Doesn't seem to have fixed the issue with the Combat Handler unfortunately, well it didn't for Grand Tree anyways

Link to post
Share on other sites

Bug Report Format:
Argument used:  

Purchase;usedueling;useglory;usecombatbrace;staminacount:2;staminapurchasecount:8;stamina;witchspotion;impcatcher;doricsquest;witchshouse;waterfall;vampireslayer;treegnomevillage;fightarena;cooksassistant;druidicritual;blackknightsfortress;recruitmentdrive;plaguecity;biohazard;hazeelcult;endatge;mousespeed:150

Screenshot/gif (including paint): 7092568fa4d18414cc7160150ac9dadf.png
https://gyazo.com/7092568fa4d18414cc7160150ac9dadf
^got screenshot after script crashed im sorry about that
Bot debug (txt file or pastebin link): i have, but the notepad text file was 1+ mb and would not upload.  Can email or any other way, just let me know how
Client debug (txt file or pastebin link): attatched a file
Any additional info to provide: Basically the bot was starting up black knights foretress quest at the ge getting supplies, and failed 5+ times getting the supplies on 80% of my accounts crashing the script.  

client debug.txt

Link to post
Share on other sites

Argument used: 

  • [18:40:00] Arguments: weaponname:Dorgeshuun crossbow;purchase;vampireslayer;foodname:Lobster;mousespeed:200;minsleep:250;maxsleep:500


Screenshot/gif (including paint):

https://gyazo.com/c7b4601eb6ab9c9efe48d04499894208

https://gyazo.com/fe1d94b0b102a08de686624abe362e51


Bot debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/9PQSPRWx


Client debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/1qP3bgEz


Any additional info to provide:

It seems to get stuck during the chat with Dr Harlow on the Vampire Slayer quest

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, dodgedave said:

Argument used: 

  • [18:40:00] Arguments: weaponname:Dorgeshuun crossbow;purchase;vampireslayer;foodname:Lobster;mousespeed:200;minsleep:250;maxsleep:500


Screenshot/gif (including paint):

https://gyazo.com/c7b4601eb6ab9c9efe48d04499894208

https://gyazo.com/fe1d94b0b102a08de686624abe362e51


Bot debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/9PQSPRWx


Client debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/1qP3bgEz


Any additional info to provide:

It seems to get stuck during the chat with Dr Harlow on the Vampire Slayer quest

Can you please tell me if one of those chat options proceeds the quest?  The only chat options I've ever had for that part are:

DR_HARLOW_CHAT = new String[]{"Morgan needs your help!"};

Or maybe the Stake is in the bank? Let me know.

Edited by FALSkills
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, FALSkills said:

Can you please tell me if one of those chat options proceeds the quest?  The only chat options I've ever had for that part are:

DR_HARLOW_CHAT = new String[]{"Morgan needs your help!"};

Or maybe the Stake is in the bank? Let me know.

I proceeded with the chat, gave him the beer, but the dialogue loops. The stake seemed to be in the bank, that could be the reason?

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, dodgedave said:

I proceeded with the chat, gave him the beer, but the dialogue loops. The stake seemed to be in the bank, that could be the reason?

Yes it is just looking for the stake.

 

edit: script will now retrieve stake from bank upon discovering that Dr. Harlow won't give them a new one.

Edited by FALSkills
Link to post
Share on other sites

argument: Purchase;usedueling;useglory;usecombatbrace;staminacount:2;staminapurchasecount:8;stamina;witchspotion;doricsquest;impcatcher;witchshouse;waterfall;vampireslayer;treegnomevillage;fightarena;cooksassistant;druidicritual;blackknightsfortress;recruitmentdrive;plaguecity;biohazard;hazeelcult;xmarksthespot;xskill:agility;endatge;mousespeed:150

screenshot (bot ended before i saw): 3dcb56205dd4cc86071a8bba1072dde7.png
https://gyazo.com/3dcb56205dd4cc86071a8bba1072dde7

client debug: https://pastebin.com/EtnWTt0U

bot debug: https://pastebin.com/JpfTD4kX

more info: bot crashes getting quest items to start druidic ritual after completing many before.  client debug says before script ends as posted above.  

