Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Magic][Premium]PowerMTA - ALL MODES - COOL GUI


Recommended Posts

  • Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Very nice

So if I send $15 to your pp plus my first part of my ip, what happens after exactly?

It does for 1-2 hours and then it fails. Kinda annoying to hear someone say all i need to do is re-download, when i have clearly been doing that and trying to post pics/descriptions of every problem i

Posted Images

Hmm ok that's a different bug than the one from before but its good that you caught a screenie, people have had it before and I couldn't reproduce it. Basically after casting telegrab, the script waits until the statue stops moving, and then applies an offset to the statue position, moves there, casts again etc... Now, if you lagg more than just a bit, there's a chance it'll think the statue has stopped, and it'll end up in the wrong spot. The statue will not move if you cast telegrab from the above spot, which causes it to keep doing it over and over again.

 

TL;DR brb fixing

Link to post
Share on other sites

Hmm ok that's a different bug than the one from before but its good that you caught a screenie, people have had it before and I couldn't reproduce it. Basically after casting telegrab, the script waits until the statue stops moving, and then applies an offset to the statue position, moves there, casts again etc... Now, if you lagg more than just a bit, there's a chance it'll think the statue has stopped, and it'll end up in the wrong spot. The statue will not move if you cast telegrab from the above spot, which causes it to keep doing it over and over again.

 

TL;DR brb fixing

Cool man, i appreciate the support and time you are putting into it now. I do notice that the Tribot client as a whole is a bit laggy, where as when i play normally with swiftkit i don't lag at all (i have 8gb ram). I don't know if that would matter in this case though, as its not a very bad lag. Ill be sure to keep posting screenies if they help.

Link to post
Share on other sites

Ok, that bug is now gone and it's also faster (knows immediately when the statue has hit a wall)

About to go test it now. I'm on and off trying to move out of my apartment but ill try and post a pic of it messing up if it does. Thanks again :)

 

 

Edit: Ran it for 4 minutes and it got stuck. I quickly restarted it and will now give it another chance. If it happens again i will take a pic.

 

Edit2: I just ran for another 4 mins and watched it. As soon as it completed the puzzle it just stood there, said "Cant Move" and sat there until i turned it off.

ok4jm1.png

Edited by domsciorilli
Link to post
Share on other sites

Yeah I've been there, nobody was selling last night or today, and I keep having shit luck with zybez lol

Well its still not working. Same problem. Its doing the puzzle and then stopping. I am also watching it and it is very inefficient at casting tele grab. I mean i watched it try and click the guy about 6 times before it actually managed to click it properly to cast the tele grab.

 

Edit: I just took a picture of it as it finally casted the tele grab, but on the 7th attempt. If i do it manually it gets it first time so im not sure what the bot is doing. I notice when it fails it always moves the mouse down to the chat area, then to the tele grab, then it "trys" to click the guardian and repeats.

 

2nlv4fb.png

Edited by domsciorilli
Link to post
Share on other sites

So what's the best method for xp and money? How long to 99 and what items would I need? Btw im 59 Mage

 

You need to do all 4 modes to make both money and exp. I suggest doing that rather than just sticking to the highest exp games (alch for < 87 mage, enchanting for > 87). 

Edited by n3ss3s
Link to post
Share on other sites

Well its still not working. Same problem. Its doing the puzzle and then stopping. I am also watching it and it is very inefficient at casting tele grab. I mean i watched it try and click the guy about 6 times before it actually managed to click it properly to cast the tele grab.

 

Edit: I just took a picture of it as it finally casted the tele grab, but on the 7th attempt. If i do it manually it gets it first time so im not sure what the bot is doing. I notice when it fails it always moves the mouse down to the chat area, then to the tele grab, then it "trys" to click the guardian and repeats.

 

2nlv4fb.png

 

Have you re-downloaded yet? The text you quoted me is from before the update

Edited by n3ss3s
Link to post
Share on other sites

Have you re-downloaded yet? The text you quoted me is from before the update

Ya, when you say re-download, i re download it and drag the new .tribot file into the same folder the older one is in and replace it. So unless i am doing something wrong, i was using the new script.

 

Edit: Just made sure i re-downloaded it an i tried it again, it still simply does not do anything after finishing the first puzzle. Just sits there. It dosen't even close the Dialogue that says "you have finished the puzzle received two points".

Edited by domsciorilli
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Our picks

    • TRiBot 12 Release Candidate

      The TRiBot team has been hard at work creating the last major version of TRiBot before the TRiBot X release. We've noticed many problems with TRiBot 11 with a lot of users preferring TRiBot 10 over 11. We've heard you, so we took TRiBot 10, added the new features introduced with 11, introduced some other new things, and created TRiBot 12. So without further adieu, here's TRiBot 12.
        • Sad
        • Like
      • 37 replies
    • Gradle is a build tool used to accelerate developer productivity.

      We recently setup a Maven repository (TRiBot Central) to make it easier for scripters to create scripts. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-central/-/packages

      Furthermore, we've released a simple Gradle project to make it easy to run TRiBot and develop scripts for it. Check it out here: https://gitlab.com/trilez-software/tribot/tribot-gradle-launcher

      The goals of TRiBot Central are to:

      Deliver updates to TRiBot faster


      Better organize TRiBot's dependencies (AKA dependancies)


      Make it easier to develop scripts for TRiBot


      Make it easier to use and run TRiBot


      Note: TRiBot won't be able to run scripts from within this project until TRiBot's next release.
        • Like
      • 10 replies
    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • thonking
        • Like
      • 17 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 81 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...