Jump to content

Auth0 Login (Updates)


Recommended Posts

Hi everyone,

I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

What does this mean for me?

  • If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.
  • If you haven't logged in via our new login yet,
    • Try logging in with your forums email address and the last password you used
    • If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      image.png.a07e139f69045410d4e95f3037f64e87.pngimage.png.7d4fc1bfaa2b77b958a6bd9cbb72d726.png
      • Follow the instructions to reset your password
         
  • Like 1
  • thonking 1
Link to post
Share on other sites
On 8/16/2020 at 2:25 AM, spawn2000 said:

can you fix your damn client please, im paying money for shit i can't use

What issue are you hitting when you try to login? Are you using your email address or your username?

 

1 hour ago, zoxie said:

THIS, honestly what a garbage ass decission to implent such dumb ass shit, i'm really tilted 

Are you hitting any issues with logging in? If so, is there anything I can help you with?

Link to post
Share on other sites

I've noticed some users have been having troubles logging in because their email has not been verified. I've added a rule to automatically resend verification emails when users try to login with an unverified email.

Please send either myself or @Fluffee a message on Discord if you continue to experience problems logging in.

My Discord: TRiLeZ#8944
Fluffee's Discord: Fluffee#9509

Link to post
Share on other sites
On 8/13/2020 at 4:02 PM, TRiLeZ said:

Hi everyone,

I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

What does this mean for me?

  • If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.
  • If you haven't logged in via our new login yet,
    • Try logging in with your forums email address and the last password you used
    • If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      image.png.a07e139f69045410d4e95f3037f64e87.pngimage.png.7d4fc1bfaa2b77b958a6bd9cbb72d726.png
      • Follow the instructions to reset your password
         

I've been using the client with no issues until today. I restarted my PC and my user and pass was not automatically in the client login anymore.. now when I enter it says it's invalid. My auth0 is connect and active in my profile settings. I tried using my e-mail ro login and also tried resetting my password but it told me I can't reset my password right now..? Any solutions?

Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, Anabolic_Bot said:

I've been using the client with no issues until today. I restarted my PC and my user and pass was not automatically in the client login anymore.. now when I enter it says it's invalid. My auth0 is connect and active in my profile settings. I tried using my e-mail ro login and also tried resetting my password but it told me I can't reset my password right now..? Any solutions?

I see you've successfully logged into the client using your email 38 minutes ago. Please let me know if you have further problems.

Link to post
Share on other sites
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

been using Tribot since 2013 (?) i am not a frequent user nor player of runescape but sometimes ill get back to botting and or playing. However this new update you rolled out literally SUCKS. navigating around the page is a living hell.. Also lost my main account cannot login to it however i do (?) invalid password cannot recover. Had a f''''ing hell just creating this account. every time i try to register it would "work" to eventually not working. my user wasnt registered in any way. 

I managed to create an account by pressing on some external link like "do you want to post on forums login or create account" just pressing the regular login > create new account wouldn´t work. 

Considering how complicated and F''''ed up everything has become i am thinking of going to *another bot* or anything similar tribot seems more over complicated than ever and not really for the better.

Edited by Einstein
No advertising for other platforms please.
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Our picks

    • We've heard your complaints - the TRiBot API could be much easier to use. We've been dedicating our time to improving the scripter experience here and spent the past year working on a new and improved API - the TRiBot Script SDK.

       

      The TRiBot Script SDK is an easy-to-use library for building TRiBot scripts. It is the recommended approach to building scripts moving forward over the old TRiBot API. It contains all the core things you need to build a script, and a ton of additional helpful stuff to get you using your scripts quicker. See the documentation section for everything offered, and check out the brief overview link too.

       

      The SDK was announced in preview here:

       

      It is now officially released. The official release guarantees we will support backwards compatibility for some period of time. See the 'backwards compatibility' section below for more info.

       

      How to use:

      There is multiple options, listed in the order they are recommended.

      1) Use the gradle template mentioned below

      2) Obtain through gradle

      Add this dependency: api("org.tribot:tribot-script-sdk:+")

      Add this repository: maven("https://gitlab.com/api/v4/projects/20741387/packages/maven")

      3) Take from your local filesystem in your .tribot/install folder. For example, on windows, you'd find it at "C:\Users\[user]\AppData\Roaming\.tribot\install\tribot-client\lib\tribot-script-sdk-[version].jar"

       

      Documentation:

      Java docs: https://runeautomation.com/docs/sdk/javadocs/index.html?overview-summary.html

      Kotlin docs: https://runeautomation.com/docs/sdk/kdocs/index.html

       

      Backwards compatibility:

      We will be following a deprecation schedule whenever we perform a possible breaking change. We will deprecate the respective methods or classes and announce it in a topic. It will remain deprecated for some period of time (weeks or months), and then removed. This will give you time to fix anything, if we need to make a breaking change.

       

      Gradle template:

      Easily build scripts with a new pre-configured scripting gradle template

       

      Users of the current API:

      There is no plans to remove TRiBot API. It will still be available. However, non-critical bugs probably won't be fixed. The SDK does depend on some of the API so fixing some things in the SDK will indirectly fix the API. However, bugs that have existed in the API for awhile will likely not be fixed. It's recommended to use the SDK moving forward. Let us know if there's something the SDK is missing.

       

      Brief overview of the changes:

       

      Bug reports:

      Post bug reports in the bug reports section of the forums

       

       

      Let us know what your thoughts are! If you have questions, feel free to ask below or in discord.

       
      • 0 replies
    • Support for the gradle launcher is being dropped. Read more about the new launcher here.
      • 8 replies
    • What to expect from TRiBot moving forward.
        • Like
      • 11 replies
    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
      • 40 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Haha
        • Like
      • 13 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...