Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Usa

USA's Abyss Runecrafter [650K/HR+][ALL RUNES! 1-99][ABCL 10]

Recommended Posts

Guest

So I bought Tribot and this is my first paid bot, and I must say I'm impressed. This bot was easy to get going, and it does exactly what it says it does. However, I'd like to see Stamina support, faster reaction times (this bot waits a second to click the next destination, also making me seem more bot-like), and Castle wars runecrafting (for fires) and Balloon support for law runes.

 

I enjoy using this though!

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I bought Tribot and this is my first paid bot, and I must say I'm impressed. This bot was easy to get going, and it does exactly what it says it does. However, I'd like to see Stamina support, faster reaction times (this bot waits a second to click the next destination, also making me seem more bot-like), and Castle wars runecrafting (for fires) and Balloon support for law runes.

 

I enjoy using this though!

 

USA did mention something about stamina pots in an earlier post and as for castle wars/balloon runecrafting, you're likely to hear back that this is an /Abyss/ runecrafting bot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I bought Tribot and this is my first paid bot, and I must say I'm impressed. This bot was easy to get going, and it does exactly what it says it does. However, I'd like to see Stamina support, faster reaction times (this bot waits a second to click the next destination, also making me seem more bot-like), and Castle wars runecrafting (for fires) and Balloon support for law runes.

 

I enjoy using this though!

 

Glad you're happy. This is an Abyss script, not a general runecrafting script. It will only support the Abyss, as indicated by the name. The delays are part of ABCL10, it is to make the bot seem more human-like. Stamina potions are a possibility, I just didn't know if people actually use them or not. Contact me on Skype if you have these pots and is something you'd like to see added.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hey USA I bought this script a while ago before the repository came out and have the old files downloaded but obviously they don't work anymore. Any chance I can get the script back without having to pay another $20?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great script for what i've seen so far. One flaw continuously occurs when i'm running it though. When the script wants to teleport to my house, using the teleportation tablet, it seems like the script is spamclicking it. This causes my character to teleport twice, which is, obviously, a waste of teletabs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

it messes up a bit when doing glory (4) changes in bank it does the same mistake everytime and fixes it in the same way everytime.. it still works but it looks a bit fishy (almost as if the bot is expecting the bank screen to still be open when its not, it tries to deposit runes and glory before realising its doing nothing and then opens the bank)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great script for what i've seen so far. One flaw continuously occurs when i'm running it though. When the script wants to teleport to my house, using the teleportation tablet, it seems like the script is spamclicking it. This causes my character to teleport twice, which is, obviously, a waste of teletabs.

 

Sure, I've rewritten that portion hoping that it will work better for you.

 

it messes up a bit when doing glory (4) changes in bank it does the same mistake everytime and fixes it in the same way everytime.. it still works but it looks a bit fishy (almost as if the bot is expecting the bank screen to still be open when its not, it tries to deposit runes and glory before realising its doing nothing and then opens the bank)

 

What issue specifically with glories? I dont use them so unless you provide detailed information, it will be hard to help you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

During my overnight run the script only managed to run 1,5 hours. It ended because of this error message: 

 

[03:33:33] Failed to bank, 3 times! Stopping Script

 

This couldn't have been caused by a lack of necessary goods, since those were all present in the top row of my bank. Any idea how this problem might be caused and solved? Thanks.

 

EDIT: this error keeps occurring. The script is currently useless for me, because it simply doesn't work as it should. 

Edited by mariick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just bought the script, while using the mine rocks option the bot continuously right clicks and clicks mine rocks even after it starts the first time, then will continue to right click and examine as the rocks animation of breaking down occurs.

 

Edit: also noticed it does the same for chopping tendrils, the right click spam is horrible.

 

Also using dust runes for home tele, I noticed some times not all time, it will house tele like 2-4 times but other times just once. My xp with nats was 4.4k an hour after checking it this morning.

Edited by Epar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just bought the script, while using the mine rocks option the bot continuously right clicks and clicks mine rocks even after it starts the first time, then will continue to right click and examine as the rocks animation of breaking down occurs.

 

Edit: also noticed it does the same for chopping tendrils, the right click spam is horrible.

 

Also using dust runes for home tele, I noticed some times not all time, it will house tele like 2-4 times but other times just once. My xp with nats was 4.4k an hour after checking it this morning.

 

Spamming is how you would negotiate that obstacle if you were legit. It's so you can continuously be attempting to obstacle (animating) so you are not tanking shots from the abyssal creatures.

 

I have it right click as that method is more safe/secure than left clicking which could cause your player to try to walk to a different tile.

 

Teleporting multiple times? I'll look into that.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

The script misclicks the bank alot and just sits there for a good 30-40 seconds before it clicks on the bank booth again. Also it misclicks the mage ALOT. seems to be the mouse speed is just slow enough to when the mage moves he dodges the mouse click.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The script misclicks the bank alot and just sits there for a good 30-40 seconds before it clicks on the bank booth again. Also it misclicks the mage ALOT. seems to be the mouse speed is just slow enough to when the mage moves he dodges the mouse click.

I'm using TRiBot API Banking.openBank() as required by all premium scripts. Nothing I can really do about that.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spamming is how you would negotiate that obstacle if you were legit. It's so you can continuously be attempting to obstacle (animating) so you are not tanking shots from the abyssal creatures.

 

I have it right click as that method is more safe/secure than left clicking which could cause your player to try to walk to a different tile.

 

Teleporting multiple times? I'll look into that.

 

I know, i spam click legit too, but i wouldn't be spam right clicking examine the object as my character is passing through. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just caught my bot walking west to east for like 10 minutes at the wilderness ditch after it ran flawless for 2 hours. The message saying that it was banking but the inventory was full of essence. Had to manually fix this by pausing the bot and resuming it.

Edited by boomknots

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I keep dieing when I use the script but when i check it I protect my giant pouch and black dhide which means I wasn't skulled on death. Any ideas why this is happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

  • [00:32:27] Failed to bank, 3 times! Stopping Script!

 

I mentioned this error a few days ago, still no answer from you. 

 

 

It is not an error, it is your player attempting to open the bank on 3 separate occasions to withdraw the required items and those items not being found. Could be because you do not have the items, or because your computer failed to load your bank's data in the time allotted.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...