Jump to content

Recommended Posts

This script support :

1-Plague City

2-Biohazard

3-Underground Pass

4-Regicide

 

Requirements:

51+ agility

25+ range 

13+ magic 

 

Script is found here:

https://tribot.org/collections/osrs-scripts/products/oneclickregicide

 

Please suggest any thing u wan me change or add i am open to all suggestions.

  • Like 4
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
2 hours ago, [email protected] said:

Hey, so i'm new here. I purchased it, and ran the bot. It had some hiccups, but with a bit of babysitting it worked great. Did i just pay $20 to complete the quest on one account? I can't seem to get the script to run on another account...

it seems u are using tabs that is why fluffee is working on a fix i believe it is pending fix 

glad u figured it out though 

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
On 1/2/2021 at 11:27 PM, ericrock13 said:

while running it teleports me to ge opens bank and just clicks by the search button and to the right of the empty inv button repeatedly . nothing else. what do I need to change for this to work?

From what u said it seems like your deposit gear Button is disabled 

enable it from bank setting and it should work fine 

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Script is stuck on Walking to big spider step in Underground Pass mate, just sits there rotating the camera aimlessly. I tried helping it along a bit to see if it would figure it out but that didn't work and stopping/restarting script just makes it go back to the GE and start giving the error again.

https://gyazo.com/6c5d772108203bbf06c859185cdcff84

Edited by wtbzulrah
Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, wtbzulrah said:

Script is stuck on Walking to big spider step in Underground Pass mate, just sits there rotating the camera aimlessly. I tried helping it along a bit to see if it would figure it out but that didn't work and stopping/restarting script just makes it go back to the GE and start giving the error again.

https://gyazo.com/6c5d772108203bbf06c859185cdcff84

answered on discord 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Bot gets stuck when buying a short bow. Just keeps typing in short bow in GE, selecting the regular short bow and exiting out of GE screen. Keeps doing it over and over again. 

EDIT: It's actually doing that with everything it's trying to buy now. It bought everything up until the spade fine and now it just keeps closing out the GE re-opening and so on.

 

