Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Usa

USA's Abyss Runecrafter [650K/HR+][ALL RUNES! 1-99][ABCL 10]

Recommended Posts

I keep dieing when I use the script but when i check it I protect my giant pouch and black dhide which means I wasn't skulled on death. Any ideas why this is happening?

 

You have an emergency teleport in your inventory and have safe settings? Dieing not skulled, I dont think I've ever read that.

 

Could be you got pked in the wilderness when your skull expired before entering the abyss

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just caught my bot walking west to east for like 10 minutes at the wilderness ditch after it ran flawless for 2 hours. The message saying that it was banking but the inventory was full of essence. Had to manually fix this by pausing the bot and resuming it.

 

Odd, haven't seen that. Tell me if you experience something like this again, pictures help more.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is not an error, it is your player attempting to open the bank on 3 separate occasions to withdraw the required items and those items not being found. Could be because you do not have the items, or because your computer failed to load your bank's data in the time allotted.

 

Is there a way to prevent this error? And can't you just simply expand the allotted time a slight instance? Thanks for your response. Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Can you fix the glory option every time my glory runs out of charge, the bot stops working. this is the main reason i brought this script for the glory(4) option not to use house teleports

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you fix the glory option every time my glory runs out of charge, the bot stops working. this is the main reason i brought this script for the glory(4) option not to use house teleports

 

What is the issue with glory (4)? I dont use them, you'll have to be more specific or show me over Skype. (see signature)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Teleports to house 2 times after crafting the runes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Can we get a checkbox option to choose whether or not the bot teles away from "dangerous" players. the bot teles out from people wearing antidragon shields and mime masks lol killing the rate the bot performs at and also wasting tele tabs in the process. As I was writing this the bot also teled away from a player wearing a lederhosen hat rofl and hopped worlds

Edited by [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can we get a checkbox option to choose whether or not the bot teles away from "dangerous" players. the bot teles out from people wearing antidragon shields and mime masks lol killing the rate the bot performs at and also wasting tele tabs in the process. As I was writing this the bot also teled away from a player wearing a lederhosen hat rofl and hopped worlds

 

Update the list on the right, that is editable to teleport away from players wearing what you deem as dangerous.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Script is running good. I've been leaving it on over night. Only issue right now is when the script needs to click the house tab to emergency teleport away sometimes it runs an antiban examining abyss monsters or checking XP while I'm tanking the monsters and die. I'm getting my agility up from 50 to try to help a bit with the success rate of the agility path. It doesn't happen very often but I lose my pickaxe/graceful and pouches and have to get it back before I can get back to runecrafting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Got banned after 3 days of use, 8 hours a each day, only while I was attending the computer checking up on it. Disappointing. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

When running this on my VPS, the script only manages to perform 15 rounds an hour. Any idea how I might increase this? 

 

This script requires calculations and speed to perform it's basic duties, if you're running on any machine (VPS included) which lacks decent hardware, you may experience lower rates than other users. Try setting the java.exe priority to high in the task manager.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still house teleports twice or more with dust runes which really slows down the scripts potential...

 

I also have a very fast custom built computer and good internet so that isn't a problem, but on the gui after the first tele while still in the black screen it goes;

Switching to inventory

Waiting for house

Going to mounted Glory

Black Screen ends, im in my house
Switching to magic tab

Teleporting to house

Waiting for House

Switching to inventory

Switching to magic tab

Teleporting to house

Walking on minimap or whatever

Going to mounted glory

then it actually uses the glory

 

EDIT: lololol, i watched it tele once exrra, next run it teles 3 more times extra, like wtf.

Edited by Epar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

can you update this script to be compatible with stamina potions? would really increase money p/h i feel like

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

also the mouse moves sooooo freakin slow. can you please make this bot like twice as fast? its like in retarded mode 

Share this post


Link to post
Share on other sites

also the mouse moves sooooo freakin slow. can you please make this bot like twice as fast? its like in retarded mode 

 

Yes this is true or atleast allow for a mouse speed option, if its tryna be all abcl human like, idk any human that clicks so slow :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes this is true or atleast allow for a mouse speed option, if its tryna be all abcl human like, idk any human that clicks so slow :(

 

I could add a mouse speed option, the default is 105 as that is required to remain human according to ABCL10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I could add a mouse speed option, the default is 105 as that is required to remain human according to ABCL10.

 

Still house teleports twice or more with dust runes which really slows down the scripts potential...

 

I also have a very fast custom built computer and good internet so that isn't a problem, but on the gui after the first tele while still in the black screen it goes;

Switching to inventory

Waiting for house

Going to mounted Glory

Black Screen ends, im in my house

Switching to magic tab

Teleporting to house

Waiting for House

Switching to inventory

Switching to magic tab

Teleporting to house

Walking on minimap or whatever

Going to mounted glory

then it actually uses the glory

 

EDIT: lololol, i watched it tele once exrra, next run it teles 3 more times extra, like wtf.

 

Could you please fix the more serious issue then slow mouse speed :/ and yeah but personally my human mouse speed is like 200, it's way more bot like on my account if it goes slower compared to normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you please fix the more serious issue then slow mouse speed :/ and yeah but personally my human mouse speed is like 200, it's way more bot like on my account if it goes slower compared to normal.

 

I'll push an update today that has re-written logic for teleporting/breaking tablets, I personally have never seen it teleport twice and I believe it's due to lesser machines but hopefully this is a better alternative for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
      • 14 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...