  • [00:23:48] Missing item: Rat meat
  • [00:23:48] We have failed the previous task: DruidicRitual
Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Androbolic said:

argument: Purchase;usedueling;useglory;usecombatbrace;staminacount:2;staminapurchasecount:8;stamina;witchspotion;doricsquest;impcatcher;witchshouse;waterfall;vampireslayer;treegnomevillage;fightarena;cooksassistant;druidicritual;blackknightsfortress;recruitmentdrive;plaguecity;biohazard;hazeelcult;xmarksthespot;xskill:agility;endatge;mousespeed:150

screenshot (bot ended before i saw): 3dcb56205dd4cc86071a8bba1072dde7.png
https://gyazo.com/3dcb56205dd4cc86071a8bba1072dde7

client debug: https://pastebin.com/EtnWTt0U

bot debug: https://pastebin.com/JpfTD4kX

more info: bot crashes getting quest items to start druidic ritual after completing many before.  client debug says before script ends as posted above.  

  • [00:23:48] Missing item: Rat meat
  • [00:23:48] We have failed the previous task: DruidicRitual

That has been fixed in the latest update, thanks for the report.

Link to post
Share on other sites

Argument used: 

 weaponname:dorgeshuun crossbow;purchase;restlessghost;animalmagnetism;staminapurchasecount:5;staminacount:5;useglory;foodname:Lobster;mousespeed:200;minsleep:250;maxsleep:500 (Use Last Account)'


Screenshot/gif (including paint):

https://gyazo.com/7fc13d7ebef8ef65aa254b9279eed4aa

https://gyazo.com/95ccf442fc33a9471984887ca3d0456e


Bot debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/fMP1J0WM


Client debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/HEiYwJLS


Any additional info to provide:

Doesn't appear to start the Priest in Peril quest, even with all items in the bank. The status switches from MANAGING_COMBAT to NULL

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, dodgedave said:

Argument used: 

 weaponname:dorgeshuun crossbow;purchase;restlessghost;animalmagnetism;staminapurchasecount:5;staminacount:5;useglory;foodname:Lobster;mousespeed:200;minsleep:250;maxsleep:500 (Use Last Account)'


Screenshot/gif (including paint):

https://gyazo.com/7fc13d7ebef8ef65aa254b9279eed4aa

https://gyazo.com/95ccf442fc33a9471984887ca3d0456e


Bot debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/fMP1J0WM


Client debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/HEiYwJLS


Any additional info to provide:

Doesn't appear to start the Priest in Peril quest, even with all items in the bank. The status switches from MANAGING_COMBAT to NULL

You need to spell the weapon exactly as the item is called.  Your argument doesn't have it capitalized.

Link to post
Share on other sites

when fighting certain bosses that is one player, can you add in world hopping if that monster is already in combat?  i forgot to report this earlier, it just keeps spam clicking until the monster is ready for combat and can sort of look bot like.  i am doing another run right now so will let you know which possible bosses it can get stuck on if i find it.  this isn't very serious, rare occurence but does happen every so often. also possible to add a setting so it remembers what it was wearing at quest start and reequip when it can?  trying to have the bots look less noticeable

Edited by Androbolic
Link to post
Share on other sites
On 2/13/2020 at 3:01 PM, FALSkills said:

That has been fixed in the latest update, thanks for the report.

I just ran the script again and it got stuck withdrawing items for druidic ritual saying the same error code i posted above.  also, for tree gnome village quest during the khzazard warlord fight, can you add something to worldhop if another player is fighting the khazard warlord so it does not keep spam clicking until its your turn to fight?

Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Androbolic said:

I just ran the script again and it got stuck withdrawing items for druidic ritual saying the same error code i posted above.  also, for tree gnome village quest during the khzazard warlord fight, can you add something to worldhop if another player is fighting the khazard warlord so it does not keep spam clicking until its your turn to fight?

I just ran the repository version of Druidic Ritual and it is able to purchase and withdraw items perfectly fine.  Please report the issue using the bug report format if you are experiencing issues.

