Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Usa

USA's Abyss Runecrafter [650K/HR+][ALL RUNES! 1-99][ABCL 10]

Recommended Posts

Guest

yea it's kind of annoying.. took me 7 inventories to get three pouches back ugh. I'm going to try not using stam pots. I know i'll be taking a loss in terms of efficiency but I haven't botted or 3 days because I didn't want to get my pouches back (it has taken me forever recently to get them to drop). I really hope this stuff can get sorted out. I legit killed it with this script before and tbh i never thought I would have issues with it :(

 

 

you can get the small pouch back from the mage thats in the middle of the abyss to skip having to wait for the small pouch to drop so you can spend the time trying to get the rest and completely skip the small pouch

Edited by Who Knows

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea it's kind of annoying.. took me 7 inventories to get three pouches back ugh. I'm going to try not using stam pots. I know i'll be taking a loss in terms of efficiency but I haven't botted or 3 days because I didn't want to get my pouches back (it has taken me forever recently to get them to drop). I really hope this stuff can get sorted out. I legit killed it with this script before and tbh i never thought I would have issues with it :(

 

You get a free Pouch receiver script with this. Check the first page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The stamina update is great, but it would last like 20 seconds longer if you programmed the script to drink it during the last pouch fill up, rather than before any rune pouch loading.

 

I add it before because it seemed simpler to drink then fill up pouches because you'll need 1 space in your inventory for the potion however this is a good suggestion I didn't think of that thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah guys i wouldn't use this script right now. I've found myself stuck 3 times at the altar, east of it with 2 glorys in my pack 1 uncharged and 1 charged. Just standing there doing nothing but getting reported. If you value your account I'd hold off on botting until it's fixed. GL

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah guys i wouldn't use this script right now. I've found myself stuck 3 times at the altar, east of it with 2 glorys in my pack 1 uncharged and 1 charged. Just standing there doing nothing but getting reported. If you value your account I'd hold off on botting until it's fixed. GL

 

Yes, it is very hard to use this script for more than 2 hrs before it goes to sleep. Have to babysit every 2 hrs to keep them going at 800 per/hr if Im lucky. no pots or pouches, just tabs. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it is very hard to use this script for more than 2 hrs before it goes to sleep. Have to babysit every 2 hrs to keep them going at 800 per/hr if Im lucky. no pots or pouches, just tabs. 

I'm not experiencing that issue. I get about 2600runes/hr atm and can go on for 2+hrs if I'd like to

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not experiencing that issue. I get about 2600runes/hr atm and can go on for 2+hrs if I'd like to

 

That's really good to hear. I'm not sure why mine isn't working and yours is :( i set it up just like the instructions say. I used to run this bot without worrying about it shitting on itself. not to pleased it's still not working for me. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have caught the bot going to sleep twice today and i found a similarity. The bot seems to sleep when it runs out of run energy in the abyss. Both times i caught it this was the case. I'm not sure if this is what causes the misstep that kills our bot every time, but I hope this helps you fix it. 

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have caught the bot going to sleep twice today and i found a similarity. The bot seems to sleep when it runs out of run energy in the abyss. Both times i caught it this was the case. I'm not sure if this is what causes the misstep that kills our bot every time, but I hope this helps you fix it. 

 

Cheers

 

While the bot has ABCL10 built in and sleeping is normal, I assume you're talking about a never-ending state of idle? Could you post a screenshot of the screen with the bot's paint visible in the location it occurs? I have never had any such issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

While the bot has ABCL10 built in and sleeping is normal, I assume you're talking about a never-ending state of idle? Could you post a screenshot of the screen with the bot's paint visible in the location it occurs? I have never had any such issue.

 

yea if i can catch it definitely will. it happens every time i run the script. the bot lasts anywhere from 20 minutes to 1 hr and 30 minutes. the bot dies everytime i run it. ive resorted to accepting that it will die and i run it without any pouches (why waste the time when it can die at anytime). i get like ~700 runes an hr which is kind of annoying considering i have to reset it up every time. it hasn't worked for me properly since early november. this script used to be the best thing on this site. 

 

i have java up to date. which java version should i be using? i dont understand how it can be working fine for you and im having such a shitty time  :(

 

 

EDIT: I switched the version again last night and it ran for ~3 hrs!! WOW!! I'm going to test some more, but if this is fixed for me then im going to take down my other posts and put a helpful one up. For anyone who gets in my situation. Im soo happy right now I cant describe it :D

Edited by Luke2412

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea if i can catch it definitely will. it happens every time i run the script. the bot lasts anywhere from 20 minutes to 1 hr and 30 minutes. the bot dies everytime i run it. ive resorted to accepting that it will die and i run it without any pouches (why waste the time when it can die at anytime). i get like ~700 runes an hr which is kind of annoying considering i have to reset it up every time. it hasn't worked for me properly since early november. this script used to be the best thing on this site. 

 

i have java up to date. which java version should i be using? i dont understand how it can be working fine for you and im having such a shitty time  :(

 

 

EDIT: I switched the version again last night and it ran for ~3 hrs!! WOW!! I'm going to test some more, but if this is fixed for me then im going to take down my other posts and put a helpful one up. For anyone who gets in my situation. Im soo happy right now I cant describe it :D

It's funny, I bought this script a year ago and it still has the same problems I had 1 year ago. It would get stuck and the status would just say "sleeping". That's why I gave up on it and went to warfront's script. I haven't used this script in ages. might give it a shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's funny, I bought this script a year ago and it still has the same problems I had 1 year ago. It would get stuck and the status would just say "sleeping". That's why I gave up on it and went to warfront's script. I haven't used this script in ages. might give it a shot.

agreed, had this script for ages, its always had problems and it never runs smoothly, script has always looked alot like a bot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well i bought this script for $20 and decided to risk using it on my main (Completely legit, no association with IP's banned for botting, high stats etc) and with approximately 2.5 hours worth of usage (Over 2 sessions, each approximately an hour long) I got nailed with a bot busting moderate.

 

DIssapointing, as the script seemed very nice at first, but obviously Jagex are able to pick up something very easily from this script.

Share this post


Link to post
Share on other sites

if you could look into these issues that'd be great.

1. banks at diff booths between putting the ess inside pouches, very bot like.

2. freezes @ obstacles and dies. over.. and over.. and over......... beyond ridiculous now.

3. everytime stop the script from it bugged out and just dying @ the obstacle, i have to restart the whole client cus it won't let me run the script again

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes I was banned on both accounts, 3 of my friends were as well yesterday. They must have figured out this script cuz everyone know that used it just got banned.

 

 

On that note, any time you die it stands at your deathspot until you log it out. could be 10 hours, there should def be a feature that logs you out after getting pk'd lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
      • 8 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
      • 13 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
      • 17 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...