  • [19:01:28] TRiBot 12.0.10 loaded. (15.0.1:C:\Users\acr00\Desktop\Tribot\jre)
  • [19:01:28] Global Font Set
  • [19:01:28] TRiBot GUI is ready.
  • [19:01:28] Settings Applied
  • [19:01:28] Loading human mouse movement data.
  • [19:01:29] Successfully loaded human mouse data.
  • [19:01:32] Starting external client: [C:\Users\acr00\Desktop\Tribot\jre\bin\java.exe, --patch-module, java.base=C:\Users\acr00\AppData\Local\Temp\lg-patch-12776590247009410081.jar, -jar, "C:\Users\acr00\Downloads\OpenOSRS.jar", --stable]
  • [19:01:46] OpenOSRS users take notice: you must have the GPU plugin disabled. Otherwise, the client will crash.
  • [19:01:47] return code: 102
  • [19:06:40] [DaxWalker] Generating path: {"requests":[{"start":{"z":0,"x":3212,"y":3424},"end":{"z":0,"x":3164,"y":3487}},{"start":{"z":0,"x":2443,"y":3083},"end":{"z":0,"x":3164,"y":3487}}],"player":{"fishing":48,"fletching":30,"hunter":9,"mining":60,"magic":94,"varbit":[{"value":0,"key":192},{"value":0,"key":199},{"value":0,"key":357},{"value":0,"key":2310},{"value":1,"key":2328},{"value":0,"key":3741},{"value":0,"key":4538},{"value":0,"key":4566},{"value":0,"key":4885},{"value":300,"key":4895},{"value":1,"key":4897},{"value":0,"key":5087},{"value":0,"key":5088},{"value":0,"key":5089},{"value":0,"key":5090},{"value":0,"key":5810}],"woodcutting":56,"thieving":53,"inventory":[{"value":51008,"key":995},{"value":1,"key":8007}],"ranged":96,"crafting":61,"hitpoints":97,"herblore":27,"construction":33,"agility":52,"firemaking":50,"smithing":40,"strength":99,"slayer":53,"runecrafting":40,"attack":60,"setting":[{"value":8,"key":10},{"value":5,"key":11},{"value":0,"key":17},{"value":3,"key":32},{"value":6,"key":63},{"value":16,"key":68},{"value":4,"key":71},{"value":185,"key":101},{"value":9,"key":111},{"value":15,"key":116},{"value":9,"key":131},{"value":100,"key":144},{"value":3,"key":145},{"value":160,"key":150},{"value":30,"key":165},{"value":10,"key":176},{"value":21,"key":179},{"value":110,"key":273},{"value":1107710,"key":299},{"value":61,"key":302},{"value":110,"key":307},{"value":80,"key":314},{"value":0,"key":335},{"value":10,"key":347},{"value":33552394,"key":351},{"value":10,"key":365},{"value":0,"key":371},{"value":8,"key":399},{"value":8,"key":425},{"value":413290,"key":437},{"value":5734415,"key":440},{"value":387547570,"key":482},{"value":0,"key":622},{"value":0,"key":655},{"value":25165914,"key":671},{"value":67108864,"key":794},{"value":60082984,"key":810},{"value":0,"key":869},{"value":1456803947,"key":896},{"value":0,"key":964},{"value":7218,"key":1630},{"value":203,"key":1671},{"value":0,"key":1672}],"farming":20,"defence":70,"cooking":65,"equipment":[],"member":true,"prayer":74}}
  • [19:06:40] [Walker Engine] Using teleport method: VARROCK_TELEPORT_TAB
  • [19:06:46] [Walker Engine] Randomize(3198,3432,0) -> (3198,3431,0)
  • [19:06:50] [Walker Engine] Randomize(3194,3439,0) -> (3194,3438,0)
  • [19:06:52] [Walker Engine] Randomize(3192,3445,0) -> (3191,3446,0)
  • [19:06:54] [Walker Engine] Randomize(3188,3451,0) -> (3189,3451,0)
  • [19:06:55] [Walker Engine] Randomize(3182,3454,0) -> (3181,3454,0)
  • [19:06:58] [Walker Engine] Randomize(3176,3459,0) -> (3176,3460,0)
  • [19:07:00] [Walker Engine] Randomize(3170,3464,0) -> (3170,3465,0)
  • [19:07:01] [Walker Engine] Randomize(3166,3469,0) -> (3165,3469,0)
  • [19:07:03] [Walker Engine] Randomize(3166,3476,0) -> (3167,3475,0)
  • [19:07:04] [Walker Engine] Randomize(3166,3483,0) -> (3165,3484,0)
  • [19:07:09] [Walker Engine] PATH_DEBUG[ END_OF_PATH ]
  • [19:07:09] [Walker Engine] Randomize(3164,3487,0) -> (3165,3487,0)
  • [19:07:10] [Walker Engine] Reached end of path

 

  • [19:06:32] added Fire rune ( 1000 )
  • [19:06:47] Generated New SafeEat Point ( 50 )
  • [19:07:18] 0xxxxxxxxx
  • [19:07:30] 0xxxxxxxxx
  • [19:07:46] 0xxxxxxxxx
  • [19:07:54] 0xxxxxxxxx
  • [19:08:10] Collecting To Get Some Gold To Buy 19623
  • [19:08:13] 0xxxxxxxxx
  • [19:08:29] 0xxxxxxxxx
  • [19:08:37] 0xxxxxxxxx
  • [19:10:32] 0xxxxxxxxx
  • [19:10:43] 0xxxxxxxxx
  • [19:10:55] 0xxxxxxxxx
  • [19:11:06] 3xxxxxxxxx
  • [19:11:17] 3xxxxxxxxx
  • [19:11:30] 3xxxxxxxxx
  • [19:11:31] 0xxxxxxxxx

 

 

It also got stuck buying cooked rabbit and accidently picked cooking apple in GE, now it's just sitting there. The buying items is the only thing that seems to fuck up. 

https://gyazo.com/3110d0698c5b82741e06a56da3e0a68e

It also got stuck buying cooked rabbit and accidently picked cooking apple in GE, now it's just sitting there. The buying items is the only thing that seems to fuck up. 

https://gyazo.com/3110d0698c5b82741e06a56da3e0a68e

 

The script  doesn't utilize West Ardougne Teleport tabs when doing Biohazard/Plague City but does for Under Ground Pass for some reason.

It doesn't get teleports out of the bank either when out of teleports in inventory (tabs, skills necks etc) It just walking everywhere. Walked from Varrock to the chemist near Draynor & then from the chemist back to Varrock pub then starts to walk from Varrock to Elena in Ardougne. Even when I pause the script and run to the bank, open up the bank ( & I have Ardougne tabs ) It still tries to run from Varrock to Ardougne. Just paused it again and put the Ardougne tabs in my inventory and it still tries walking for some reason.

