Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sign in to follow this  
mjdge

[SOLVED] RandomInterfaceName.getText() not working

Recommended Posts

So I can run the command to get the text from the interface, and I can print to console, when I print to console I have copy pasted the text to then put it into an if statement:

String test = RandomInterfaceName.getText()

if (test == "Text that it prints in console that is literally the exact same" {

Do something

}

However it never says the if statement is correct, is it due to a formatting error in my code or in my text? Any help greatly appreciated

Edited by mjdge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By BottingTom
      [SOLVED] Disabling antiban has fixed this.
      My script functions 95% of the time, at the time the bug occurs the script is often sleeping whilst awaiting a smithing task to be completed. it occurs seemingly without cause, even after already having banked and smelted multiple times, there is no pattern that i can observe. when it does occur, the script doesn’t end but the below bot debug is produced multiple times in quick succession. lastly the camera is automatically re-positioned to focus in on the "Bank booth" which is a) already visible b, I’m not sure why it is being executed during a period of time that the script should be idle and c, i don't have anything in my script to reposition the camera on said object.
      https://pastebin.com/yNbmL5w5
       
      Any  help would be greatly appreciated
       
      my code related to the bank booth (first attempt at a script be gentle)
       

       
    • Guest
      By Guest
      Hello I am new to scripting and have recently begun making my own personal scripts for activities that have no good paid bots. I have been having problems in the script I'm currently working on with a bug that occurs when the tribot client moves my camera, causing the objects that need to be clicked to overlap/it starts clicking the wrong thing etc etc. 

      Now I'm fully aware that this isn't a problem with tribot or the antiban but most likely it has to do with my noobiness and lack of experience in programming.

      The camera angle it turns to always happens around the same time and turns to the same angle every time (doesn't appear to be random)
      I have not added any manual abc2 or camera changes inside of my script, whatever is causing this to happen is built into tribot.
      The first solution that came to mind was to try and disable camera rotation all together but I can't figure out a good way to do this and I have also read that if the script requires the camera to be in a certain angle I am doing something wrong.
      The optimal solution I am now looking for is how can I adapt the script to still work when the camera is rotated by tribot.
      There are still other bugs I am working through but this one in particular I have no clue how to begin to fix it. Please remember I am super new to this and some things that should be obvious I may be oblivious to. I am learning a lot every day and am having a lot of fun with scripting
    • Guest
      By Guest
      So I've verified my email address to pay with Paypal, however when I check out it gives me this message " Please verify the ownership of your PayPal account email address. ", even though literally one line below that message, it has the same email listed as verified.
      Any ideas? I can't pay with credit card or bitcoins.
       
      Thanks in advance.
       
      EDIT: I verified another email on the Paypal account and the transaction went through.
  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 14 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...