Jump to content

nMagic [Regular Spells] [Lunar Spells] [Grand Exchange Restocking] [Progressive System] [Muling] [Customization] [ABC2] [20B+ Exp Gained]


Naton

Recommended Posts

2 minutes ago, zemp0 said:

What spells are you trying to use?

View all my bots on the TRiBot store! (premium) (free)

Need assistance with any of my bots? Join the nScript support discord (link below).

nScripting.com    nScript Support Discord     Refund Policy

Automate your bot management through nRestocker and the TRiBot Bulk Launcher

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, zemp0 said:

vulnerability+alch

I just tested these spells myself and it seems to be working. Are you 100% sure you have the correct alch item and spell (vulnerability) selected in the GUI? Are you sure you have alch items left in your inventory? Are you using any other rune sources like composite runes, equipment that provides unlimited runes, or a rune pouch (these should be supported but something could have broken)?

View all my bots on the TRiBot store! (premium) (free)

Need assistance with any of my bots? Join the nScript support discord (link below).

nScripting.com    nScript Support Discord     Refund Policy

Automate your bot management through nRestocker and the TRiBot Bulk Launcher

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Naton said:

I just tested these spells myself and it seems to be working. Are you 100% sure you have the correct alch item and spell (vulnerability) selected in the GUI? Are you sure you have alch items left in your inventory? Are you using any other rune sources like composite runes, equipment that provides unlimited runes, or a rune pouch (these should be supported but something could have broken)?

yeah, im using onyx bolt (e) to alch id ‎9245 and using mud battlestaff for unlimited water & earth runes

alching is the problem if i just run vulnerability its working but not alching

Edited by zemp0
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Naton said:

I just tested these spells myself and it seems to be working. Are you 100% sure you have the correct alch item and spell (vulnerability) selected in the GUI? Are you sure you have alch items left in your inventory? Are you using any other rune sources like composite runes, equipment that provides unlimited runes, or a rune pouch (these should be supported but something could have broken)?

i tried alching only now with fire staff and it got different error https://pastebin.com/P6c2Huw6

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, zemp0 said:

i tried alching only now with fire staff and it got different error https://pastebin.com/P6c2Huw6

I just updated the script to print out exactly what supplies it thinks you're missing so please re-run it if you could and re-send the debug.

Did you possibly forgot to enter an item to alch? That error would come up if you never entered an item to alch. When you switch from stun alch -> alch, the item to alch resets.

View all my bots on the TRiBot store! (premium) (free)

Need assistance with any of my bots? Join the nScript support discord (link below).

nScripting.com    nScript Support Discord     Refund Policy

Automate your bot management through nRestocker and the TRiBot Bulk Launcher

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Naton said:

I just updated the script to print out exactly what supplies it thinks you're missing so please re-run it if you could and re-send the debug.

Did you possibly forgot to enter an item to alch? That error would come up if you never entered an item to alch. When you switch from stun alch -> alch, the item to alch resets.

yea i noticed it always disappears and i re enter it, i first tried to run vulnerability+alch and then alch normally now with mud battlestaff looks about same heres log https://pastebin.com/K8MpKPMQ

Edited by zemp0
typo
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, zemp0 said:

yea i noticed it always disappears and i re enter it, i first tried to run vulnerability+alch and then alch normally now with mud battlestaff this same heres log https://pastebin.com/K8MpKPMQ

Can you please send me your settings file? (.tribot/nScripts/nMagic/settings) It seems that it's saying your out of items to alch.

View all my bots on the TRiBot store! (premium) (free)

Need assistance with any of my bots? Join the nScript support discord (link below).

nScripting.com    nScript Support Discord     Refund Policy

Automate your bot management through nRestocker and the TRiBot Bulk Launcher

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Naton said:

Can you please send me your settings file? (.tribot/nScripts/nMagic/settings) It seems that it's saying your out of items to alch.

 

12 minutes ago, Naton said:

Can you please send me your settings file? (.tribot/nScripts/nMagic/settings) It seems that it's saying your out of items to alch.

this settings was called last https://pastebin.com/q07F0Mdz

and this temp https://pastebin.com/Ea9DPmaU

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, zemp0 said:

 

this settings was called last https://pastebin.com/q07F0Mdz

and this temp https://pastebin.com/Ea9DPmaU

 

The settings is saying that your alch item is -1. What is the exact text you're entering in the item ID textfield?

View all my bots on the TRiBot store! (premium) (free)

Need assistance with any of my bots? Join the nScript support discord (link below).

nScripting.com    nScript Support Discord     Refund Policy

Automate your bot management through nRestocker and the TRiBot Bulk Launcher

Link to comment
Share on other sites

Just now, Naton said:

The settings is saying that your alch item is -1. What is the exact text you're entering in the item ID textfield?

im always putting ‎9245 there before running but it goes back when i reload script to that idk never had this issue past couple days been working flawless

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, zemp0 said:

im always putting ‎9245 there before running but it goes back when i reload script to that idk never had this issue past couple days been working flawless

Can you try closing out all of your clients (including OSBuddy or whatever client you're using for looking glass), running this 

, and restarting? The client may incorrectly be reading the game cache to get -1.

