Jump to content

Netami's Runecrafter [Abyss] [ZMI] [Pouch gathering] [Death walking] [Restocking] [Muling]


Recommended Posts

3 hours ago, Netami said:

Hey, version 1.22 I released about 10 hours ago should have patched this rune pouch thing at ZMI, not sure if you were running that version or not, but make sure your bank is filled in a way so it can't deposit needed items when it uses the Deposit All button as well.

I can definitely add the other combination runes soon, shouldn't take too long!

Its working now, but for higher pings in the world, the bot detects no ess after 2 or 3 runs aft the bot fail to withdraw the ess n the bot jus stops aft ess runs out. able to increase the time for detection when withdrawing ess and also when emptying the pouches at the altar, the bot empties the pouch too fast n for higher ping users the bot just tele b4 the pouch gets emptied properly. 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Welcome to the thread for Netami's Runecrafter! Support/discussion discord link: https://discord.gg/aacD5Th GET IT HERE: https://tribot.org/repository/script/id/3493   Over the pas

Haha I just noticed this, thanks!

have you noticed pouches not working properly

5 minutes ago, Netami said:

I'll see if I can get with Todd and found out why this is, thanks

Awesome. Also it doesn't empty all of the pouches.
There is still a couple left in the large pouch.

When banking at ZMI it often seems to just sit there for about a min or two before doing anything.

Edited by Argy
Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, Netami said:

I believe this is due to the outside LG bug for interfaces/banking (Link) - I've requested the patch applied to TRiBot 11 also be applied to the current client (Link) - you may be able to use TRiBot 11 with LG and have it work.

Also can you have it disable the right click when it's getting the pouches from the bank. It makes no sense for it right click withdraw them when there are only one of each of the pouches.
I am guessing that the changes have not been pushed yet for it since the script still does not work with the beta version.

Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Argy said:

Also can you have it disable the right click when it's getting the pouches from the bank. It makes no sense for it right click withdraw them when there are only one of each of the pouches.
I am guessing that the changes have not been pushed yet for it since the script still does not work with the beta version.

I'll change the pouch withdrawal, it's probably because the script sets withdrawing to "All" and there's only 1 of each pouch.

I did push the update, it is working on my local machine on TRiBot 11. If you'd like to join my discord server linked on the original post I'd be happy to help you troubleshoot this
ulPbZht.png

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Netami said:

I'll change the pouch withdrawal, it's probably because the script sets withdrawing to "All" and there's only 1 of each pouch.

I did push the update, it is working on my local machine on TRiBot 11. If you'd like to join my discord server linked on the original post I'd be happy to help you troubleshoot this
ulPbZht.png

That would be awesome.

Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, lncreased said:

Hi, first of all very nice script. I've just come back to rs and this is one of the first scripts I've bought and it's running great. I was just wondering if there was some condition that needs to be met in order for the bot to repair rune pouches as it doesn't seem to be doing it. Thanks in advance :)

Hey, which method/settings are you using (mainly if NPC Contact repair is enabled - or if you're using Abyss)

Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Our picks

    • Support for the gradle launcher is being dropped. Read more about the new launcher here.
        • Like
      • 8 replies
    • What to expect from TRiBot moving forward.
        • Thanks
        • Like
      • 11 replies
    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 40 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 13 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...