Under Ground Pass : bot got stuck here for some reason , clicked on a tile and it got unstuck and used the bar on the rock to kill the unicorn. ( https://gyazo.com/a0e6defa1ed5a366ad3911e9f420b61a )

Plague City  : When adding water to dirt at beginning of quest, it uses water on dirt, then clicks the empty bucket & uses it on dirt again, does this with all 4 buckets, kind of bot like ( https://gyazo.com/864e0e4aae483e17ac319e4d3b8929dd )


Regicide : When running and trying to drop stuff (empty vials, empty pies etc) it just clicks on it rather than shift dropping and it messes up run path to where it keeps clicking back & forward on mini map. Eventually corrects itself but looks bot like.

 

Awesome script though

It also got stuck buying cooked rabbit and accidently picked cooking apple in GE, now it's just sitting there. The buying items is the only thing that seems to fuck up. 

https://gyazo.com/3110d0698c5b82741e06a56da3e0a68e

 

The script  doesn't utilize West Ardougne Teleport tabs when doing Biohazard/Plague City but does for Under Ground Pass for some reason.

It doesn't get teleports out of the bank either when out of teleports in inventory (tabs, skills necks etc) It just walking everywhere. Walked from Varrock to the chemist near Draynor & then from the chemist back to Varrock pub then starts to walk from Varrock to Elena in Ardougne. Even when I pause the script and run to the bank, open up the bank ( & I have Ardougne tabs ) It still tries to run from Varrock to Ardougne. Just paused it again and put the Ardougne tabs in my inventory and it still tries walking for some reason.

Under Ground Pass : bot got stuck here for some reason , clicked on a tile and it got unstuck and used the bar on the rock to kill the unicorn. ( https://gyazo.com/a0e6defa1ed5a366ad3911e9f420b61a )

Plague City  : When adding water to dirt at beginning of quest, it uses water on dirt, then clicks the empty bucket & uses it on dirt again, does this with all 4 buckets, kind of bot like


Regicide : When running and trying to drop stuff (empty vials, empty pies etc) it just clicks on it rather than shift dropping and it messes up run path to where it keeps clicking back & forward on mini map. Eventually corrects itself but looks bot like. It also got stuck here ( https://gyazo.com/ee58737a03d3e666a25a62ee9301f80a ). Just kept trying to use rope on the log.

 

Awesome script though

Edited by kelthstone
Link to post
Share on other sites
22 hours ago, kelthstone said:

It also got stuck buying cooked rabbit and accidently picked cooking apple in GE, now it's just sitting there. The buying items is the only thing that seems to fuck up. 

 

i am pushing update for GE for this script soon 

22 hours ago, kelthstone said:

The script  doesn't utilize West Ardougne Teleport tabs when doing Biohazard/Plague City but does for Under Ground Pass for some reason.

 

this is cause u only can use it after biohazard quests 
image.thumb.png.762ea640bdad04c4d1ba1c9c19e67eed.png

22 hours ago, kelthstone said:

It doesn't get teleports out of the bank either when out of teleports in inventory (tabs, skills necks etc)

will check that first time to hear about 

 

22 hours ago, kelthstone said:

Under Ground Pass : bot got stuck here for some reason , clicked on a tile and it got unstuck and used the bar on the rock to kill the unicorn. ( https://gyazo.com/a0e6defa1ed5a366ad3911e9f420b61a )

 

will add potential fix for this today

22 hours ago, kelthstone said:

Plague City  : When adding water to dirt at beginning of quest, it uses water on dirt, then clicks the empty bucket & uses it on dirt again, does this with all 4 buckets, kind of bot like ( https://gyazo.com/864e0e4aae483e17ac319e4d3b8929dd )

fix will be out today too

 

                                                        sorry about the bugs u faced will try eliminate them asap 

 

22 hours ago, kelthstone said:

Regicide : When running and trying to drop stuff (empty vials, empty pies etc) it just clicks on it rather than shift dropping and it messes up run path to where it keeps clicking back & forward on mini map. Eventually corrects itself but looks bot like.

will be fixed today 

 

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Our picks

    • What to expect from TRiBot moving forward.
        • Thanks
        • Like
      • 10 replies
    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 39 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 13 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...