Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

GeniuSTuT


Do u wan me keep the arguments or make a GUI   

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

1 hour ago, ikkeflikkeri said:

Hello, I've noticed this script just broke with the latest runescape update.
It gets stuck trying to open the options tab and outside the first house it walks in the wrong direction.
It would be fantastic if you could fix these issues.

Thanks alot!

will fix it soon thanks for reporting 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

This is my new script for TutIsland just wrote it so its is still beta but i tested on 25 account  and all went great and still 0 ban after 40 hours so IDK about ban rate .... DONT FLAME IF YOU GOT BA

❤️❤️❤️❤️ no it isnt the first 

You know what, I may have been wrong tbh. When I was using tribots tut scripts the client was kind of broken because of the winter updates. Those could have broken the tut scripts.   But yea if y

Posted Images

Script Rewrote :

1-100% bug free

2-It now use custom pathing to reduce ban rate

3-It will turn music off toggle roof off

4-It wont wait for dax key to be empty so no need to use your own key

5-Added some improvement to naming system

6-Improved ABC

                                               LMK of any other improvements i can add or suggestions

                                                                                             thanks for using my scripts ^_^Safe Botting All                  

Link to post
Share on other sites

Do I have to set my client up in a specific way for this script? I noticed after the latest update it just clicks the first guy over and over ( so I help it by going through the first set of questions and then it recovers and clicks options etc ), but then gets stuck again looking where to go and seems to right click randomly around the place. One client managed to get to the fishing part but then gets stuck soon after, again just clicking the npc over and over.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, digitest said:

Do I have to set my client up in a specific way for this script? I noticed after the latest update it just clicks the first guy over and over ( so I help it by going through the first set of questions and then it recovers and clicks options etc ), but then gets stuck again looking where to go and seems to right click randomly around the place. One client managed to get to the fishing part but then gets stuck soon after, again just clicking the npc over and over.

script updated now working perfect 

Link to post
Share on other sites

How did you guys get on? I'm having the same issue. If I start a new account it has issues clicking the first npc constantly, if I start an account that is mid way through then it clicks randomly around to walk places. Is the script limited to only starting from the beginning? or should it be able to pick up midway through also?

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, digitest said:

How did you guys get on? I'm having the same issue. If I start a new account it has issues clicking the first npc constantly, if I start an account that is mid way through then it clicks randomly around to walk places. Is the script limited to only starting from the beginning? or should it be able to pick up midway through also?

should be able to pick from any where and the issues should be fixed 

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ikkeflikkeri said:

This new version is really great, have used it on a lot of accounts.
But sometimes they get stuck in this stage below, what does this mean? It just waits there forever.

image.png.53dd1174f2170c4b704f0122246847f7.png

this mean that there is a antibot chat appeared that need to be click and i see in the image that the script is trying to click it but can u hide the paint and show me the message that is there 

Link to post
Share on other sites
15 hours ago, Dentist said:

this mean that there is a antibot chat appeared that need to be click and i see in the image that the script is trying to click it but can u hide the paint and show me the message that is there 

I tried to do that, but the hide button wasn't working for me.
Otherwise I would have also taken a screenshot from that.
I"ll try again next time.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Dentist- 

First off I want to thank you for an amazing script! For a new boter like myself, I am facing many challenges and learning curves and your script has made it easy in regards to completing tutorial island for my new accounts! I hope you continue to work on it based on peer feedback and it seems you are willing by looking back in this thread. 

I would like to inform you of an issue I'm having at the rat area. It seems after the rat is killed via melee, the bot runs back to the guide but is unable to find him. This would normally start the ranged tutorial. I haven't taken a picture yet, but I can provide one if needed because it happened every time out of 15 of my first accounts. 

I also have 2 to 3 other learning curves when it comes to starting a farm if you or anyone else is willing to listen and point me in the right direction. I plan on being a very active member here and hope to provide content in the future! Gotta start somewhere though. 

Thank you sir!

 

Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, cannedsplam said:

Dentist- 

First off I want to thank you for an amazing script! For a new boter like myself, I am facing many challenges and learning curves and your script has made it easy in regards to completing tutorial island for my new accounts! I hope you continue to work on it based on peer feedback and it seems you are willing by looking back in this thread. 

I would like to inform you of an issue I'm having at the rat area. It seems after the rat is killed via melee, the bot runs back to the guide but is unable to find him. This would normally start the ranged tutorial. I haven't taken a picture yet, but I can provide one if needed because it happened every time out of 15 of my first accounts. 

I also have 2 to 3 other learning curves when it comes to starting a farm if you or anyone else is willing to listen and point me in the right direction. I plan on being a very active member here and hope to provide content in the future! Gotta start somewhere though. 

Thank you sir!

 

glad u liked it should be fixed now lmk if it still bugs for u 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Did run this script on 4 new accounts :) Was working smooth and fast, but had to babysit because every time when the bot tries to click the "instructor before going down the ladder to mining area", it cant understand that the interface is up. I guess you need to update the ID's or something. All over all pretty fast and good script!

Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Slakan said:

Did run this script on 4 new accounts :) Was working smooth and fast, but had to babysit because every time when the bot tries to click the "instructor before going down the ladder to mining area", it cant understand that the interface is up. I guess you need to update the ID's or something. All over all pretty fast and good script!

They must have changed interface id will fix later on today 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Our picks

    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 38 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 10 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...