Khazard warlord fight already has a handler for if another player is fighting the warlord.  It idles until they finish.  It checks in multiple ways: if the Khazard warlord is targeting an enemy, it checks if your player is that target.  It also checks if another player is currently targeting the warlord.  Not sure what you are talking about with spam clicking.  It is already configured to hop too.  Once it has been waiting for 100 script loops, it will hop to a new world if still unable to fight the warlord.

Link to post
Share on other sites
10 hours ago, FALSkills said:

I just ran the repository version of Druidic Ritual and it is able to purchase and withdraw items perfectly fine.  Please report the issue using the bug report format if you are experiencing issues.

Khazard warlord fight already has a handler for if another player is fighting the warlord.  It idles until they finish.  It checks in multiple ways: if the Khazard warlord is targeting an enemy, it checks if your player is that target.  It also checks if another player is currently targeting the warlord.  Not sure what you are talking about with spam clicking.  It is already configured to hop too.  Once it has been waiting for 100 script loops, it will hop to a new world if still unable to fight the warlord.

running druidic again soon to test if it crashes or not, i tried client of kourend it has nothing show up in the client debug / bot debug.  Talks to Veos and does not start the quest

d6642866f30dd4cf602c6bc12cb7e444.png
https://gyazo.com/d6642866f30dd4cf602c6bc12cb7e444

Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Androbolic said:

running druidic again soon to test if it crashes or not, i tried client of kourend it has nothing show up in the client debug / bot debug.  Talks to Veos and does not start the quest

d6642866f30dd4cf602c6bc12cb7e444.png
https://gyazo.com/d6642866f30dd4cf602c6bc12cb7e444

If you used the bug report format then I would have all information I need to fix this.  Unfortunately you did not use it.  I am fairly certain that I already have this fixed locally and am pushing the updated daxwalker folder.  

Please please please always use the bug report format, saves me from having to ask for additional information or having to bring an acc to simulate the issue (your issue is that you completed X marks the spot first, which generates unique dialogue)

Link to post
Share on other sites

Argument used: 

useglory;mousespeed:150;minsleep:100;maxsleep:500;naturespirit
Screenshot/gif (including paint):

NEKkTli.png
Bot debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/xQzUGKRv
Client debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/GQdg7Wvh
Any additional info to provide:

 

Started nature spirit, opens bank and then spins forever with these errors.

Link to post
Share on other sites
8 hours ago, tofurocks said:

Argument used: 

useglory;mousespeed:150;minsleep:100;maxsleep:500;naturespirit
Screenshot/gif (including paint):

NEKkTli.png
Bot debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/xQzUGKRv
Client debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/GQdg7Wvh
Any additional info to provide:

 

Started nature spirit, opens bank and then spins forever with these errors.

Should be fixed.

Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, ForkParty said:

Issue with biohazard, stuck in falador with the bank open. Not sure how to get the debugging info, if i figure it out ill edit my post.

I can't really do anything with that information. Please follow the bug report format:
Bug Report Format:
Argument used: 
Screenshot/gif (including paint):
Bot debug (txt file or pastebin link):
Client debug (txt file or pastebin link):
Any additional info to provide:

Link to post
Share on other sites

Still getting the same issue on nature spirit.
Argument used: purchase;useglory;mousespeed:150;minsleep:100;maxsleep:500;naturespirit

Screenshot/gif (including paint):

image.thumb.png.e3b7b9e285b5651e53cb0e1a13469211.png
Bot debug (txt file or pastebin link):

 

  • [21:22:20] TRiBot 10.23.0 loaded. (1.8.0_241:C:\Program Files\Java\jre1.8.0_241)
    [21:22:20] Loading human mouse movement data.
    [21:22:21] Successfully loaded human mouse data.
    [21:23:53] C:\Users\dankmemes\AppData\Roaming\.tribot

     

Client debug (txt file or pastebin link):

https://pastebin.com/Rgvdh4t2
Any additional info to provide:

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Our picks

    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 37 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 10 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...