View all my bots on the TRiBot store! (premium) (free)

Need assistance with any of my bots? Join the nScript support discord (link below).

nScripting.com    nScript Support Discord     Refund Policy

Automate your bot management through nRestocker and the TRiBot Bulk Launcher

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Naton said:

Can you try closing out all of your clients (including OSBuddy or whatever client you're using for looking glass), running this 

, and restarting? The client may incorrectly be reading the game cache to get -1.

yup works now after i ran that jar. tyty

Link to comment
Share on other sites

oh yeah i just encountered same problem that probably got me banned before, it seems to adjust my camera even tho i disabled in advanced settings both in controls and abc timed actions..

camera is currently on tribot abc but i checked in disable camera movements. ill try setting it to async camera instead dunno if it changes anything

it lead to this coz camera angle was all fked up when stun alching

  • [20:05:57] [nMagic] Ending script: Nothing to attack for 500 attempts
Edited by zemp0
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, zemp0 said:

oh yeah i just encountered same problem that probably got me banned before, it seems to adjust my camera even tho i disabled in advanced settings both in controls and abc timed actions..

camera is currently on tribot abc but i checked in disable camera movements. ill try setting it to async camera instead dunno if it changes anything

it lead to this coz camera angle was all fked up when stun alching

  • [20:05:57] [nMagic] Ending script: Nothing to attack for 500 attempts

I just added a failsafe that will move the camera back to the original rotation/angle, if that option is selected

View all my bots on the TRiBot store! (premium) (free)

Need assistance with any of my bots? Join the nScript support discord (link below).

nScripting.com    nScript Support Discord     Refund Policy

Automate your bot management through nRestocker and the TRiBot Bulk Launcher

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, zemp0 said:

its not working again XD tried reinstalling and doing it on multiple pcs same issue with alching https://pastebin.com/Zq1DmkA3

is this only me or what?

I just added in some more debug when saving the settings, please re-run the latest version and re-send the debug

View all my bots on the TRiBot store! (premium) (free)

Need assistance with any of my bots? Join the nScript support discord (link below).

nScripting.com    nScript Support Discord     Refund Policy

Automate your bot management through nRestocker and the TRiBot Bulk Launcher

Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Naton said:

I just added in some more debug when saving the settings, please re-run the latest version and re-send the debug

https://pastebin.com/4Jfhzg79

im using LG dunno if it matters but i also had a banking problem with another script that was stuck on "setting bank cache"

Edited by zemp0
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, zemp0 said:

https://pastebin.com/KEVRXi7H

im using LG dunno if it matters but i also had a banking problem with another script that was stuck on "setting bank cache"

Are you copy and pasting the item ID from anywhere?

In the debug I added printing out the text followed in parenthesis by the exact ASCII values of the characters in the text field.

The results are the following:

  1. [17:56:26] -?9245 (45, 8206, 57, 50, 52, 53)
  2. [17:56:26] -?9245 (45, 8206, 57, 50, 52, 53)
  3. [17:56:27] ?9245 (8206, 57, 50, 52, 53)
  4. [17:56:27] ?9245 (8206, 57, 50, 52, 53)
  5. [17:56:29] ?9245 (8206, 57, 50, 52, 53)
  6. [17:56:29] ?9245 (8206, 57, 50, 52, 53)

It's saying that you have a hidden character in the text field, known as a left-to-right mark. https://en.wikipedia.org/wiki/Left-to-right_mark

This issue is most likely unrelated to the other script issue but I can't say for certain.

View all my bots on the TRiBot store! (premium) (free)

Need assistance with any of my bots? Join the nScript support discord (link below).

nScripting.com    nScript Support Discord     Refund Policy

Automate your bot management through nRestocker and the TRiBot Bulk Launcher

Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, Naton said:

Are you copy and pasting the item ID from anywhere?

In the debug I added printing out the text followed in parenthesis by the exact ASCII values of the characters in the text field.

The results are the following:

  1. [17:56:26] -?9245 (45, 8206, 57, 50, 52, 53)
  2. [17:56:26] -?9245 (45, 8206, 57, 50, 52, 53)
  3. [17:56:27] ?9245 (8206, 57, 50, 52, 53)
  4. [17:56:27] ?9245 (8206, 57, 50, 52, 53)
  5. [17:56:29] ?9245 (8206, 57, 50, 52, 53)
  6. [17:56:29] ?9245 (8206, 57, 50, 52, 53)

It's saying that you have a hidden character in the text field, known as a left-to-right mark. https://en.wikipedia.org/wiki/Left-to-right_mark

This issue is most likely unrelated to the other script issue but I can't say for certain.

o wow, i used to copy paste id from google search now when i typed it manually it works! strange part is i think i did that for couple days and it worked before lol

thanks for all the help man :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Do you think you could maybe add a cheaper version of this script? I want to only use high alch and I personally think that 6 dollars is quite expensive for such a simple task.

Maybe if it's possible 1 instance for 30 days or 2 instances for 15 days? Maybe even 1 instance for 15 days? I would pay 3$ for 1 instance for 15 days.

Link to comment
Share on other sites

just noticed there is an alch recorder would it be possible to make one for stun alch aswell? also anyone got tips for leveling magic havent had success with stun alching got few bans tips appreciated

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...